Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הזמנתי רכב 2008 בנובמבר שעבר ועד שהרכב סוף סוף מגיע הסוכן התקשר להגיד לי שהתייקר בכ-4000 ש"ח.

הסיבה לכך שהמיסוי עלה וכמובן "אין מה לעשות".

האם נשמע לכם הגיוני? יש המלצה אחרת מאשר לקבל ולשלם?

תודה על עזרתכם.

פורסם

באיזה דגם של 2008 מדובר?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לרגע לא הבנתי למה רכב מודל 2008 מגיע רק עכשיו...

שילמת את מלוא סכום הרכב לפני הראשון לינואר או רק מקדמה?

פורסם

תגיד לסוכן שאתה מבטל את העיסקה. 

תהיה בטוח שהוא יחזור עם הצעה טובה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לפי דעתי המחיר שסגרת כשחתמת על ההזמנה זה המחיר.
נתת מקדמה של x מתוך y, זה שהרכב נהיה עכשיו 2y זה בעיה של היבואן ,לך יש הסכם קניה לפי הסכום של נובמבר.

Sent from somewhere...

• רעיון גרוע 2
פורסם

@moshe_levy בהסכם הסטנדרטי עליו חותמים כל הקונים כתוב שאם יהיה שינוי במיסים - הוא יחול על הלקוח.

• אהבתי 2

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לרוב כדי להגן על עצמך מעליית מחירים צריך להשלים את התשלום המלא לפני. מה שכן, דווקא בפיז׳ו אמרו לי בדצמבר שמספיק שאשים מקדמה (ללא התחייבות) כדי לשמור על המחיר.

פורסם

האם תוכל לעלות את החוזה ללא פרטים אישיים? או לפחות לצטט חלקים רלוונטים בנוגע לעליית מס במידה וקיים חלק כזה.

פורסם

אני מעלה פה קטע של חוזה של יבואן גדול אחר - החוזים הם די אחידים. דגש על סעיף 10.

image.thumb.png.72f3aaf74a664bf69c7db95ccd6dbe27.png

לפני שעה, markb205 כתב:

תגיד לסוכן שאתה מבטל את העיסקה. 

תהיה בטוח שהוא יחזור עם הצעה טובה. 

בכלל לא בטוח. רוב היבואנים "סובלים" מעודף ביקוש, ואין להם כל בעיה למכור כל מה שיש להם זמין למכירה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

קולגה קנתה בשבוע שעבר קיה סורנטו (לא יודע למה, לא מבין, לא שאלתי..) אבל גם שם היה קטע של עלייה של 1,000 שקלים במחיר הרכב, 
איש המכירות אמר שאין צורך שיוסיפו כסף, וזה יהיה "על חשבון קיה".
מסתבר שאפשר אחרת כשרוצים.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כן זה כתוב בחוזה שכל עוד לא שולם הכל אז במידה ויש עלית מיסים על הלקוח לשלם.

מסכים עם ZVIT שלסוכניות אין מלאי בלתי מוגבל, במיוחד אם אתה סגור על צבע מסויים, ולכן גם חיכיתי כמעט חמישה חודשים.

סתם לידיעה בדקתי גם באתר צרפתי כמה זמן המתנה יש על הרכב בזה - בממוצע 150 יום (גם שם!). 

תודה לכם בכל אופן על התגובות.

פורסם

@מושיקו55 שים לב לסעיף 10 - גם אם היית משלם הכל אתה לא מוגן בשום מקרה מעליית מיסים. אבל אתה יכול לבקש שילכו לקראתך במשהו, בשביל ההרגשה הטובה שלך, ולא בגלל שהם "חייבים".

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 8 שעות, מושיקו55 כתב:

שלום,

הזמנתי רכב 2008 בנובמבר שעבר ועד שהרכב סוף סוף מגיע הסוכן התקשר להגיד לי שהתייקר בכ-4000 ש"ח.

הסיבה לכך שהמיסוי עלה וכמובן "אין מה לעשות".

האם נשמע לכם הגיוני? יש המלצה אחרת מאשר לקבל ולשלם?

תודה על עזרתכם.

אני הזמנתי ונתתי מקמדה על ה GT LINE באוגוסט. בסוף דצמבר הרכב הגיע לארץ והתבקשתי להעביר את יתרת התשלום. אפילו לא ציינו שהמחיר התייקר. הרכב נמסר לפני עשרה ימים. 

• תוכן חדש...