Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יכולים לעזור לי בבקשה להכיר את הדגמים של סקודה ראפיד או סקודה אוקטביה?

ראיתי שיש כל מיני סוגים אין לי בעיה מנוע 1200... אנחנו זוג +1 ואני מתכוון לנסוע כל יום  בינעירוני, חשוב לי הבטיחות והחיסכון בדלק ובגאז גדול...

מישהו יכול לעזור לי מה ההבדלים מבחינת הדגמים? איזה מערכות בטיחות יש? מה מומלץ?

תודה

פורסם (נערך)

מה התקציב? 

אוקטביה גדולה יותר מראפיד.

מנוע ה1.2 טורבו הוחלף ב1.0 טורבו באזור 2015.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

בתקציב הזה נכנסות לך אוקטביות מ2016 וראפיד מאזור 2017 ומטה. 

אוקטביה נמכרה עם שלושה מנועי טורבו בנזין - 1.2, 1.4 ו1.8.

הראפיד נמכרה בעיקר עם ה1.4 וה1.2, וב2017 החליפה ל1.0. 

כולן משודכות לאותה תיבת הילוכים רובוטית כפולת מצמדים.

פה עדיף לחפש רכב משנתון חדש ככל האפשר על מנת לקבל גרסה עדכנית יותר של התיבה.

פורסם

באוקטביה מאזור 2017 מגיעות בלימה אוטונומית והתראה על סטיה מנתיב, גרסאות מאובזרות מוסיפות התראה בשטח מת. 

לראפיד יש רק בלימה מאזור 2017.

פורסם

בלימה אוטונומית ותיקון סטייה מנתיב הנסיעה נוספו לאוקטביה במתיחת הפנים של 2017. לדעתי רכבים כאלה יכנסו לתקציב באופן דיי דחוק, רק גרסאות 1 ליטר יוצאות ליסינג.

ראפיד עברה מתיחת פנים בשנת 2014, אחריו הגיעה עם מנוע 1 ליטר ו-1.4, נוספה מערכת בלימה אוטונומית במסגרת מתיחת הפנים.

הרוב המכריע של האוקטביה והראפיד לפני מתיחת הפנים שווק לחברות ליסינג וגם לפרטיים עם מובילאיי.

• תוכן חדש...