Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לאחרונה (ככל הנראה בעקבות השארת חלון פתוח וחדירת מי גשמים לאזור המנגנון שעל דלת הנהג התחיל לי בעיה עם המתג שמעלה ומוריד את חלון הנהג.

יצויין, כי שאר מתגי אותו המנגנון של דלת הנהג שמורידים ומעלים את שאר הדלתות כן פועלים רק המתג שקשור לחלון הנהג במנגנון זה לא מתפקד.

השאלה שלי היא האם הענין אמור להסתדר עם אקנה מנגנון חדש ואחליף את המנגנון הקיים או שלפי הסיטואציה שהסברתי זה לא אמור לפתור את הענין.

מצורף תמונת המחשה. תודה.

‏‏לכידה.PNG

פורסם

אם אכן הבעיה במתג, אז החלפת המתג תפתור את העניין. אם הבעיה היא אחרת (חיווט, מנגנון החלון וכו') אז החלפת המתג לא תפתור את הבעיה

קשה לדעת מרחוק מה הבעיה בדיוק מבלי לבצע איבחון פיזי.  אם לדעתך כל הסימנים מראים על בעיה במתג עצמו אז תתחיל משם.

יום טוב גם לך

פורסם

השאלה שלי היא האם ניתן לצאת מתוך הנחה שלו הבעיה היתה במנגנון אז היא היתה לא עובדת גם לשאר החלונות.

פורסם
לפני 27 דקות, haim_10 כתב:

השאלה שלי היא האם ניתן לצאת מתוך הנחה שלו הבעיה היתה במנגנון אז היא היתה לא עובדת גם לשאר החלונות.

לא

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...