Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג׳ק עגלה מסיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי ג׳ק מזוודה עם טווח מאוד קצר (מהאלה שקונים באוטו דיפו ב130₪), להרים את האוטו על בוקים עם ג׳ק כזה זה סיוט..

אני מחפש משהו בסגנון של ג׳ק פנציריה אבל לא גדול מידי (בתקווה משהו שיכול להיכנס לבגאז׳ של ג׳יפ), יש למישהו המלצות?

תודה!

פורסם

ג'ק עגלה אמיתי שמשמש לטיפולים לא שומרים בבגאז אלא במחסן. 

שוקל 43 ק"ג לדגם מברזל ו27 ק"ג לדגם מאלומיניום.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אתה מחפש משהו כזה:
http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1575
(תוצאה ראשונה מגוגל, לא מכיר את החנות או המוצר הספיציפי)
זה לא משהו שאתה רוצה לסחוב בבגאז' הם די עצומים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בתאריך 13.2.2021 בשעה 18:57, Edogsterino כתב:

אהלן,

יש לי ג׳ק מזוודה עם טווח מאוד קצר (מהאלה שקונים באוטו דיפו ב130₪), להרים את האוטו על בוקים עם ג׳ק כזה זה סיוט..

אני מחפש משהו בסגנון של ג׳ק פנציריה אבל לא גדול מידי (בתקווה משהו שיכול להיכנס לבגאז׳ של ג׳יפ), יש למישהו המלצות?

תודה!

יש לי בדיוק משהו כזה, השתמשתי בו פעמים בדדות, אני ימכור לך מחוסר שימוש במחיר טוב.. דבר איתי בפרטי 

פורסם
לפני 1 דקה, rami.v כתב:

יש לי בדיוק משהו כזה, השתמשתי בו פעמים בדדות, אני ימכור לך מחוסר שימוש במחיר טוב.. דבר איתי בפרטי 

אם לא תהיה היענות מצידו אני אשמח לקנות.

פורסם
לפני 6 דקות, om2 כתב:

שים קובית עץ/אבן משתלבת מתחת לגק בקבוק. מספיק טוב וקומפקטי

קומפקטי לג'ק בקבוק.

ג'ק עגלה זז קדימה ואחורה בהרמה,אם אתה מקבע אותו הוא יכול למעוד.

לא מומלץ

פורסם
לפני 18 שעות, om2 כתב:

שים קובית עץ/אבן משתלבת מתחת לגק בקבוק. מספיק טוב וקומפקטי

נראה לי לא מאוד בטוח להגביה ג׳ק בקבוק..

• תוכן חדש...