Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוונסיס T28 2017- אור רוורס

מעבר לפיתרון נפתר ע"י רפי לין,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, 

שמתי לב כי ברכב פועל אור רוורס רק בצד אחד. ניסיתי להבין האם מדובר בתקלה של הצד השני או לא, ופה אשמח להתייעץ איתכם. 

יש לציין שהרכב אצלי מספר שבועות בלבד וייתכן שישנם דברים שלא שמתי לב אליהם. 

כשנסעתי לאחור שלשום נאמר לי שאור הרוורס השמאלי שלי לא פועל. היום, כשניסיתי לראות מה העניין, שמתי לב שהצד הימני (והפועל) הוא עם נורת הלוגן, ואילו מצד שמאל (הלא פועל) נדמה שיש נורות לד, אם בכלל, איני מצליח להבחין בוודאות. 

הסתכלתי בספר הרכב, בגרסא האנגלית והעברית שלו, ומצוין שם שעבור רכבים בעלי הגה בצד שמאל, ישנו אור רוורס בצד ימין ללא כל התייחסות לצד שמאל (הרלוונטי, כך נראה, לרכבים בעלי הגה בצד ימין). 

מעבר לזה שלא ברור לי בכלל למה יהיו שני סוגי נורות עבור אותה מטרה, אשמח לדעת מבעלי אוונסיס כמו שלי האם אצלם שני האורות פועלים ואצלי יש תקלה (ואם כן, בכלל אשמח לעלות משוערת לתיקון העניין) או שמא פשוט לא שמתי לב ומדובר בדבר תקין לחלוטין. 

תודה מראש לכולם. 

20201017_191721.jpg

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
  • פיתרון
פורסם

בהרבה רכבים (עם הגה שמאלי) אור הרברס הנו רק בצד ימין

ובצד שמאל יש אור ערפל הנדלק עם מתג רק במצב של אורות מעבר (ארות נמוכים)

ראשיים.

הדלק האורות הראשיים במצב אורות מעבר ואת מתג אור ערפל אחורי ובדוק אם אכן

דולק אור הערפל הרחורי בצד שמאל.

במדינות עם הגה ימני זה כמובן הפוך בצדדים.

בברכה -  רפי לין

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...