Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 

אני מחפש רכב למשפחה אני רוצה לקנות חדש מהחברה כי אני מחזיק רכבים למשך הרבה שנים

במשפחתיות חשבתי על הפורד פוקוס החדשה

וברכבי הפנאי אני מתלבט בין הויטארה הסלטוס והאקסיד

לאשתי חשוב רכב גבוה ואני בעצמי בחור די גבוה 1.87  אנחנו לא מטיילים בשטח הרבה יוצר עירוניים והתקציב הוא עד 135 - 140 אלף מה הייתם ממליצים?

פורסם
לפני 7 דקות, print כתב:

המלצה חמה ממני על הפוקוס. כל יום אני נהנה ממנו יותר.   

איזה דגם יש לך את הst או האקטיב?

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, print כתב:

ST. תענוג צרוף

ואיך המתלים שלה? כי הרכב מיועד למשפחה יש לי נסיכת מבחן עליה שבוע הבא ואז אני אוכל להרגיש בעצמי

עריכה אחרונה על ידי ShahakM
פורסם
לפני 2 דקות, print כתב:

כרגע המתלים של ST והאקטיב זהים. מציע בכל זאת לבצע נסיעת מבחן על שני הרכבים. 

לא בדיוק לST יש סרן במתלה האחורי ולאקטוב יש מתלה רב חיבורי ביררתי איתם

פורסם (נערך)

ברר שוב. זה השתנה. כנס לאתר היבואן, מפרט הרכב ותראה

עריכה אחרונה על ידי print
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, print כתב:

ברר שוב. זה השתנה. כנס לאתר היבואן, מפרט הרכב ותראה

תשמע אני אשמח להיות טועה אבל גם דיברתי איתם וגם במפרט זה כתוב הבנתי שב21 הst יגיע עם מתלה רב חיבורי

פורסם (נערך)

כשאני רכשתי הייתי באותה ההתלבטות כמו זו שלך. ביצעתי נסיעת מבחן על שני הרכבים, ראיתי שכמעט ואין הבדל מורגש, רכשתי ST. לגביך אין התלבטות כי המפרט השתנה. כנס עכשיו לאתר ותראה. עכשיו נכנסתי וראיתי

עריכה אחרונה על ידי print
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, print כתב:

כשאני רכשתי הייתי באותה ההתלבטות כמו זו שלך. ביצעתי נסיעת מבחן על שני הרכבים, ראיתי שכמעט ואין הבדל מורגש, רכשתי ST. לגביך אין התלבטות כי המפרט השתנה. כנס עכשיו לאתר ותראה. עכשיו נכנסתי וראיתי

צודק מעניין כשדיברתי איתם אמרו לי שלא בכל מקרה יכול להיות שזה פחות מורגש באמת יש גם את עניין הגובה האקטיב גבוהה יוצר ב4 סנטימטר 

עריכה אחרונה על ידי ShahakM
פורסם

אני גם רכשתי st, ממליץ בחום,

גם אצל יש מתלה קורת מתח, אבל אני בטוח שהחדשות מגיעות כבר עם רב חיבורי זה אפילו כתוב במפרט באתר,

ממליץ בחום, רכב שאוהבים לנהוג, ולא סתם להגיע מנקודת a ל b.

המלצה שלי, תעשה נסיעת מבחן בשתינן, יש כאלה שמתחברים יותר לאקטיב ויש כאלה לst,

אני התחברתי יותר לסופרטיבית שיותר שכם מספיק נוחה, עם אבזור יפהציותר בעיני מבפנים כולל פנס קדמי לד מלא.

פורסם
לפני 13 שעות, Ron.P כתב:

הפוקוס מצויין,אלטרנטיבה לSUV תבדוק את הפיגו 2008 ,רכב מעולה.

הפיגו נראה מדהים אני רק עדיין בראש על סטיגמה שמכוניות צרפתיות לא אמינות מספיק האם למישהו יש ניסיון עם הרכב ויודע להגיד מה רמת האמינות שלו?

• תוכן חדש...