Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

מבקש את עזרתכם בבקשה לגבי רכישה של צמיגים לרכב יונדאי i25 .

יש לי שני אפשרויות:
1. Michelin Primacy 4 88V 195/50R16.
2. Falken ZE310 88V 195/50R16.

לגבי המישלן אני משלם כמה שקלים יותר אבל זה לא העניין ולא כזה אכפת לי.
את הפלקן אני יכול לקנות ממקום שנותן המון הטבות חנקן אחריות לכל אורך חיי הצמיג ועוד.
אבל מישלן זה מישלן ואני רוצה איכות ומוכן לשלם. השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בדגמים?

פורסם

יש הבדל משמעותי בנוחות, שקט ואורך חיים ( בקילומטרים ) לטובת מישלין.
לדעתי זה יותר משמעותי מאשר חנקן חינם.
כל הצמיגים מקבלים אחריות על פגם הייצור, אבל זה לא כולל נזקים מנהיגה.

אצלי כרגע הדגם הזה של מישלין , אחרי 20 אלף קילומטרים - מבחינתי צמיגי נוחות הכי טובים שהיו אי פעם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

והנה מבחן רציני למובחרים שבצמיגי הקייץ:

הפאלקן 310 הצטייין והגיע בדירוג הכללי למקום שלישי ואילו המישלן פרמסי 4 המהולל סיים במקום השביעי.....

https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2020-Tyre-Reviews-Ultimate-Summer-Tyre-Test.htm

אני לא טוען בהכרח שהפאלקן מתעלה על המישלן אבל כנראה שכלל אינו נחות ממנו. 

פורסם

שמתי פלקן במאזדה 3 לא מזמן יצא לי להשתולל עם הרכב(לבד,בשעות הלילה)הצמיג מצויין. 

ממליץ. 

הרכב ננהג מאוד חזק לבדוק את הצמיגים(אפשר להוציא ממאזדה מנוע 2.0 קצב שלא יבייש רכבים ספורטביים אם מכירים את הרכב טוב) 

והרכב יושב ממש טוב. 

יש ניסיון עם בריגדסון שנחשבים מצויינים(המקוריים)והפלקן לא נופל ממנו בכלל. 

ממש הופתעתי מהפלקן. 

כנראה המישלן יהיה עדיף,אבל לא חושב שהפער במחיר שווה את זה ולא בטוח שתרגיש הבדל.

פורסם

במבחן המדובר , סעיף המחיר משפיע על הציון הכללי ( כמובן, פאלקן בין הזולים, מישלין הכי יקר ).
וגם בו בסעיף הנוחות מישלין במקום הראשון ופאלקן אחרון.
פותח השרשור לא רשם מה ההפרש במחיר ( מה זה "כמה שקלים"?).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פלקן 1400 מישלן 1600, סליחה אם אני נשמע לא הגיוני למישהו אבל להוסיף 200 אפילו עוד 400 שקל על סט צמיגים ולקבל איכות זה משתלם מאוד במיוחד שזה בקטע של בטיחות(אין לי בעיה גם לשים 500 שקל אם צריך השאלה מה נכון...).
האמת שראיתי את המבחן הזה לפני שכתבתי את השאלה כאן ובגלל זה התבלבלתי.

פורסם

אם ההבדל 200,לך על המישלן. 

לי היה או 1500 פלקן או 2300 למישלן שזה באמת הבדל משמעותי. 

אם רק 200 לך על המישלן..

עריכה:רק עכשיו ראיתי שמתי לב למידה שלך בגאנט. 

לי 215/45r18 פלקן עלו 1500!כולל איזון והרכבה. 

פלקן במידה שלך לא אמור לעלות יותר מ1200 שח גג. 

פורסם

המישלין מפסיד בעיקר בגלל המחיר, זה כל הסיפור.

מבחינת איכות הוא עולה עליו בדברים החשובים כמו למשל: נוחות ורעש נמוך

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

אתה טוען שהמישלן עולה על הפאלקן בדברים החשובים:

לפני 12 דקות, yuvalganim כתב:

מבחינת איכות הוא עולה עליו בדברים החשובים כמו למשל: נוחות ורעש נמוך

זה אומנם הגדרה מעט סובייקטיבית מה חשוב באמת ומהי הגדרת איכות אבל הפאלקן התעלה על המישלן במבחן בדברים לא רק "חשובים" אלא גם בטיחותיים :

בין השאר , הפאלקן התברר כעדיף על המישלן בארבע קטגוריות - מרחק עצירה בכביש יבש, אחיזה בכביש יבש, מרחק עצירה בכביש רטוב ואחיזה בכביש רטוב. 

הפאלקן בכביש רטוב עצר כארבעה מטר קצר יותר מהמישלן, וזה בהחלט משמעותי. 

לי זה נראה משמעותי.  זה ההבדל בין להספיק לעצור או להתחמק מפגיעה ברכב/ילד/מכשול לבין לפגוע בו.

28945541_Screenshot(7).thumb.png.3d732bb0d48610cc77ee793d1194743c.png186092303_Screenshot(8).thumb.png.dfc7d8b76d21828a3d02ac5b7cb106b6.png

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, Ido12 כתב:

שמתי פלקן במאזדה 3 לא מזמן יצא לי להשתולל עם הרכב(לבד,בשעות הלילה)הצמיג מצויין. 

ממליץ. 

הרכב ננהג מאוד חזק לבדוק את הצמיגים(אפשר להוציא ממאזדה מנוע 2.0 קצב שלא יבייש רכבים ספורטביים אם מכירים את הרכב טוב) 

והרכב יושב ממש טוב. 

יש ניסיון עם בריגדסון שנחשבים מצויינים(המקוריים)והפלקן לא נופל ממנו בכלל. 

ממש הופתעתי מהפלקן. 

כנראה המישלן יהיה עדיף,אבל לא חושב שהפער במחיר שווה את זה ולא בטוח שתרגיש הבדל.

תודה על התגובה.
אתה מדבר על המידות האלה? 

195/50R16 (לא שזה נראה לי כל כך משנה...)

פורסם

תקרא 2 תגובות למעלה. 

לי פלקן טריים ze310 במידה 215/45/18 עלו 1500. 

המידה לא משנה מאיכות הצמיג,אני מדבר על המחיר כי פלקן במידה שלך לא אמור לעלות 1500.

פלקן למידה שלך לא אמורים לעלות מעל ל1200. 

אם אתה מהמרכז תשלח לי הודעה פרטית ואשלח אותך לפנצרייה עם הצמיגי פלקן הכי זולים בארץ.

• תוכן חדש...