Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ערב טוב. 

יש לי חומרים של כמה סוגים וחברות אם זה Chemical Guys, Meguiars, Sonax וכו׳... 

את כל החומרים אני שם בתיק קבוע בתוך הבגאז׳, ולפעמים כשיש לכלוך על האוטו למשל אני מוציא ONR מדלל עם מים ומנגב ישר... ככה שזה עוזר שזה זמין בתוך האוטו. 

עכשיו היה מישהו שאמר לי שזה לא טוב לאחסן חומרים בתוך הבגאז׳ בגלל שזה טמפרטורה גבוהה. 

אמנם עכשיו נעים ואני חושב שזה לא גורם לנזק לחומרים אבל רציתי לשאול אם בחודשים החמים של הקיץ (יולי אוגוסט) זאת תהיה בעיה להשאיר את החומרים באוטו או שעדיף לשים אותם בבית?

אשמח לתשובה תודה.

פורסם

לדעתי עדיף שלא להשאירם ברכב, בחום של הקיץ נוצרים גם אדים שגורמים לבקבוקים להתנפח ולפעמים גם לנזול או פשוט לפלוט אדים.

במיוחד אם חונים בשמש.

אני מאמין שלא כלכך בריא לנשום את האדים הללו.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

צד אחד חום הורס חלק מהמוצרים ברכב, צד שני לא תמיד נוח לשנע מהבית חומרי ניקוי כל הזמן.

יש חומרים יותר רגישים וים פחות רגישים. (מתפרקים)

אצלי רוב התכשירים ברכב, העניין שאני לא נמצא במקום אחד עם הרכב. גם אם כן הייתי במקום אחד -לא הייתי מוריד מהבית.

מה שחשוב לדעת, זה מה יותר עמיד, איזה כמות להשאיר ברכב, ובאיזה בקבוק. למשל, ONR ברכב באופן קבוע בבקבוק מרסס, הצבע הכחול אולי נעלם

זה בסדר, אלה התכונות של החומר - לא צריך לזרוק. (היו סיפורים בעבר שזרקו) שמפו/ONR יש לי כמות קטנה בתוך בקבוק קטן. (כל הזמן ממלא)

תכשירים לחידוש פלסטיקים, בדרך כלל עמידים מניסיון של שנים בשמש חזקה. (כולל PERL שמילא מהול במים) QD כנ"ל -בקבוק ריסוס קטן. (ממלא שוב כשצריך)

מעבר לזה, זה גם עניין של תחזוקה שוטפת. בפועל מכוון שאני מנקה רכבים באופן שוטף, רוב המוצרים נגמרים עוד לפני שהם מתפרקים.

אגב, גם חומרים בתוך הבית ללא חום מתפרקים בשלם מסוימים. (ווקסים, אוטמי צבע וכד')

• תוכן חדש...