Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשקה נפשי במצלמה לרכב. אני לא מעוניין לקנות מצלמה שתעמוד לה במרכז השמשה עם כל החוטים המגעילים של מתח ואולי גם מצלמה אחורית.

ואז פתאום ראיתי שמישהו מוכר כאן מצלמת מראה. חשבתי למה לא.

התקציב- עד 200 שקל.

יהיה נחמד אם יהיה גם מצלמת רוורס.

הערות למה כן ולמה לא יתקבלו בברכה גם.

תודה לעוזרים.

https://www.aliexpress.com/item/33014550508.html?spm=a2g0o.best.old-user.4.13f42c25NfLSa8&scm=1007.28303.203056.0&scm_id=1007.28303.203056.0&scm-url=1007.28303.203056.0&pvid=f219923f-c0a1-4f08-b5a1-fcd6a96fc7e6

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני אגיד לך בעיקר למה לא:

1. גם למראה הזאת תצטרך להריץ חוטים.

2. באור יום אתה בקושי תראה את המסך שלה.

3. יהיו לך המון סימני אצבעות על המראה בקטע מגעיל.

4. מראה זה אביזר בטיחות, לא מלבישים עליה דברים מוזרים מסין.

תוכל לקנות אחלה מצלמה במחיר הזה, חבל לבזבז את הכסף על שטויות.

יש מצלמות דיי קטנות בלי מסך אפילו שלא מפריעות לשדה הראיה.

• אהבתי 1
פורסם

1}בוולוו יש לי מראה מתכהה, לכן יש לי פלוס אליה שמתחיל לעבוד עם הפעלת הרכב.

2} אני כמעט ולא נוסע עם הרכב הזה באור יום. בין אם זה לעבודה בבוקר- יוצא להתפלל בנץ החמה וחוזר בשעות הערב ובין אם זה מדובר בטיפולים שאני צריך לעבור-יוצא בבוקר מוקדם ב4 בבוקר וחוזר עם ערב.

3}אצבעות? מה יש לגעת בה?

4} אז זהו, נראה לי מאוד נחמד וביטחותי  שחצי מראה תראה לי את המצלמה האחורית כל הזמן .

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אישית משתמש באחת כזאת כבר 3+ שנים אז כמה דברים:

1) טביעות אצבע - יכולות להיות אם זה מסך טאצ' אבל אחרי ההגדרה הראשונית אין מה לגעת בה. אצלי זה דגם ישן עם כפתורים, פחות נוח בניווט התפריט אבל לא מלכלך את המראה אז זה אולי שיקול

2) לא באמת צריך לראות מה היא מצלמת רק שהיא באמת מתחילה להקליט, יש לה גם אופציה לכיבוי המסך אוטומטית אחרי X זמן וככה ביום זה לא מציק וגם בלילה אפשר לראות במראה, וגם במוד רוורס רואים אחלה בקיץ, ככה שאני ממליץ

3) כן תצטרך כבל כי לרובם יש חיבור mini usb וגם אחד למצלמת רוורס, אבל זה עבודה דיי קלה ולא קשה להחביא. יש גם קיט של מצלמת רוורס אלחוטית.

4) תחפש אחת עם קבל ולא סוללה!  לשלי יש סוללה ואחרי שנה וחצי בקיץ השני החום גמר אותה, ככה שכל פעם שהיא נדלקת כל ההגדרות נמחקות והיא חוזרת לברירת מחדל. קצת מציק אבל לא דיל ברייקר בשבילי. יש כאלו שעובדות רק על חשמל (ולהגדרות יש סוללת lr2032 כמו של BIOS במחשב).

אין משהו מומלץ רובם זהות, פשוט תנסה לחפש אחת עם חיישן מוכר( נגיד סוני) ומעבד סבבה שתקבל איכות טובה. אני בזמנו קניתי מחנות שנקראית junsun.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...