Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע castrol edge 5w30 ll

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי רכב ניסאן 1600 טורבו 

רציתי לשאול סוג שמן זה מתאים לרכב ונחשב איכותי ? 

20201218_121822.jpg

מה שרשום בהראות יצרן 

20201218_151748.jpg

פורסם

אני לא בטוח שזה מתאים לך. 

אנא ציין דגם רכב המדוייק וסוג מנוע וצילום של המיכל מאחורה, שנראה איזה תקן שמן זה בדיוק. 

פורסם

כל הליין של castrol edge עומד בGF-5 ובAPI SN PLUS /SN/SM/SL

https://www.castrol.com/en_ca/canada/home/motor-oil-and-fluids/engine-oils/motor-engine-oil-brands/castrol-edge-brand/castrol-edge.html#tab_5w-30

והאחד שהוא לקח ספציפית עומד גם בC3 

https://www.autostore.co.il/product/151426castrol-edge-5w30-שמן-מנוע/

כמובן שהשמן סינטטי מלא מה שאומר שהוא איכותי בכללי.

edge זאת הסדרה הבכירה שלהם היא עומדת בכל הסטנדרטים הגבוהים הכללים של התעשיה (כמו של API וGF)

אבל אם צריך תקן מאוד ספציפי יש להם כמה מוצרים שעומדים בכל קבוצת תקנים ספציפים של יצרנים מסוימים. מה שהוא קנה מתאים לואגיות.

ממה שהוא צילם מספר הרכב שלו אין דרישה לתקן ספציפי של ניסאן או משהו בסגנון אז הכל טוב ואחלה שמן לשימוש.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, danniel כתב:

אני לא בטוח שזה מתאים לך. 

אנא ציין דגם רכב המדוייק וסוג מנוע וצילום של המיכל מאחורה, שנראה איזה תקן שמן זה בדיוק. 

ניסאן ג'וק 2011 

1.6 4*4 (מנוע טורבו) 

מנוע MR16DDT , צילום של מיכל מאוחרה לא הבנתי מזה אומר 

פורסם

מעניין כי למרות הצילום שצרפת מהספר רכב בעברית, לפי ספר רכב של דגם זה בארה"ב בעל אותו קוד מנוע, הצמיגות המתאימה היא 0W20. 

פורסם
לפני 26 דקות, danniel כתב:

מעניין כי למרות הצילום שצרפת מהספר רכב בעברית, לפי ספר רכב של דגם זה בארה"ב בעל אותו קוד מנוע, הצמיגות המתאימה היא 0W20. 

רשום הדגם פה שזה 5w30

20201218_223235.jpg

תודה רבה על ההתייחסות מאוד עזרתם לי 

פורסם

כן הגיוני לפעמים היצרן ממליץ דברים שמנים בצמיגויות שונות לפי האקלים
אצלי בפיאסטה יש אופציה ל5w 20 או 5w 30 ואני משתמש ב30 בשביל עוד הגנה בחום בארץ פה

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

שמנים בצמיגות 0W20 הפכו בשנים האחרונות למקובלים בארץ ואין מניעה להשתמש בהם.

האופציות למנוע הזה הם: המומלץ 0W20 והחלופי 5W30. 

פורסם

ועדיין בשביל פחות שחיקה הייתי משתמש ב5w 30.
כל הקטע של השמנים הקלים מאוד נכנס רק כדי לשמור על תקנות זיהום.
שמן פחות צמיגי פחות מתחכך אז המנוע יותר יעיל בקצת פחות מאחוז אחד.
אבל במחיר של הגנה פחות טובה לחלקים מבפנים.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

פורסם

גם אבל הצמיגות הדקה מאלצת שימוש בחומרי גלם אכותיים מאוד. אין בעיה של חוסר או פחות שחיקה בשמן הזה ולפי אינדקס טמפרטורות הוא מתאים גם לישראל..

במנוע שכבר עבר זמן מה ועם שמן 5W30, הייתי נשאר עם אותה צמיגות. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...