Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לא בשימוש בקורונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, wzo4 כתב:

אתה בטוח שיש מקומות שמוכנים להעניק את כל זה ללא תשלום?

בטוח.  ניסיון אישי.

פורסם
לפני שעה, lesles כתב:

עריכה: הגבתי בלי לקרוא את המשך השרשור (מנהג מגונה)

לוודא אתה יכול על ידי העפת מבט אל פילטר השמן ולראות שהוא חדש נקי ומצוחצח.

סליחה על הבורות, אבל אפשר לראות את זה מבלי לפרק משהו? כלומר ישירות מתחת למכסה המנוע?.

ואגב, אם יש להורים שלי רק ביטוח על שני נהגים, האם הביטוח סחר של המוסך מכסה כל מקרה ביטוחי בעת השינוע מהבית שלהם אל המוסך וחזרה?.

פורסם (נערך)

זה נמצא בחלק התחתון של המנוע, ובחלק מהרכבים ניתן לראות אותו מלמעלה מבלי להתכופף אפילו.

תרשום ביוטיוב את דגם הרכב באנגלית + OIL CHANGE

ככה תראה בדיוק היכן זה ממוקם, וגם מה היו אמורים לעשות.

עוד שיטה זה לפרק את פילטר האוויר(אם מצוין שהוחלף) ולבדוק שהוא באמת חדש, קרו לי מקרים שרשמו שהוחלף ובעצם לא.

עריכה אחרונה על ידי lesles
  • אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אפשר גם לבדוק את מדיד השמן, אם יש שמן שקוף על המדיד, בוצעה החלפה מלאה.
לחפש סימני ידיים/הסרת אבק בתא המנוע או
על הצמיגים (מפורקים לבדיקת רפידות) .

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

• אהבתי 1

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אני לא חושב שהרעיון חוסך הרבה מחלות אם במקום לדבר אל הטסטר יחסית מרחוק (מסתכל פנסים, מתחת לאוטו וכולי) ועם יכולת לשלוט בחלון, ופקידת קבלה עם זכוכית חוסמת בעמדה.

אם אתה מדבר עם מוסכניק מטווח אפס ונותן לו את המפתחות + פיזר את החיידקים שלו באוטו ולא בטוח שזה שמסרת לו את המפתחות ילך אז אולי גם 2 אנשים.

• תוכן חדש...