Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

כואב הלב-ברשותי רכב חדש (סוזוקי איגניס), עוד לא בן חודשיים.

היום בדרך לעבודה עברה מולי משאית בנתיב הנגדי.

מכיוון המשאית עפה אבן (בערך בגודל של גולה, אולי מעט יותר גדולה) ופגעה בטמבון הרכב.

לצערי, הפגיעה גרמה לנזק, אמנם די קטן, אבל בכל זאת כואב הלב (הרכב חדש ואני מאוד משתדל לשמור עליו כמיטב יכלתי).

מצורפת לאשכול תמונה שממחישה את הנזק שנגרם.

השאלה שלי היא כיצד עדיף לתקן את הנזק, האם יש צורך לפנות למוסך פחחות מורשה של היבואן או שמא אולי ניתן להסתפק ברכישת צבע מקורי של הרכב וצביעה מקומית עצמית?

709695629_WhatsAppImage2021-03-08at09_11_44.thumb.jpeg.e5bf10c73e55e336a61ed9f407fde576.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Neus
פורסם

לדעתי אין מה לתקן, בעוד חודש תבוא משאית אחרת. אין ממש דרך להתחמק מדברים כאלה בכביש, הרכבים הכי מושלמים נשארים במוזיאון ולא נחשפים למה שקורה מחוץ למבנה. אני לא הייתי חושב לתקן את זה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 11 שעות, Neus כתב:

כואב הלב-ברשותי רכב חדש , עוד לא בן חודשיים.  אבן (בערך בגודל של גולה, אולי מעט יותר גדולה) ופגעה בטמבון הרכב.

בהחלט כואב לראות מכות של אבנים. זאת הסיבה שכל כמה חודשים אני עובר עם מכחול דק (או קיסם שיניים) מעל כל המכות אבנים

על כל הרכבים בבית. עבודה של כמה דקות שמכסה/מעלימה את המכה. מעבר לעניין של הצטברות חלודה באזור, ואסתטיקה נעימה

גם שרכב נמצא על הכביש.

אל תשאיר את זה ככה, תעבור לפי מדריך Touch Up או על ידי רכישת צבע תואם, או עט מיוחד לפי קוד שהיה יותר נוח. (יש בקישור את כל ההסברים)

אישית אם הייתי רוכש רכב חדש, הייתי משקיע מעט על הגנת הרכב עם PPF. המחיר לא זול, אבל הרבה עושים ציפוי רק על הטמבון הקדמי +מכסה מנוע

כדי להוזיל עליות. ככה יש לך הגנה ושקט מפגיעת אבנים ושריטות. על כל הרכב עדיף, שוב מחיר.

פורסם

אם זה רק נזק אסטטי והפגיעה לא הגיעה לפח עצמו, אני לא הייתי עושה הרבה - תהיה עוד משאית, תהיינה עוד אבנים, מעצבן (מאוד) אבל חיים עם זה.

אם מאוד חשוב לך לתקן, יש הרבה מדריכים ברשת לאיך עושים נכון טאץ' אפ - אני חושב שגם כאן היו כאלו בכמה  הזדמנויות, זה לא מאוד מורכב.

פורסם
בתאריך 9.3.2021 בשעה 07:11, Fazer כתב:

אם זה רק נזק אסטטי והפגיעה לא הגיעה לפח עצמו, אני לא הייתי עושה הרבה - תהיה עוד משאית, תהיינה עוד אבנים, מעצבן (מאוד) אבל חיים עם זה.

אם מאוד חשוב לך לתקן, יש הרבה מדריכים ברשת לאיך עושים נכון טאץ' אפ - אני חושב שגם כאן היו כאלו בכמה  הזדמנויות, זה לא מאוד מורכב.

תודה לכל מי שענה,

אני ככל הנראה אעשה touch up, אנסה לברר את קוד הצבע של המכונית.

עוד הערה-הטמבון הוא פלסטיק להבנתי, לא פח (ככה שאין סיכון לחלודה).

פורסם

לא מבין משהו, פגיעות קטנות כאלה של אבנים על פח הרכב, זה פתח לחלודה בעתיד? מדבר על רמה של נקודות קטנות.

• תוכן חדש...