Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע ברכב קורולה2009 את מערכת המולטימדיה המקורית

הבעיה שחסר לי חיבור לBT לשמיעת מוזיקה וביצוע שיחות

האם יש רכיב כלשהו שיכול להתחבר לדיסק? (סתם זורק) ולתת לי את הפונקציונליות הזאת? או שצריך להחליף את כל הDOUBLE DIN?

אני מניח שצריך להחליף את הכל... ולכן אני שואל על איזה הייתם ממליצים? האם הייתם ממליצים בכלל על משהו עם מגע או רגיל כפתורים?

התקציב הוא כמה שיותר נמוך, אבל אני לא מחפש משהו גרוע שיתקלקל מהר אלא משהו טוב ומשתלם

על הדרך כבר אשאל האם יש רמקולים - 4 נגיד - שמומלצים כאן בפורום בתקציב נמוך ככל הניתן

תודה רבה

פורסם

לא ראיתי שיש AUX

חוץ מזה שזה לא עונה על הצורך.. למיטב ידיעתי...  זה רק הזרמה של אודיו החוצה מה עם שיחות?

פורסם

שבוע טוב,

אצלי ברכב יש אוקס, טוב גם לשיחות.

יכול להיות שזה לא אותו דבר בכל המערכות.

אבל קודם תבדוק אם באמת יש לך אוקס. זה לא חייב להיות במערכת. זה יכול להיות בתוך אחד התאים.

פורסם

אם אין AUX ובלוטוס זה באמת כל מה שאתה צריך, מניסיון המכשיר הזה מעולה: https://www.amazon.com/SmartCharge-Bluetooth-Transmitter-Receiver-Cancellation/dp/B0813L778N/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=anker+bt+fm&qid=1609011015&sr=8-1

אתה מתחבר אליו בבלוטוס, הוא משדר בתדר FM לבחירתך את השמע. שים את התחנה הזאת ברדיו של הרכב ואתה מסודר.

יש במכשיר עצמו מיקרופון סביר, זה בעיקר תלוי איפה השקע 12V שלך ממוקם. בסיטרואן C1 שהייתה לי זה עבד סבבה לגמרי, ואפילו היה נוח לגשת לכפתורים שנמצאים עליו להעברת שירים, לענות לנתק וכו.

על הדרך זה גם מטען מהיר שאין בעיה להטעין איתו שני מכשירים בו זמנית.

המשלוח מארה"ב קצת מבאס את המחיר אבל אולי אפשר למצוא כזה גם באיביי / עליאקספרס בלי דמי משלוח ויצא יותר זול.

לי יש ניסיון ספציפי עם המותג הזה, מאמין שיש גם אחרים טובים במגוון מחירים.

ד"א, יש גם מכשירים שעושים פעולה דומה אבל מתחברים לAUX במקום שידור FM. אצלי זה עבד פחות טוב, החיבור AUX לפעמים רועש ועושה בעיות. הFM נקלט אצלי מעולה, מלבד אזורים שבהן יש תחנות פירטיות על התדר שבחרת (מאד נדיר), אבל מאד קל לשנות עד שמוצאים תדר שפנוי לאורך כל תוואי הנסיעה היומי שלך.

• מעניין 1
פורסם

יש לי ניסיון רק עם מחזיק לטלפון שהוא גם מטען אלחוטי והוא עובד מעולה, אבל המכשיר הזה קצת יותר מסובך.

אני דווקא אומר להפך. המילה סבירים אולי לא הכי מתאימה. המוצרים שלהם בדרך כלל סבבה - בטח עבור 13$. בעיניי זה סכום שלגמרי הייתי מזמין כדי לנסות, במקרה הכי גרוע הלכו 13$ (וקצת נזק סביבתי😜), לא סוף העולם.

פורסם

אם עוד לא קנית, במקרה הופיע לי בעלי עוד דגם של בסוס. היתרון שלו הוא שאפשר למקם אותו במקום יותר נוח מולך, מה שישפר את איכות השיחה מהמיקרופון.

US $13.79  31%OFF | Baseus FM Modulator Transmitter Bluetooth 5.0 FM Radio 3.1A USB Car Charger Handsfree Car Kit Wireless Aux Audio FM Transmiter
https://a.aliexpress.com/_msoaTNr

פורסם

כן אני ראיתי את זה

התלבטתי ביניהם אבל החלטתי בסוף על הקטנצ'יק. בגלל מקום על הדשבורד. - יש לי כבר פלאפון דיי גדול

בעתיד נדע אם זה היה טעות 

• תוכן חדש...