Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קהל קדוש,

אני זקוק לראוטר לעבודות עץ קלות. בעיקר עיצוב של דפנות לדלתות ארונות מMDF, אבל אולי אעבוד איתו קצת גם על עץ מלא רך.

יש ראוטרים עם collet של רבע אינץ', 6 מ"מ, 8 מ"מ וחצי אינץ'.

אלו של חצי אינץ' יקרים משמעותית. מה ההבדל עבור הנגר החובב מאוד?

היות ואני לא מתכוון לעבוד עם עץ קשה, יש צורך בגדולים יותר או שאפשר ללכת על אחד קטן יותר?

לא בארץ, אז דגמים ספציפיים פחות רלוונטיים. 

רב תודות

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

למה לא טרימר פשוט ?

בשביל לעשות קנטים בחזיתות אין צורך ברוטר

ברוטרים יש הבדלים גדולים במהירות ובנוחות של הורדת הכלי, פינוי פסולת, חיבור לפלטה קבועה וכו'.

הקוטר של הכלי כמובן נותן חוזק. ממליץ על פורום nagaroot להתייעצות.

אני מוכר רוטר, אם תרצה דבר איתי בפרטי. השתמשתי פעמיים.

• אהבתי 1
פורסם

פספסת את ה"לא בארץ" ^ :-)

ניטש - לעיגול קצוות כמו שאתה מתאר יספיק בהחלט ראוטר קטן או טרימר.

לגבי בטיחות - אתה ילד גדול.

לגבי אוזניים - שלך כבר גמורות בכל מקרה 😜

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האוזניים אכן גמורות, בגלל זה שומר עליהן טוב ועובד עם אזניות. 

בכל מקרה, די פתרתם לי את ההתלבטות. מה שאתם מכנים טרימר משווק באנגליה כראוטר רבע אינץ' ומטה. אקנה אחד טוב לגודל הזה ואם עקומת הלמידה שלי תמשיך בקצב הנוכחי, עוד חמש שנים אקנה אחד גדול. רב תודות! 

• רעיון טוב! 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ואם כבר אנחנו פה, עוד לא הגעתי לשלב הדלתות, של. הארון, אבל הנה תושבת למגירה שעשתה אותי מאוד מרוצה היום. וגם תמונה של פנדל גדול כי יש לי זין קטן. 

IMG-20201010-WA0006.jpeg

• אהבתי 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

עבודה יפה מאוד...

למה לא עשית את המסילות על הדפנות תכלס ?

בהתחלה חשבתי שזה כמו מה שנמכר אצלנו בזול, כמו HUNTER או EINHELL, אחכ ראיתי מחיר של זה... באמת קטן😄

פורסם (נערך)

הקורות האלה לא הותקנו בשביל המסילות אלא הן הבסיס שמחזיק את פלטות הMDF העומדות ומקבע אותן לרצפה. בצד השני של הארון אין את הקורות האלה, ושם באמת עבדתי פחות או יותר ישר לדפנות. בעיקרון מנסה להתקין אותן כמה שיותר נמוך כדי לא לאבד גובה. 

המסור זה 254 מ"מ, גדול על הצרכים שלי בכמה רמות, אבל קניתי כדי שלא יחסר וכי הבדל המחיר לא היה גדול. 

מנסה להימנע מהגישה הזו עם הראוטר. 

הנה ההתקנה בצד השני, כבר שמתי עליה את כל הג'אנק שלי עד שיהיה לי זמן להמשיך לעבוד. 

IMG_20201010_174823111.jpg

עריכה אחרונה על ידי nitch
  • מעניין 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...