Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לחשמלטורים שבקהל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ע"ס התמונה - האם תרחיש כזה אפשרי שלא במכוון (כלומר, שמישהו לא הגיע מיוזמתו והוריד את המפסקים שנראים בתמונה)? מילא הפחת והאוטומט שקפצו, אבל לא ברור לי למה המפ"ז ראשי גם למטה.

תודה מראש3dd7dd42d11ee7ac0e4779a641f6b06f.jpg

Sent from my Tricorder

פורסם

בס"ד
במקרה של קצר רציני, בהחלט 3 יכולים לקפוץ.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• מעניין 1

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אני לא חשמלאי.

אבל ממליץ לך לשים כיסוי על הלוח. במצב הזה בחוסר של תשומת לב (נגיד הפסקת חשמל בלילה, אתה יוצא בחושך להרים את המפסק) אבל עלול להתחשמל, ואם זה יהיה מהחוט שנכנס לראשי גם לא יהיה לך שום הגנה.

וחוץ מזה כבר ראיתי דבר כזה, אם יש חיבור ישיר של פלוס ומינוס ישיר. בדרך כלל המאמ"ת של האזור וגם הראשי נופל. 

• מעניין 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, ALÞћÃ כתב:

ע"ס התמונה - האם תרחיש כזה אפשרי שלא במכוון (כלומר, שמישהו לא הגיע מיוזמתו והוריד את המפסקים שנראים בתמונה)? מילא הפחת והאוטומט שקפצו, אבל לא ברור לי למה המפ"ז ראשי גם למטה.

תודה מראש3dd7dd42d11ee7ac0e4779a641f6b06f.jpg

Sent from my Tricorder

אני לא חשמלאי.

אבל לי קרה דבר כזה.  הכוון של  om2 ו rotemb נשמע עיגוני.

אצלי זה היה מצב קילקל את הפחת .

אני החזרתי תמפסק ופעם שניה קיצר ושרף תפחת.

זה היה מיני מרכזי ארור. החוטים של האפס והפזה התפחמו.

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • מעניין 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...