Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הבוקר הלכתי לראות פיאט פנדה והאמת שיצאתי קצת ילד, המוכר שהיה נראה לי מאוד ישר "העלים" במכוון או שלא במכוון, לא מעט לקויים ברכב - מפה לשם עלות בדיקה של כמה מאות שקלים על חשבוני שהוא צילם לעצמו אח"כ.

אני מצרף את תוצאות הבדיקה ומנסה להבין יחד איתכם, עד כמה הן קריטיות (מה נזק סביר ומה אמור להעלות נורה אדומה) ? כמה העלות המשוערת של התיקונים המצויינים ? והאם זה בכלל שווה או חתול בשק ?

מדובר ברכב שהייתי מאוד רוצה לרכוש.

לפני התיקונים הוא רוצה עליו 15 אלף, אנא עזרו לי להחליט - זה כסף רב עבורי ואני מנסה לקבל החלטה כמה שיותר טובה.

image.thumb.png.e4eb7cb588f389a9a025d1b36863dceb.png

שבת שלום לכולם.

CamScanner 08-21-2020 14.00.49.pdf

עריכה אחרונה על ידי הגולש778
פורסם (נערך)

נזילת שמן, הרכב לא מטופל.

רשום גם בסוף משמעות גבוהה - תיקונים בשסי.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם

לרכב יש שילדה, הייתי עובר הלאה.

פעם הבאה תבקש דוח סליקה לפני בדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב מוזנח שעבר תאונות. 

גם אם יעלה שקל לתקן את הליקויים, לא הייתי קונה. 

בדיקה מאוד יסודית שנתנה לך אינדיקציה טובה לגבי מצב הרכב. 

תוצאות שמתאימות יותר לרכב מ 2004 ולא 2014.

הפסדת כמה מאות שקלים, הרווחת הרבה יותר מזה לטווח הרחוק. 

מקווה שהמוכר צילם את הבדיקה כדי להראות אותה לקונים הבאים... 😆 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

1. לקרוא ולהפנים את ההמלצות בשרשורים הנעוצים של הפורום הזה.

2. לבדוק דוח מסלקת ביטוח של הרכב (זה לא יגלה לך תיקונים שנעשו בלי מעורבות הביטוח).

3. לפני שאתה ניגש למכון בדיקה בדוק את הרכב עם חבר\ה שמבינים עניין. שוב, לא מבטיח הצלחכה, אבל יכול לעזור לסנן רכבים חשודים.

4. לנסות לתהות על קנקנו של המוכר. יש לך המלצות באותם נעוצים, כמו לבדוק את הקשר בין מי שמציג את הרכב לבין הרשום ברשיון (כולל השוואת ת.ז.), לבדוק כמה זמן הרכב בבעלותו ובכלל להתרשם מהמוכר, למרות שסוחרים סמויים יהיו מתוחכמים ותצטרך להיות עמיד מאד כדי לא ליפול בלשונם החלקלקה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

לרכב יש שילדה, הייתי עובר הלאה.

פעם הבאה תבקש דוח סליקה לפני בדיקה.

מה זה ומאיפה מוציאים את זה? הקונה יכול להוציא או שזה באחריות המוכר?

פורסם

רק בעל הרכב יכול להוציא דוח כזה.

מרכב הסליקה

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

Next !

למה לקנות רכב כזה ?

הוא טופל גרוע, חטף מכות על ימין ועל שמאל מכל הכיוונים, היה לו מקום של קבע אצל הפחח כולל מה שנראה כמו פגיעת שלדה, יש סעיפים לא זולים בכל אחת ואחת ממערכות הרכב, אני פשוט הייתי עובר הלאה.

אני לא יודע מה המחיר מחירון שלו אבל גם אם היה מדובר ב50% עדיין יצא לך יותר יקר ליישר קו.

• תוכן חדש...