Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, discoTD5 כתב:

אתה מוכר פנדה ב 10.0-15.0 אש"ח ופותח על זה פוסט...

מה יקרה כשתמכור רכב של 40.0 אש"ח? 140.0 אש"ח?

אני כבר אפתח פורום משלי למכירה הזאת 😃

לפני כשעה, farkash7 כתב:

האמת שאם המודעה שלך לא הייתה כל כך נחרצת "15.5 סופי" יש מצב שהייתי מתקשר, אבל לא רציתי להיות לא ב-20% ולא ב-80%.

תתקשר, נמצא לך מקום מעבר ל100% שעכשיו שללת.

לפני 11 דקות, wildlands2019 כתב:

פות"ש, סתם הצצתי במודעה שלך ביד 2,

ואני חייב לציין שאתה דורש מחיר שממש מנותק מהמציאות, ועוד דורש דמי רצינות?! אתה אמתי?!

לפני שובעיים דרשתה 18000 על פנדה 2013? בדקתה בכלל כמה השאר נמכרות?, כן בהרבה פחות.

אתה יודע בכלל מה אתה יכול לקנות במחיר הזה?

אני מציע לך לפתוח יד 2, ולראות מה אתה יכול לקנות ב15K כדי להבין למה מכירת פנדה 2013 במחיר הזה תהיה משימה כמעט בלתי אפשרית, אלא אם תפול על איזה פראייר שנדלק על הצבע שגם הוא לא כזה מבוקש.

לפני שבועיים דרשתי 18.000 כי ב17.500 היו לי 15 שיחות ביום, של אנשים לא מאוד רציניים, וזה היה סינון לגיטימי.

כן, בדקתי בכמה כל השאר נמכרות (מחיר דומה) ואין אחת שמתקרבת לק"מ של הרכב שלי.

לגבי מה אפשר לקנות ב 15K - מי שמחפש פנדה ידנית זה לא אותו אחד שמחפש לקנות סוזוקי ליאנה 2007 עם 200K על השעון.

אני לא מחפש להרוויח על הרכב, והוא נמכר במחיר דומה שבו נקנה, כמובן במהלך התקופה הושקע בו כסף כי לא ציפיתי למכור כל כך מהר.

ביד 2 המחיר הוא כזה בכדי להתמקח עם אנשים ושכולם יהיו מרוצים בסוף, כאן הוא בהחלט היה סופי.

לגבי הדמי רצינות, אני חושב שאנשים כאן דמיינו אותי משלשל לכיס כמה עשיריות מכל קונה שמגיע, אז לא, לא לזה התכוונתי.

התכוונתי שזה לקח שלמדתי מקונה לא רצינית, שהעסיקה אותי שבועיים ואם זה משהו שהייתי אומר לה (לשלם על תוספת הביטוח) ככל הנראה זה היה מסנן אותה.

🤔

פורסם
לפני 12 דקות, avargel כתב:

@ExtraD

יש קונים שחיים בסרט, ויש מוכרים שחיים בסרט

מניסיוני - אלה אותם אנשים בדיוק.

מסכים לחלוטין. 

חשבתי בתור מוכר איזה קונים אני מסנן- ערסים, טמבלים, כאלה שפונים אלי בתור "אחשלי", "גבר", חיים בסרט ללא מודעות עצמית. 

ואז חשבתי  בתור קונה על איזה מוכרים אני מסנן- ואלו ממש בדיוק אותם אנשים...

ופתוח השרשור - קצת מודעות עצמית, אם מישהו היה דורש ממני שאני אשלם לו ביטוח יומי על רכב שאני הולך לראות, הייתי אומר לו יפה שזו בקשה מעט הזויה. 

• אהבתי 1
פורסם

השוק של הרכב הזה חלש מאוד וגם ידני לא הכי סחיר. זה לא רכב ספורט ידני. תראה מה הטווח מחירים ביד 2 לפי זה תמכור וחכה בסבלנות בסוף יבוא הקונה. אם אתה רוצה מחיר מעל השוק היא תישאר אצלך עוד הרבה זמן.

פורסם
לפני 7 דקות, ExtraD כתב:

תתקשר, נמצא לך מקום מעבר ל100% שעכשיו שללת.

100% שאני שללתי? אתה ניסחת את הכותרת לא אני.
גם את מודעת מכירת הרכב אתה ניסחת, קראתי את המודעה, הבנתי שאין לי טעם לבזבז לי ולך את הזמן כי הציפיות רחוקות, וכנראה שלא טעיתי

לפני 10 שעות, ExtraD כתב:

למזלי, וכנראה למזלו של כל מי שמוכר רכב בימינו, יש גם את ה20% - קונה שפשוט מגיע עם הכסף בכיס (תרתי משמע) ואחרי נסיעה קצרה לידי, בדיקת מסמכים, פשוט הולך איתך לדואר

במילים אחרות אתה מחכה לאביר על הסוס הלבן. קונה שבא עם מזומן, רואה את הרכב, לא מתווכח, לא לוקח לבדיקה וישר להעברת בעלות.
בהצלחה. מקווה שתמצא אם עוד לא מצאת.

כמה נקודות:
אם אתה שילמת על הרכב 15 (אני מעריך ששילמת 14.5-15), זה מצביע לך על הכיוון של השוק.
כנראה שהרכב לא היה שווה יותר מ-15 כשקנית אותו לפני חודשיים, וכנראה שהשווי שלו לא עלה מאז כי נוספה לו דפיקה, וירדו לו עוד חודשיים מהטסט.
זה שהשקעת בו והחלפת לו מצבר או צמיגים זה בעיה שלך מה שנקרא. קנית רכב - צריך להחליף בו דברים. עיתוי הקניה/החלפה/מכירה הוא לא ממש בעיה של הקונה. זה לא מעלה את השווי שלו בעיני.
את הקונה בדרך כלל מעניין הרבה יותר הטסט הקרוב מאשר המצבר ששמת או לא שמת.

המלצה שלי, אם עוד לא מכרת, ובהתחשב בנסיבות שאתה תכף צריך לחזור לחו"ל כל הצעה שתקבל בין 11-15 קח אותה בשתי ידיים ותמשיך הלאה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם רובכם הגבתם ככה ל"דמי רצינות" שלי, כנראה שאני טועה וצריך לעשות חושבים איך לסנן קונים לא רציניים בדרך אחרת.

לקחתי לתשומת ליבי.

אני חושב גם שכל אחד יכול לדרוש על רכבו כמה שהוא חושב לנכון, כמובן צריכות להיות לזה סיבות להתבסס עליהן, הסיבות שלי הן ברורות למדי:

ק"מ, תיעוד, מצב מכני ופנימי של הרכב, טופס בדיקה שיכול לחסוך זמן וכסף לקונה וכו'.

🤔

פורסם

אין ממש דרך לסנן קונים. זה חלק מתהליך מכירת רכב. אם הייתה דרך כנראה שסוחרי רכב לא היו קיימים.
אתה תמיד יכול ללכת למגרש הקרוב ולקבל שם הצעה מסוחר. יתן לך 7K כנראה כדי שתרגיש טוב ויחסוך לך את הטירחה בהתמודדות עם קונים לא רציניים.

קח את זה בצורה חיובית, זה שאתה מקבל טלפונים אומר שאתה בכיוון. אם לא היית בכיוון לא היית מקבל טלפונים בכלל.
הבעיה שלך שהרכב לא סופר מבוקש, אתה צריך להיות בכיוון וגם שבאותו כיוון בדיוק יהיה מישהו שמחפש פנדה באזור התקציב הזה.
זה לא כמו קורולה ששם לא משנה לאיזה כיוון תפנה יהיו ערימות של טרמפיסטים שרק מחכים שתיקח אותם.

פורסם (נערך)

אתה חוטף כי הרמת לנו להנחתה.
הקונה יגיע כי הרכב על פניו טוב, ומי שמכיר את הדגם ומחפש התעניין.
הכל שאלה של הזמן, ואתה צריך לנהל אותו יותר מאשר את הקונים.
דרך אגב הדרך הכי טובה לנהל קונים היא מחיר. תוריד את המחיר ל-5K ואני מבטיח לך שיחכו לך אותם אבירים על סוס לבן שרצית כל כך בעוד שעה מתחת לדלת.
כמובן שאני מקצין, אבל זו הדרך הכי טובה שלך לנהל קונים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

הי

קח את זה בחיוך החברים מנסים להביא אותך למכירה מהירה,
וגם קורולה במחיר גבוה לא "עפה" ראה דוגמה מאחד שמפרסם כאן בפורום 2013 במחיר כנראה מוגזם.....

• אהבתי 1
פורסם

יכול להיות שיש לך רכב מצוין, אבל מי שקובע את המחיר זה השוק.

מהצצה ביד 2 - נראה שיש אופציות אחרות לא רעות לפיאט שלך :

אופל קורסה 2011 יד ראשונה אוטומטית 100 כ"ס עם 56 אלף ק"מ ב 15 אלף

שברולט ספארק 2014 1.0 מיד ראשונה ב 15 אלף עם 80 אלף ק"מ ב 15 אלף

יונדאי I10 2011 1.1 ידנית עם 83 אלף ק"מ יד 1 ב 13.5

זה לא מספיק לבדוק אילו עוד פנדות נמכרות, אלא מי המתחרים הנוספים שלך באותו המחיר. בסופו של דבר המדד הוא כמה טלפונים אתה מקבל. הכי קל להגיד שהקונים לא רציניים.

פורסם
לפני 59 דקות, ExtraD כתב:

אם רובכם הגבתם ככה ל"דמי רצינות" שלי, כנראה שאני טועה וצריך לעשות חושבים איך לסנן קונים לא רציניים בדרך אחרת.

לקחתי לתשומת ליבי.

אני חושב גם שכל אחד יכול לדרוש על רכבו כמה שהוא חושב לנכון, כמובן צריכות להיות לזה סיבות להתבסס עליהן, הסיבות שלי הן ברורות למדי:

ק"מ, תיעוד, מצב מכני ופנימי של הרכב, טופס בדיקה שיכול לחסוך זמן וכסף לקונה וכו'.

אם אני הייתי מחפש ידנית בשנתון הזה במחיר סביב  ה15K הייתי בודק את אלה בלי בכלל לפזול לכיוון הפנדה:
ריו
i20
פאביה
קליאו
C1 ו107 ואולי אפיו C1 מהדגם החדש.
קורסה
מיקרה
מי וסיטיגו
ספייס סטאר
פיקנטו

כך שהמחיר שלך ממש לא אטרקטיבי.

אתה ממש לא חוטף, פשוט יש מלא מוכרים כמוך שקצת מנותקים מהמציאות, 

אנחנו בסה"כ מנסים לעזור לך להבין את התמונה הכוללת שעד כמה שאתה רואה את הרכב שלך שווה את הכסף שאתה דורש עליו, בפועל הוא פשוט לא, ועוד לנופף בהגבלות כאילו יש לך מוצר נדיר וייחודי שכולם מחפשים,

שכאן זה בדיוק ההפך יש לא מעט היצע וכמעט 0 ביקוש, וכדי להסב את מבטו של הקונה הפונציאלי הראשון אתה צריך לדאוג שהמחיר שלך יישאר שם ועוד עם כל ההגבלות שלך.

פורסם
לפני כשעה, ExtraD כתב:

כן, אני חושב שעם קורולה לא הייתי חוטף ככה בפורום על הבוקר 😄

אם היית שם קורולה סאן 2013 ב60 אש"ח והיית פותח שירשור קיטור על קונים הזויים שלא מבינים איזה פנינה עומדת מולם, היה אותו מצב.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חברים יקרים, אנחנו מאוד אוהבים דיונים כאלה, ומאוד אוהבים שמשתמשים בפלטפורמה שלנו כדי למכור מכוניות, אבל אנחנו לא יכולים לאפשר לשני הדברים לקרות במקביל ע"י אותו בן אדם. 

אם כל מי שמנסה למכור מכונית ולא מצליח, מכל סיבה שהיא, יפתח שרשור שמנסה לקדם את המכירה שלו או למצוא דרכים יעילות יותר למכור את הרכב, הפורום יהפוך מהר מאוד לפורום קידום מכירות, וזה לא ממש מה שאנחנו שואפים אליו.

@ExtraD השרשור הזה יינעל כרגע ונשמח לפתוח אותו מחדש לאחר שתמכור את הרכב (תשלח לי ה"פ לעדכן אותי) כדי שנוכל כולנו לנהל דיון ענייני ואובייקטיבי בנושא.

• רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...