Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיוט חזר - שכנה כלשהי חדשה שמאכילה חתולים ליד הרכב שלי.

עד שנפתרתי מהחתולה הממליטה שפעם בשנה מגדלת גורים ואני בבקרים דופק על מכסה המנוע לגרש גורים והיו לי כמה שנים של שקט אתמול בלילה חוזר ורואה סיוט - ערמות אוכל וחתולים ומסביב יונים שמחכות לשאריות וכמובן יונים יודעים כולנו נזק של לשלשת.

מחר אחכה לאותה שכנה בבוקר ואנסה לראות מי היא ואיך משכנעים.

e49b3d01fb1979ca01d66355fc69b98f.jpg

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

בהחלט סיוט, שלשמחתי אני לא חווה אותו. (לפעמים, אבל מקומי)

תמיד יהיו שכנים שמאכילים חתולים, קשה להימנע מהתופעה הזו. 

זאת חנייה פרטית שלך? אם כן, אולי יש פתרונות אחרים לסגור את המקום. (יש הרבה בפתרונות לאו דווקא חנייה סגורה הרמטית)

פורסם

אנשים לא מבינים וגם לא יבינו. מכיר כמה כאלה, לא מוכנים לשמוע מילה נגד האכלת חתולים.

לא מעניין אותם שזה מפריע, מבחינתם חתולים קדושים כמו פרות בדת ההינדואיזם. (לך תשכנע אותם אחרת)

פורסם

תנסה לדבר איתה, להסביר לה שזה מיפגע סביבתי (אל תקשר את זה לרכב). במקביל, תנסה לשכנע אותה להניח את האוכל על יד הבית שלה.

מרגע זה, כל פעם שהיא מניחה אוכל, אתה לוקח ושם לה בפתח הבית.

אהבתי את החניה המבודדת.

• תוכן חדש...