Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 דקות, Doron_Z כתב:

אם היבואן לא יחליק שוב על הראש ויחליט להביא אותה לארץ במחיר שבו היא אמורה לעלות (150K במקסימום) אז גם פה היא יכולה להצליח. זן נכחד שהרבה ישמחו לרכוש לפני שלצערנו הכל נעלם. 

וכל הכבוד ליונדאי שמחזיקים את הלפיד בוער, הלוואי וזה יצליח מספיק כדי לעורר את השוק ולגרור עוד כמה יצרניות לספק דגמים משלהן. 

אם לגזור מהתמחור של ה30N, אין שום סיכוי שה20 תעלה פחות מ180 אלף. 

פורסם

נכון, אם נגזור מה 30N, רכב שבחו"ל מתומחר הכי תחרותי שיש בתחתית הקטגוריה (והתמחור המעולה ביחס לתמורה זה חלק גדול מהאפיל ומהסיבה שקיבל כאלו ביקורות טובות) ופה תמחרו אותו מעל GTI, קופרה וכל רכב אחר מלבד הטייפ R, אז אפילו 200K זה הגיוני עבור היבואן המטורלל הזה (מטורלל בכל הנוגע לתמחור רכבי ספורט. בשאר הדגמים הוא עושה עבודה מעולה) 

פורסם

מכירים את המשפט : "מאחורה פצצה מקדימה אחרי הפצצה"? 

אז כאן זה פשוט הפוך, החזית היא כל מה שהיית מצפה מהוט האץ אמיתית (וסליחה מאלו שחושבים שתג FR הופך את הסיאט שלהם לרכב ספורט), ואז מסתכלים על הרכב מאחור ואומרים מה לעזאזל הם חשבו, אז יונדאי הביאו את המהנדס הראשי שהיה אחראי על חטיבת M בב.מ.וו אבל נראה שהם אולי גם לקחו משהו מתכנון האחוריים של כריס בנגל הידוע לשמצה.

בכל מקרה אם היא תהיה על הכביש הפתעה כמו גרסת הN של הI30 אז מדובר בלהיט.

יונדאי עושים עוד קפיצת מדרגה משמעותית בתקופה האחרונה מלהיות רכב קוריאני אמין ביותר אבל גם משעמם מאוד (מהסוג שגורם לך לחשוב מה יותר מעניין לעשות, לקחת יונדאי לנהיגת כיף או להסתכל על ברזל מחליד) והם הופכים אותה לאט לאט ליצרן מוביל שמסוגל גם לרגש, אין לי ספק שהטכנולוגיה הזו בתכנון שלדות ומערכות היגוי תזלוג בסופו של דבר גם לרכבי הקרקע של החברה, מאזדה עבדה קשה מלהפוך את עצמה ממכונה יעילה למכונה שאנו פה בפורום אוהבים להניח אותה כרכב עם חדוות נהיגה אחיזת כביש ותקשורת טובה, נראה שאולי גם יונדאי תכנס לנישה הזו בסופו של דבר.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 11.11.2020 בשעה 14:15, mcshmupi כתב:

בניגוד לפורד, ליונדאי יש סיכוי להגיע לישראל. מה שכן, בהסתמך על מחיר הI30N לא בטוח שתקבל מחיר סביר

אתה בטוח?

דלק מוטורס ייבאו כמה חתיכות של פוקוס ST הצמידו לה מחיר גבוה (בדיוק כמו הפוקוס קבריולט 5 שנים לפני) רק כדי להראות שאין ביקוש לרכב ואין הצדקה לייבוא - והיום הפוקוס ST החדשה מוצעת גם עם גיר אוטומטי ואין שום כוונה לייבא אותה.

גם כלמוביל הציגו תג מחיר גבוה והרכב כבר לא זמין באתר של הייבואנית, i30n חדשה הוצגה גם עם תיבה כפולת מצמדים וגם פה לא נראה שיחודש הייבוא.

אז אני בספק אם יביאו i20n.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתאריך 11.11.2020 בשעה 13:40, m3x7r3m3 כתב:

מה קורה מקסים? חי? נושם? התגעגענו

לעצם העניין הנתונים מאוד מעניינים, העיצוב מוזר משהו, האחורה עם הפלסטיק השחור שעליו שמו את הסמל, מהצד יש את ידיות הדלתות האחוריות שנראות מוזר, הספוילר גג והחזית נראים אחלה דווקא.

לעניין הכתבה - תיקון קטן, לוח מחוונים דיגיטלי, מכוון זה מישהו שמראה לך כיוון, בעוד מחוון זה מכשיר שמראה נתון מסוים

נעלמתי קצת מהפורום, זמנים קשים.

אני אנסה לתקן את האיות. תודה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אם מספיק תרצה אני בטוח שאפשר יהיה להביא את היאריס המדוברת, רק שזה יעלה לך הרבה מאוד. 

אין לי ספק שבמוקדם או במאוחר חובב רכב מבוסס יביא את הרכב הזה לארץ, בדיוק כמו שיש פה גם סופרה וכמעט כל דגם שבערך אפשר לחשוב עליו. אבל שוב זה יהיה ממש יקר ומחוץ לטווח של רובנו. 

פורסם
לפני 8 שעות, In Flames כתב:

נעלמתי קצת מהפורום, זמנים קשים.

אני אנסה לתקן את האיות. תודה!

יש תקופות כאלה, תהיה חזק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...