Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

צריך את דעתכם בבקשה בעניין הבא: אמור להחליף רכב מליסינג בקרוב ושוקל מה לקחת. בגדול נעול על שתי מכוניות: אטקה סטייל או אוקטביה החדשה. הדרישות שלי לרכב: סלון ובגז' מרווחים ונוחות נסיעה. אני נוסע כל יום מסלול נתניה - קריית גת ולכן נוחות נסיעה חלק חשוב. נוטה לכיוון אוקטביה, אבל מניח שבשלב הראשון תגיעה עם מנוע 1 ליטר שנראה לי קצת חלש.

מה דעתכם? מה ההמלצות?

תודה

עריכה אחרונה על ידי nikitales
  • מעניין 1
פורסם

השאלה היא באיזה דור של האוקטביה מדובר?

האוקטביה הנוכחית משווקת רק עם מנוע 1.5 ועל החדשה עדין אין פרטים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא הייתי בונה על הזמינות של הדגם החדש של האוקטביה בליסינג בתקופה הקרובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אמור להתחיל חוזה חדש בנובמבר ואין לי בעיה לקחת רכב גישור לחודש-חודשיים. יכול להיות עד אז אוקטביה כבר תיכנס לליסינג.

פורסם

נסיעת מבחן על מה בדיוק? רק עכשיו מתחיל השיווק של הדגם החדש של האוקטביה, והמכוניות עוד ממש זמינות לנסיעות מבחן.

• רעיון גרוע 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 20 שעות, zvit כתב:

נסיעת מבחן על מה בדיוק? 

על האטקה ועל האוקטביה הנוכחית.

את ההבדלים המשמעותיים הוא יוכל לפחות להרגיש בגובה הרכב, נפח תא מטען ועוד.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אני חושב שנסיעת מבחן על האוקטביה הנוכחית - מיותרת לחלוטין, ויש להמתין לדגם הרלוונטי.
(זכותך לחלוק עלי)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...