Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, dorosen כתב:

אני בחיפוש דומה אך סטטוס שונה, הרבה רכבים ספורטיביים בעבר ומחפש רכב סופשים - שלושת המועמדות בכותרת היו על הכוונת ונכון לעכשיו ויתרתי על כולן, כל אחת מסיבה אחרת.

כרגע האמת שנדלקתי מאוד על אבארט, לא הכי חזקה, לא הכי חדשה, (לא הכי בכלום האמת) אבל משהו בחיבור של הכל פשוט עובד, נחכה עוד קצת לראות אם זה לא עובר לי ואולי בסוף נלך על זה, ממליץ לך לעשות סיבוב על אחת אם עדיין לא עשית.

אברט רכב עם קטע - או שאתה מתחבר או שלא, אבל אם אתה מתחבר זה ממש אהבה... זה לא משהו שיכול לקרות עם 3 האפשרויות (רק מיאטה נמצאת באזור הזה)

האמת שזה אחלה רעיון, אפשר אפילו להוציא חדשה מהסוכנות ולהישאר עם עודף. 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 21 שעות, ik3 כתב:

אם הדרישה היא חדש ויהי מה אז תתעלם ממה שארשום עכשיו, אבל כיונים אפשריים נוספים שבמקומך הייתי לוקח בחשבון:

פיגו 208\308 GTI, שניהם רכבים מצויינים לשילוב בין דיילי לבין ספורט, נוחים אמין ומתנהג מצויין.

פולקסווגן פולו\גולף GTI כמו גם הפיגו שני אופציות מצויינות לשילוב בין דיילי לבין ספורטבי, ויהיו נקודה מאוד נוחה וקלה להכנס ל"תחום".

לאון\איביזה קופרה- כמו הזוג הקודם קצת יותר נקודות לספורט וקצת פחות לנוחות יומיום, אבל עדין רכבים מאוד קלים להכנס לתחום, ואחלה ליום יום, זאת אומרת בלי פשרות רבות.

תודה רבה, אקח גם את הדגמים האלה בחשבון.

לפני 13 שעות, sperial כתב:

מי שמכיר אותי בפורום יודע שהדעה שלי קרובה לזו של @Michazzz - לא בגלל גיל 50 אלא לקראת גיל 30: חתונה, דירה, ילדים. מי שלא שם לא מבין את העלויות של הדברים האלה לא מבין את הצורך בחסכון.

מצד שני, כילד בן 18 בחובה כבר החזיק רכב חדש, גם אם צנוע. אז אולי הוא מספיק מרופד.

פות״ש - את הצד הכלכלי בדוק במבט לטווח 5-7 שנים. האם הרכב שאתה מבקש לרכוש ולהחזיק כעת לא יפגע בתוכניות יותר חשובות לעתיד? זהו. עד כאן סדרי עדיפות, שאותם יקבע בעל המאה, לא בעלי הדעה.

הצד שלדעתי הרבה יותר מעניין הוא מה הסיכוי שהבחור באמת ייהנה מהרכב. לא בשעתיים במסלול, אלא ביומיום, כדי שלא יקרה לו מה שתואר כאן: יתלהב חודש, ואז יגלה שהחלום נשבר מכל  מיני סיבות מעשיות, ממחיר הביטוח ועד כאב הגב. וכמובן חוסר פרקטיות כשצריך לעשות קניה שבועית בסופר. במקום פות״ש הייתי שוכר רכב ספורטיבי לשבוע ומתנסה. אם לא הולך בארץ אז לנסוע לשבוע לגרמניה, להנות מהנופים ומהדרכים ועל הדרך להרגיש מה זה רכב ספורטיבי תחת הישבן. אולי יגיע למסקנות חדשות - כמו חבר הפורום שרכש בגרמניה פורשה בכוונה להעבירה לביתו בארה״ב, ואחרי תקופת התנסות שינה דעתו (אם כי נשאר בתחום הספורטיבי).

עוד דבר חשוב - לא ידוע לנו דבר על כישורי הנהיגה של פות״ש. נראה שאם לא התנסה ברכבים מסוג זה כדאי שלפני שהוא בכלל שוקל לרכוש, ואפילו לשכור, אחד כדאי שישקיע בהדרכה ולימוד הנושא.

האמת שהעלתה פה נקודה למחשבה מאוד טובה.
אני אעשה חיפוש לגבי שכירה של רכב ששואף ככל הניתן לאחד הדגמים שעלו במהלך כל הדיון, אם לא אצליח, אז באמת כדאי יהיה לעבור הדרכה בסיסית ( לגרמניה קצת בעייתי לטוס עכשיו בגלל התפקיד בעבודה 😅).
בקשר לכישורי הנהיגה אכן חא התנסתי ברכבים מסוגים אלה, הנסיון היחיד שלי זה הסלריו + רכבים שונים של סא"לים וא"למים במהלך השירות הצבאי ( אטראז', קיה פורטה, איוניק).

לפני 56 דקות, dorosen כתב:

אני בחיפוש דומה אך סטטוס שונה, הרבה רכבים ספורטיביים בעבר ומחפש רכב סופשים - שלושת המועמדות בכותרת היו על הכוונת ונכון לעכשיו ויתרתי על כולן, כל אחת מסיבה אחרת.

כרגע האמת שנדלקתי מאוד על אבארט, לא הכי חזקה, לא הכי חדשה, (לא הכי בכלום האמת) אבל משהו בחיבור של הכל פשוט עובד, נחכה עוד קצת לראות אם זה לא עובר לי ואולי בסוף נלך על זה, ממליץ לך לעשות סיבוב על אחת אם עדיין לא עשית.

תוכל לשתף על הסיבות לויתור?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טייפ R - שנתון גבוה מדי בתקציב שלי

BRZ - בתקציב שלי נכנס הדור הקודם שהיא חלשה לי מדי + אינטיריור מבאס, ולא מתכוון להתעסק עם משופרות למניהן - יש חבר שמוכר אחת בתקציב שלך

I20 - היחידה שאני עוד שוקל, אבל יש יחידות בודדות ובתקציב גבוה משלי + בסוף הרגישה לי כמו I20 סטנדרטית מבפנים, לטוב ולרע.

מה שעדיין לא פסלתי לגמרי (חוץ מהאבארט), זו מיאטה - אבל גם שם כאמור אאלץ להתפשר בשנתון גבוה מדי..

• אהבתי 1

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

היי לכולם
חשבתי לנכון לעדכן בנוגע להצעות מחיר של ביטוח שקיבלתי.
המספרים נכונים ל30.12.24

נתחיל מBRZ, החלטתי להשתמש בWOBI בתקווה שהאתר יעשה סדר ויראה לי חברות ביטוח ומשם אתקשר לכמה רנדומליות כדי לבבדוק באמת מחירים.
להפתעתי החברה היחידה שהייתה באתר היא חברת שומרה (במקרה הסוזוקי שלי מבוטחת שם) לאחר ששוחחתי עם הסוכנת ביטוח שלי ההצעת מחר שקיבלתי הייתה בסביבות 9500 מקיף וחובה.
התקשרתי לפניקס, נאמר לי שהם לא מבטחים את הרכב הזה.
לבסוף AIG, כאן המספרים היו פנטסטיים,15500 עבור חובה ומקיף, הנציג אמר שעם כל מערכות המיגון ו"מבצע" סוף שנה אפשר להוריד גג עד 14000.

I20N, בAIG קיבלתי 10500 חובה ומקיף בלי מחוייבות לאמצע מיגון ו"מבצע" סוף שנה אפשר להתכנס ל8500.
בשומרה קיבלתי הצעה ל7000 חובה ומקיף.
המחיר שהיה הכי חשוד בעיניי זה בפניקס, עם מערכות מיגון יוצא 4982, בלי מיגון 5274, שני ההצעות עבור חובה ומקיף.

חשוב לציין כי לא שאלתי אף סוכן בקשר לפוליסה מה היא כוללת, מה מבוטח ומה לא, רק רציתי לבדוק מחירים, אולי בכלל לא כדאי להסתכל לכיוון הרכבים הללו.
נתונים יבשים לביטוח

• בן 27, נהג יחיד ברכב
  • מבוטח 3 שנים רצופות בביטוח מקיף
  • ללא תביעות רכוש ותביעות גוף
  • נסועה משוערת של 8000-9000 קמ בשנה
  • מחזיק ברשיון מ2015
  • גר באזור הצפון
פורסם

ההצעה שקיבלת משומרה על הBRZ טובה.
לגבי ההצעה של הפניקס על הI20N, אין דבר כזה חשוד, קיבלת הצעה? המחיר טוב? קח אותה. תנאי הפוליסה זהים ברוב המקרים ככה שקשה לי להאמין שיש שם משהו חריג, וכן לעיתים יש הבדלים גדולים בין חברות שונות.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...