Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי 

הבעיה קיימת לסירוגין כבר כמה שנים.

לפני כמה שנים הוחלף כויל הצתה בעלות שערורייתית במוסך מורשה, אבא שלי מתוך תמימות שילם וחשב שכאן הבעיה תיפתר, זה לא ממש עזר.

לפני חצי שנה הבעיה החמירה - נדלקה נורה כתומה כלשהי, הרכב לסירוגין גמגמם בזמן נסיעה. לקחתי את הרכב לעשות טיפול במוסך שמתמחה באופל (לא מורשה הפעם), ועל הדרך לטפל בבעיה, הוחלט ע"י המוסך שיש בריחת אוויר ושצריך להחליף את מכסה השסתומים, גם כן בעלות לא קטנה.

בערך חודש אחרי ההחלפה של המכסה, הרגשתי שהבעיה חוזרת לאט לאט והיום כבר כמעט בכל התנעה ראשונה כשהמנוע קר הטורים לא יציבים, הרכב נכבה, אני מניע שוב, הוא מגמגם מעט ונוסע לאחר מכן כרגיל.

יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? אני קצת מיואש מכל הסיפור ושוקל להשאיר את זה ככה, מצד שני חושש שהבעיה שוב תחמיר ואאלץ לחזור למוסך ולהוציא עוד כספים על בעיה ששוב לא בטוח שתיפתר.

כמובן שאני גם הולך לחזור למוסך שביצע את ההחלפה של המכסה, אבל רוצה להגיע לשם עם קצת יותר ידע בנושא.

תודה

עריכה אחרונה על ידי wee~man acuna
פורסם (נערך)

סלילי ההצתה הם המחלות של האופלים האלו, מתפתחת שם קורוזיה ומחליפים את כל ה 4 (זה מגיע ביחד מחוברים שזה גם חסרון ובעיני חיסכון מזעזע של היצרן ותפירה של הלקוח במחיר).

מציע לבדוק שם ובמוסך נורמלי קודם כל.

מוסך אופל (מורשה) מקצועי לחלוטין הוא קמק בהרצליה, אני מטפל שם לרוב. 

גם CMI מצוינים באותה רמה. אז ממליץ עליהם, המחיר אכן יותר יקר בכללי מרוב מוסכים מורשים משרד תחבורה, אבל יכול להיות שהם יתנו לך פיתרון סופי.

בכל מקרה מציע לבדוק גם בגוגל / יוטוב לגבי התקלה והאם הסימפטומים דומים - vauxhall / opel corsa 2012 coil pack.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...