Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני מומלצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם

מחר הולכים לבחור רכב, 

אנחנו בכוון של טויוטה יאריס ההיברידית בגלל החסכון בדלק.

יש לכם תובנות על רכב סופר מיני טוב יותר? אשמח להמלצות😊

פורסם

אם חיסכון זה בראש ובראשונה, אז פגעם בול,

אך מדובר בדגם חדש לחלוטין ולמרות שמדובר בטויוטה, יצא כבר להיתקח בבוחן רכב מוכר (CARWOW) שנתקל בתקלה משביתה,

יכולה להיות שמדובר בסה"כ בתקלות חבלי לידה של הדגם, זה קורה מידי פעם באבי טיפוס.

אך בסופו של דבר זה יש אחריות, וזה טויוטה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה מאוד תלוי מה נחשב "טוב יותר" עבורכם.

אפשרות חסכונית נוספת תהיה הונדה ג'אז (שהיא יקרה יותר, ומציעה מערכת הנעה שונה קצת, ופחות נפוצה, אבל מרווחת יותר מהיאריס).

אם אתם לא נוסעים יותר מדי, חיסכון (בדלק) לא צריך להיות דווקא הפקטור המשמעותי בבחירה.

בכל אופן, לא הייתי בוחר בלי נסיעת מבחן, זה לא בלנדר מוט ב-50 שקל שי אפשר לפתוח את האריזה. לא חייבים לבחור מחר, כדאי לעשות נסיעת מבחן בכמה דגמים רלוונטיים, להתרשם, לתת להכל לשקוע קצת, ואז לבחור.

• רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כמה אתם נוסעים בשנה שצריכת דלק זה הדבר היחיד שאשכרה נכתב בפוסט הזה?

מה אופי הנסיעות? מה חשוב לכם ברכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היאריס היברדית רכב טוב ולדעתי אם המרווח לא מספק תפקיד חשוב היא עדיפה על הגאז, היאריס שקטה יותר ומרגישה זריזה יותר.

הנה המיני מבחן שלי על היאריס:

יאריס

אם אתם הולכים על רמת אבזור הבכירה שלדעתי גם העדיפה, יש גם את הפיגו 208, הפיגו חזקה יותר, שקטה יותר, איכות חומרים עדיפה, אך לי ההגה הסתיר את לוח המחוונים, מצרף המבחן שלי:

208

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עשיתי היום נסיעת מבחן על הדגם ההיברידי,

שיפור משמעותי ביחס לדגם הקודם, בייחוד בנושא הסחיבה.

האחיזה ובידוד הרעשים לא הרשימו אותי בכלל.

הרכב לא הרגיש יציב בסיבובים ובמהירויות גבוהות.

מעבר ל-100 קמ"ש חודרים רעשי רוח די חזקים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...