Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחילת שיווק: DS7 אי-טנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
X1 לא מתחרה בדיאס הזו, היא קטנה יותר, חלשה יותר, לא באמת שם. האודי והבמוו הגדולה יותר כן, אבל אז חוזר לו הפער עליו כתבתי.

סיקרן אותי לראות מול מי המגזיני רכב למינהן בחו״ל מעמידים את הDS7 (בכלל לא ספציפית הפלאג-אין) במבחנים השוואתיים, ולמרות שפה ושם יש השוואה לאחיות הגדולות,לרוב זה מול X1, XC40 ואחיותיהן.
אגב גם בדיווחים בארץ על הגעת E-Tense נראה שמעמידים אותה במשבצת הזו (וואלה, Yent וכו׳). אפשר להניח שלשם היצרן מכוון, למרות שהמידות הפיזיות שלה קצת גדולות יותר.
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, robertf כתב:

חלשה יותר וקטנה יותר כן, אבל עם הסמל הנכון (כמו שאמרת בעצמך).
וכמו שכבר ציינתי, הQ5 וX3 גדולות מהDS7 (האחרונה במיוחד).
אם אתה רוצה להשוות את הDS לX3 גם מבחינת האיבזור תשווה את הגרסה הבחירה שלה (לכל אחת היתרונות שלה מבחינה זו), ואז הפער הוא 15% לא עשרות.

אגב שלא ישתמע שאני פוסל את הDS, ממש לא. אני מאוד אוהב את הרכב (ויש לי לא מעט ניסיון איתו כרכב שכור), ובזמנו כששקלנו אחת החלטנו לרדת מזה ואמרתי למנהלת המותג שנחכה לפלאג-אין, אבל המחיר הזה קצת קשה לי לעיכול.
כן מסקרן אותי לקחת אחת לנסיעת מבחן ואעשה זאת כדי לגבש דעה אישית עליה, כי הביקורות מחו״ל דווקא לא מדהימות.

נראה שדווקא יש תגובות טובות לרכב ,הרכב ממוצב מול X3 ,XC60.

היתרון הגדול שלו מול הרכבים האלה זה נוחות הנסיעה שהיא מליגה אחרת לגמרי,לא מרגישים כלום,מרבד קסמים,וכמובן הבידוד רעשים של הרכב שהוא בליגה של רכבי פאר,תוסיפו את העיצוב הפנימי המיוחד והאבזור הגבוה ותגיעו לחבילה טובה ומעניינת.

DS7 Crossback E-Tense: hybrid comfort | CAR Magazine

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

הנוחות ממש לא מליגה אחרת. לא יודע מה אתה מכיר, על מה אתה נוהג ומה הניסיון שלך, אבל אתה מפזר פה סופרלטיבים שפשוט לא נכונים. 

פורסם
נראה שדווקא יש תגובות טובות לרכב ,הרכב ממוצב מול X3 ,XC60.
היתרון הגדול שלו מול הרכבים האלה זה נוחות הנסיעה שהיא מליגה אחרת לגמרי,לא מרגישים כלום,מרבד קסמים,וכמובן הבידוד רעשים של הרכב שהוא בליגה של רכבי פאר,תוסיפו את העיצוב הפנימי המיוחד והאבזור הגבוה ותגיעו לחבילה טובה ומעניינת.
DS7 Crossback E-Tense: hybrid comfort | CAR Magazine

הנוחות (לא הייתי אומר מרבד קסמים ולא יודע מאיפה הבאת את זה) באה על חשבון הדינמיות/הניהוג, וזה מורגש. לפחות בדגמים הרגילים זה כך.
לגבי המיצוב שוב אפשר להתווכח עד מחר. ברוב ההשוואות היא ממוצבת מול הסגמנט הקטן יותר של ה-X1, Xc40 וכו׳. האמת איפשהו באמצע כי היא אמנם גדולה מהן, אבל קטנה לא במעט מהאחיות הגדולות שלהן.
פורסם

לא החלטתי כלום, הטבע האנושי החליט בשביל פחות או יותר כולנו, חוץ ממך ועוד שניים שלושה. ובכל זה אין להגיד שיש משהו רע או טוב פחות במכוניות שהבאת, כל שציינתי הוא את ההנחה שמגובה במספרים ונתונים שהאוטו הזה נותן א' ב' וג', שגם הם נותנים ועוד קצת, אבל בגלל ששמו עושה פחות רושם מהאחרים, העובדה שהללו יקרים יותר עדיין לא מפנה את כל החבר'ה לחנות שבה הוא עומד. 

לפני 5 שעות, ch2856 כתב:

לפי מה החלטת שבוחרים רכב רק לפי הסמל? יש משהו רע ב-Q5, ב.מ.וו X3 או וולוו XC60? במה הם פחות טובים? מה הפוך את ה-DS7 לטוב מהם? 

פורסם
לפני 2 שעות, ch2856 כתב:

הנוחות ממש לא מליגה אחרת. לא יודע מה אתה מכיר, על מה אתה נוהג ומה הניסיון שלך, אבל אתה מפזר פה סופרלטיבים שפשוט לא נכונים. 

לפני 1 שעה, robertf כתב:

הנוחות (לא הייתי אומר מרבד קסמים ולא יודע מאיפה הבאת את זה) באה על חשבון הדינמיות/הניהוג, וזה מורגש. לפחות בדגמים הרגילים זה כך.
לגבי המיצוב שוב אפשר להתווכח עד מחר. ברוב ההשוואות היא ממוצבת מול הסגמנט הקטן יותר של ה-X1, Xc40 וכו׳. האמת איפשהו באמצע כי היא אמנם גדולה מהן, אבל קטנה לא במעט מהאחיות הגדולות שלהן.

אם הייתם נוהגים ברכב הייתם מבינים מה המשמעות של מרבד קסמים .מכיוון ששניכם לא נהגתם אני לא מבין על סמך מה אתם מגיבים?.

לCH שמודאג מהנסיון נהיגה שלי,אז אני מקווה ש 31 שנים של נהיגה ועיסוק של 12 שנים בענף שיווק רכבים חדשים מספיקים לך...

הרכב לא ממש דינמי ומהנה לנהיגה כמו ה3008 שעליו הוא מבוסס אבל דווקא זוויות גלגול כמעט ואין בנסיעה רגילה.

באופן אישי הייתי בוחר ב XC60 מול הDS ,אבל יש להם רכב ממש טוב,מושקע,ובעיקר מיוחד.

פורסם
אם הייתם נוהגים ברכב הייתם מבינים מה המשמעות של מרבד קסמים .מכיוון ששניכם לא נהגתם אני לא מבין על סמך מה אתם מגיבים?.

כבר נהגת בפלאג-אין?
פורסם

אז פשוט החלטת להתעלם לגמרי מזה שכבר ציינתי פה יותר מפעם אחת שיש לי לא מעט ניסיון עם הרכב (בגרסאות הרגילות), וכתבת שלא נהגתי בו... [emoji848]

פורסם

אגב שלא ישתמע שאני פוסל את הDS, ממש לא. אני מאוד אוהב את הרכב (ויש לי לא מעט ניסיון איתו כרכב שכור), ובזמנו כששקלנו אחת החלטנו לרדת מזה ואמרתי למנהלת המותג שנחכה לפלאג-אין, אבל המחיר הזה קצת קשה לי לעיכול.
כן מסקרן אותי לקחת אחת לנסיעת מבחן ואעשה זאת כדי לגבש דעה אישית עליה, כי הביקורות מחו״ל דווקא לא מדהימות.

מה אני אמור להסיק מזה?,במתלים אין הבדל בכלל בין הדיזל לפלאג אין.

פורסם

קודם כל תצוטט כמו שצריך כי זה נראה כאילו אתה כתבת ולא צוטטת אותי icon_smile.gif.a5c07751e041a45b800f801050cdfb97.gif

שנית, מה שאתה אמור להסיק מזה זה שיש לי נסיון עם הרכב, ובניגוד אליך לא זכור לי נסיעה על מרבד קסמים. נסיעה נוחה מאוד כן, אבל לא מרבד קסמים. אם אינני טועה הזכות הזו שמורה לC5 איירקרוס.

פורסם

כן מסקרן אותי לקחת אחת לנסיעת מבחן ואעשה זאת.

מזה מישהו אמור להסיק שיש לך נסיון עם הרכב?..

בכל מקרה, האיירקרוס גם מרבד לא קטן בפני עצמו וגם הDS.

פורסם

אתה ממשיך בשלך. או שאתה מתעקש לא להבין או שאתה סובל מבעיה בהבנת הנקרא. לא מתאים לך, מה נסגר?

אתה מתעקש שהנסיעה היא כמו נסיעה על מרבד קסמים. אני טוען שלא ואז אתה טוען שאין לי ניסיון עם הרכב. אני מסביר לך שיש לי, ואתה ממשיך להתעקש שאין לי. לא ברור...

ושוב, תשתמש בציטוט.

פורסם

רוברט,

אתה כתבת שאתה רוצה לקחת את הרכב לנסיעת מבחן אז לא ברור לי איך אתה מכיר את הרכב.

אני נהגתי ברכב וזו דעתי.

אם אתה לא מקבל אותה זה בסדר גמור,בפורום לכל אחד יש את הדעה שלו.

פורסם
רוברט,
אתה כתבת שאתה רוצה לקחת את הרכב לנסיעת מבחן אז לא ברור לי איך אתה מכיר את הרכב.
אני נהגתי ברכב וזו דעתי.
אם אתה לא מקבל אותה זה בסדר גמור,בפורום לכל אחד יש את הדעה שלו.

רון יש פה כנראה אי הבנה גדולה, ואני לא מצליח לרדת לסוף דעתך.
אני מעולם לא טענתי שהתנסיתי בגרסת הE-Tense, אלא שיש לי ניסיון בדגמים הרגילים (כמוך) וזו דעתי על נוחות הנסיעה.
אתה עכשיו אומר שכן נהגת בגרסת הפלאג-אין? כי מקודם טענת שלא...
  • תוכן חדש...