Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם.

בחודשים האחרונים אני רוצה להשתדרג ברכב ספורטיבי.

הדרישות שלי הן: מקום ל 5 [אז ניסן 370Z, טויוטה GT86 ושאר ירקות יורדות מהפרק]

רכב בתקציב שפוי מתחת ל 150K [אז כנראה M3, M2 PORCHE וחברותיהן יורדות מהפרק]

הנעה אחורית [כל הוואגיות יורדות מהפרק]

אז אחרי כל ההגבלות יש המלצות ?

כמובן מחפש רכב בעל שנתון חדש וגבוה ככל האפשר ואפשרות לשיפורים בלי למשכן כליה [אחת הסיבות שהבימריות יורדות מהפרק זה התחזוקה היקרה]

2 הרכבים שכנראה מתאימים לי אבל שונים לגמרי באופי שלהם [כן נהגתי על שניהם ואני מודע להבדלים]

1. קמארו\צ'ארג'ר\ צ'לאנג'ר 2017 ומעלה מנוע 3.6 עם ~300 כ"ס וצפונה רכב עם המון כח אבל פחות התנהגות כביש נשלטת

2. אלפא ג'ולייה 2000 - שנת 2017 ומעלה ,אחלה שילדה קצת חלשה אבל אפשר לשפר יחסית בקלות ל 300כ"ס ושלדה קלילה. מה גם שיש אחלה מבצעים ליבואן

אשמח לתובנות [אם הווגיות היו עם הנעה אחורית בהחלט הייתי שמח לפזול לכיוון אבל חוץ מהאוקטביה RS החדשות עם המתלים האדפטיביים] או האפשרות שלשפר להן את הכח בקלות נשמע מאוד קורץ אבל אין הנעה אחורית אז נפסלו

עריכה אחרונה על ידי talroze
הוספת פרטים

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לצערי ראיתי תקלות בשני דגמים שונים על המסלול ואולי זה לא מצביע על כלל הרכבים מהדגם הזה אבל אני פשוט חושש שהוא לא אמין ,במיוחד לאור שלל התקלות שקאדילק משומשת חווה

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אינפיניטי G37 או M37 ?

C63 מהדור האטמוספרי והטוב.

מוסטנג אם כבר פזלת לכיוון האמריקאיות, אגב הקאדילק ATS מצויינת אבל מתקשה להאמין שיהיה שם מרווח ל5 אנשים, אולי צריך להסתכל על האחות הגדולה CTS.

פורסם

כן המליצו לי עליה,

הבנתי שזה אותו המנוע כמו של הסילביה,

טיל בליסטי.

אבל צריך להיזהר מהמנגנון של ההגה ההידראולי במנותק, בחו"ל דיווחו על תקלות במנועי הסרוו שלו.

איך הוא מבחינת תחזוקה בארץ והאם השילדה שלו חדה ומהנה כמו האלפה או יותר בכיוון של הקמארו

תודה על מרצדס אני לא מעיז להסתכל בגלל הוצאות תחזוקה גבוהות מה גם ששיקולים של שיפורים יכולים להיות פקטור חשוב אם אתה לא גר בגרמניה והחלקים של המרצדס לא זולים

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לסילביה יש מנוע SR20T (מנוע 2.0 טורבו ותיק ומצויין עם אפטרמרקט מצויין).

לאינפיניטי יש מנועי 3.7 ליטר אטמוספרי, לא בכיוון בכלל של הסילביה.

ההגה המנותק זה בכלל שייך לדור הנוכחי שלה אינפיניטי הQ50 המחליף של הG37 אתה צריך לשוב ולעשות שיעורי בית לדעתי.

נהגת בקאמרו או בג'וליה?

פורסם

נהגתי בקמארו 3.6 והתאהבתי בכח שלו וברעש הממכר,

התפלאתי לטובה מתצרוכת הדלק בנסיעה רגועה יצא לי 1:9 ובלחיצות 1:3.5

מה שבאמת היה מאכזב היה אחיזת הכביש וחוסר תיקשורת עם השילדה,כביש. 

האלפה היתה דמות ראי של הקמארו, אחיזת כביש מעולה, הורדות הילוכים זריזות מגיר zf.

אבל חסר קצת כח המנוע מרגיש אנמי ביחס לשילדה שמבקשת עוד ועוד. 

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

2. אלפא ג'ולייה 2000 - שנת 2017 ומעלה ,אחלה שילדה קצת חלשה אבל אפשר לשפר יחסית בקלות ל 300כ"ס ושלדה קלילה. מה גם שיש אחלה מבצעים ליבואן

לא יודע איזה מבצעים יש לסמל״ת על אלפא (לא ראיתי משהו מיוחד), אבל ב150 לא תוציא אותה (200 עבור רמת הגימור הכי בסיסית אולי).
אגב כשאתה אומר מקום ל5, אני מניח שאתה מדבר על ילדים קטנים מאחור? אני שואל כי ציינת קאמרו...
פורסם
לפני 27 דקות, robertf כתב:

אבל ב150 לא תוציא אותה

כשהוא כותב:

לפני 7 שעות, talroze כתב:

שנת 2017 ומעלה

כנראה שהוא מתכוון ליד שניה ולא לחדשה.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

כל האמריקאיות שאתה מדבר עליהן בשנתון והמחיר אלו דגמים בלי באמת משהו ספורטיבי, כוח והנעה אחורית יש אבל יש הבדל שמיים וארץ בין אלו לבין גרסאות הביצועים של אותם דגמים. אם אתה מחפש גם ניהוג אז נדרשת השקעה בשיפורים, באזור ה-20,000 שקל אפשר לשדרג משמעותית את ההתנהגות והניהוג. הג'וליה כפי שציינת זה הצד השני, בדגמי הבסיס יש יופי של ניהוג אבל חסר כוח. כאן תוכנה פשוטה של סטייג 1 תשדרג את הנושא הזה וזו כמובן גם המכונית השימושיות ביותר לחמישה. ובהקשר של היום יום, תאי הנוסעים של האמריקאיות מרגישים מיושנים ופשוט לא איכותיים, במקרה זה האלפא, גם עם כל הביקורת עליה מול הגרמניות, מרגישה הרבה יותר איכותית. 

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, GR8Day כתב:

כשהוא כותב:

אין לי בעיות בהבנת הנקרא, וברור לי שדיבר על יד שניה, אבל הוא דיבר על מבצעים של היבואן. 

אולי דיבר על דגמים יד שניה שיושבים בטרייד אין של היבואן, אבל זה לא ״מבצעים״. 

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
לפני 7 שעות, GR8Day כתב:

כשהוא כותב:

אכן מסתכל על משומשת וגם אם יש אפשרות על החדשות של תשלומים חודשיים של ,1,600 לחודש זה משהו שהאשה תוכל לאשר,

לגבי הקאמרו אכן חשבתי לשפר באפטר מארקט בשלבים ולקחתי בחשבון את הסכומים,הבעיה אכן היא בסביבת נהג מיושנת ובעיות במרימי השסתומים ההידראולים שמחייבים טיפול גדול אחרי כ150 אלף ק'מ (לא כל המנועים זה משתנה מדגם לדגם) אבל מדובר בשני ראשי מנוע וכשאין בארץ חלקים זה מתחיל להיות פקטור

אגב ביבוא  אישי קמארו בסיסית בת שנה תעלה בסביבות 220 כולל מיסים, שילוח ושאר ירקות. צ'ארג'ר/צ'אלנג'ר קצת יותר

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בניהוג הקאמרו מפתיעה ממש לטובה (מקום שני אצלי אחרי הקורבט מבחינה זו, למרות שגם ביניהן הפער עצום). על צמד הקרייזלריות הייתי מוותר.

פורסם

היי רוברט אני זוכר שדיברנו על הקמארו והאכזבה שלי מהאחיזה שלה, העלתי את הנקודה שאולי היו אלה הצמיגים הפחות טובים אבל הבעיה העיקרית שלי היתה שאתה לא יכול לדעת בדיוק מתי הרכב הולך להתהפך עלייך [תרתי משמע] כי פעם אחת הוא מתחיל פסיעה ומשדר ואילו בפעם אחרת הוא ישר נותן לך פליק ועוד במעבר על פס מקווקוו כשירד גשם, לא מובן לי בכלל.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...