Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב, ערוץ 12 .. לא בדיוק הכי גאונים בעולם.

רק הכתב שלהם הראה את הגרף והדגיש שדביר ערך את הגרף.. הוא לא אמר פרופ' סגל 

ואף פרופ' לא הסביר את הגרף,  כי הוא לא מוכיח כלום. 

אני לא ראיתי אף אחד שהראה נתונים שאכן חיסון שלישי לגילאי 60 פלוס יכול לעזור במשהו. 

צריך משהו שיוריד את מקדם ההדבקה, וכרגע אף אחד לא עושה עם זה כלום. 

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם (נערך)

קורולה, כתבתי כאן כבר יותר מפעם אחת - יקח לנו מספר שבועות לדעת האם החיסון השלישי מועיל. גם הסברתי מדוע, ואתה יודע את ההסבר.

פרופ רגב מעריכה שנדע בעוד כשבועיים.

בינתיים היחס בין מספר החולים הקשים הלא מחוסנים למחוסנים עלה מ-1:5 ,ל-1:7. ובתקשורת היה גם איזה רמז שמשרד הבריאות רואה ביומיים האחרונים איזו ירידה בתחלואה של בני 60 ומעלה. אם אתה שומר את הדוחות היומיים של משב"ר אולי תוכל למצוא משהו. לצערי איני טורח לשמור אותם

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות שנפתרו היום 46 חולים?

גם אם ניקח. שזה לא מדויק. אז זה 30 נפתרים.

לפי דעתי.

יכול להיות.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

במקום אחד כבר הוכח שהחיסון השלישי עוזר : מדוכאי חיסון. אם חלקם פתחו רק 18% מהנוגדנים בחיסון 2, אז חלקם הגיע ל 70% מהממוצע (לאנשים בריאים) בחיסון ה 3. זה לא 90% אבל זה לא רע בכלל. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נראה כי לא מדובר במוטאציה חדשה אלא בזן גאמא (P.1, ברזילאי). 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מדובר בזן הברזילאי המוכר לפחות שנה, שעשה שמות בעיר מנאוס, ונראה כי יחסית עמיד לחיסון. היו בארץ כמה ריצופים שלו, אבל עד כה לא תפס דריסת רגל אמיתית. אבל אם יגיע במספר משמעותי של נוסעים מארה"ב הוא עלול לתפוס גם כאן.

אל תשכח שהרכב הזנים שונה במדינות שונות, אצלנו הדלתא דומיננטי מאד, אבל בארה"ב הרבה פחות, יש להם כל מיני זנים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

@yor2, אתה מוזמן לעקוב אחרי "כן אבל קורונה, מדע, חיסונים, התחממות גלובלית ואסונות טבע אחרים" בפייסבוק.
הוא פירסם על זה היום בבוקר ורשם שזה בסה"כ זן שרץ כמה חודשים ונדחק בארה"ב בגלל הדלתא. הוכחה נוספת לזה שהתקשורת בארץ גרועה/שקרנית/לוזרית.

פורסם (נערך)

יובל. אין לי פייסבוק או כל דבר אחר.

רוב העדכונים אני ניזון מחדשות. כאן בפורום. ושקופצות לי

כתבות.

אני מצרף מחדשות 13. עוד לא העלו את הכתבה.

אין לי שום דבר נגד החיסונים. שכנעתי אנשים להתחסן.

גם ד"ר אלרועי פרייס. לא מרוצה מחיסון בני ה50.

אומרת. שיש עדות. לדלקת בשריר הלב. בקבוצת ה50.

עוד דבר לצערי אני לא יודע אנגלית.

ככה שאני מוגבל מבחינת חדשות.

20210816_202534.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

שורה תחתונה, חזרנו לפברואר 2020,   יש וירוס חדש בעולם ואין לנו מושג איך מתמודדים איתו ומה עושים. 

למרות שכבר היינו בטוחים שפייזר ומודרנה יכולים להתאים את החיסון שתוך 6 שבועות או 100 ימים.

אבל משום מה הם לא עושים את זה. 

אני עדיין חושש שתולים תקווה גדולה מידי בחיסון השלישי,  הוא משנה קצת את כללי המשחק, אבל לא את התמונה הגדולה.

מספר המאומתים היומי ימשיך לעלות לפי ה R שלו 1.3 , כי לא עושים כלום נגד זה ובני ה 60 פלוס גם ככה לא מככבים במספר המאומתים היומי.

מספר החולים קשה הלא מחוסנים בגילאי ה 60 פלוס , לא ישתנה בעקבות החיסון , לכם הם ימשיכו לעלות לפי מקדם הגידול של האוכלוסייה .

אז מה כן משתנה, היחס בין החולים קשה מעל גיל 60 המחוסנים לבין החולים קשה מעל גיל 60 הלא מחוסנים.

אז נעלה מיחס של 5 שהיה לפני החיסונים ליחס של 20?  זה פי 4 בסה"כ.
כולה 2 הכפלות במספרים הכללים והחולים קשה המחוסנים מעל גיל 60 חוזרים לאותו מספר של היום. 

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם
לפני 3 דקות, korola כתב:

למרות שכבר היינו בטוחים שפייזר ומודרנה יכולים להתאים את החיסון תוך 6 שבועות או 100 ימים.

אבל משום מה הם לא עושים את זה. 

מרוב עצים (ורייאנטים) לא רואים את היער (החיסון הסופי שיחסל את המגפה).

האמת שאני ממש מודאג- אני מורה וקיבלתי השנה לחנך כיתה ג',פעם 1 בקריירה,שאני מתחיל שנה ב 1 בספטמבר וגם את זה רוצים להרוס ? 

ZOOM- לא חושב שהיכרות עושים מרחוק שלאט נדבר על למידה אפקטיבית לילדים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...