Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

כבר 3 שבועות לתוך תהליך מציאת רכב בתנאים שיתאימו לי

מחפש בצפון בתקציב של בין 30-40 אלף יד וקמ יחסית נמוכים בונוס אם יהיה ביטוח סוללה.

מה התמורה הכספית שהייתם נותנים לביטוח על הסוללה?

האם צצות הרבה מציאות ובשבוע הקרוב תהיינה עוד הצעות או שמא חבל על ההמתנה וכדאי לי למצוא את העסקה הכי טובה מבין הקיימות וללכת על זה?

מאיפה אפשר להשיג אביזר בקרת שיוט לא מקורי להתקנה על הרכב?

לאילו עוד דברים אני צריך לשים לב מעבר לכך?

פורסם

בשבוע הקרוב יהיו עוד מציאות
כדאי לחכות
הירח במישור של צדק... צפה להצלחה בתחום הרומנטי.
בשבוע הקרוב גם תחדש קשרים שנותקו בילדות.
עד גיל 21 תגיע לירח...

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ברכישת טויוטה פריוס ללא אחריות על הסוללה אתה מסתכן בנזק מסויים במידה והסוללה תשבוק.
עלות החלפת סוללה מקורית הינה גבוהה מאוד, איזור ה10 אש"ח אם אני לא טועה.

קיימת גם אפשרות להחליף תאים פגומים בסוללה בתאים מפירוק או תיקון תאים וכו', עלות של כמה אלפי שקלים בהתאם לנזק.
ביטוח על הסוללה עולה כ300 ש"ח בשנה.

ברכב היבירידי בן כמה וכמה שנים, ככל הנראה הסוללה לקראת סוף חייה, אם יש אפשרות לרכוש עם ביטוח, עדיף.

• תוכן חדש...