Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, מעוניין לקנות רכב חדש ויש צפי לאספקה של כחודשיים, כלומר בסביבות אמצע אוקטובר.

יש גם חגים אז אולי יתעכב קצת. השאלה אם ישנה השפעה מסוימת לכך שהרכב יעלה על הכביש רק בסוף השנה מבחינה כלשהי וכדאי לחכות כבר ולהזמין רכב שנת 21 במקום סוף שנת 20?

הרי במחירון וכאשר מוכרים רכב מזינים חודש עליה על הכביש, שזה משפיע על המחיר ולא רק שנה, לא? 

שאלה נוספת שלא קשורה ישירות. אם מציעים במתנה איתוראן save/פןינטר מקס מהיבואן בהתקנה לפני קבלת הרכב - כדאי לקחת את זה? או שעדיף להימנע מנגיעות במערכות הרכב ולבקש הנחה נוספת בשווי המערכת שאותה מציעים? 

עריכה אחרונה על ידי TripMan
פורסם

1. בגדול , המחירון מתעדכן כל חודש, וזה מתבטא במחירון, כאשר משקללים הכל ( כולל חודש עליה לכביש ). אבל בפועל הקונים מתייחסים למחירון הבסיסי ולא תמיד מוכנים להוסיף את התוספת של חודש עליה . גם בטרייד אין לא סופרים את זה כמו שצריך ( אבל כאשר אתה קונה מטרייד אין - כן ).
ככה שיש לזה השפעה במכירה.
בקיצור, אם אין לך לחץ לקנות עכשיו, והכוונה לא להחזיק את הרכב הרבה שנים, אפשר לחכות עד 2021.
אני אישית בדיעה שרכב קונים כאשר צריך.
2. תבדוק בחברות הביטוח מה הדרישות למיגון בדגם הספציפי. לפעמים יש הבדלים במחיר (עם/ בלי איתוראן).
אני לא ממליץ להתקין מערכות לא נחוצות. אבל יכול להיות שעכשיו לא חייבים, אבל ידרשו את זה בהמשך, בעוד שנה- שנתיים ( סיכויים לא גדולים, אם יתחילו לגנוב את הדגם בצורה מואצת).

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, vladclar כתב:

1. בגדול , המחירון מתעדכן כל חודש, וזה מתבטא במחירון, כאשר משקללים הכל ( כולל חודש עליה לכביש ). אבל בפועל הקונים מתייחסים למחירון הבסיסי ולא תמיד מוכנים להוסיף את התוספת של חודש עליה . גם בטרייד אין לא סופרים את זה כמו שצריך ( אבל כאשר אתה קונה מטרייד אין - כן ).
ככה שיש לזה השפעה במכירה.
בקיצור, אם אין לך לחץ לקנות עכשיו, והכוונה לא להחזיק את הרכב הרבה שנים, אפשר לחכות עד 2021.
אני אישית בדיעה שרכב קונים כאשר צריך.
2. תבדוק בחברות הביטוח מה הדרישות למיגון בדגם הספציפי. לפעמים יש הבדלים במחיר (עם/ בלי איתוראן).
אני לא ממליץ להתקין מערכות לא נחוצות. אבל יכול להיות שעכשיו לא חייבים, אבל ידרשו את זה בהמשך, בעוד שנה- שנתיים ( סיכויים לא גדולים, אם יתחילו לגנוב את הדגם בצורה מואצת).

תודה רבה על המענה. 

1. במידה ואנחנו מתכוונים להחזיק בו הרבה שנים קדימה, לפחות 5/6 אני מניח - זה כבר פחות קריטי? 

2.אז לא עדיף בכל מקרה שיתקינו (בחינם)? או שזה יכול לגרום לבעיות כלשהן במערכות הרכב? 

עריכה אחרונה על ידי TripMan
פורסם

1. נכון, להרבה שנים זה פחות קריטי, אבל עדיין יכול להיות הפרש כזה או אחר.
2. התקנות מקומיות לא מומלצות כי הרכב לא תוכנן מראש לזה, לפעמים זה כן גורם לבעיות, וגם בהתקנה המקומית מפרקים כל מיני חלקי פלסטיק שלא חוזרים בדיוק למקומם.
תנסה דבר הבא - יש לך סוכן ביטוח?
תתקשר אליו ותברר מה נדרש והאם איתוראן מוזיל את הפרמיה. בדרך כלל סוכנים עובדים מול כמה חברות ביטוח, ויכולים לתת לך כמה אופציות.
במידה ואין סוכן כזה - תברר ישירות מול החברות. אם אף אחד/ הרוב לא דורשים, אפשר לוותר. אבל אם לרוב מחייבים, ורק אחת- שתיים לא דורשות ( אבל מחיר יקר יותר ) לדעתי כדאי להתקין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כשעה, vladclar כתב:

1. נכון, להרבה שנים זה פחות קריטי, אבל עדיין יכול להיות הפרש כזה או אחר.
2. התקנות מקומיות לא מומלצות כי הרכב לא תוכנן מראש לזה, לפעמים זה כן גורם לבעיות, וגם בהתקנה המקומית מפרקים כל מיני חלקי פלסטיק שלא חוזרים בדיוק למקומם.
תנסה דבר הבא - יש לך סוכן ביטוח?
תתקשר אליו ותברר מה נדרש והאם איתוראן מוזיל את הפרמיה. בדרך כלל סוכנים עובדים מול כמה חברות ביטוח, ויכולים לתת לך כמה אופציות.
במידה ואין סוכן כזה - תברר ישירות מול החברות. אם אף אחד/ הרוב לא דורשים, אפשר לוותר. אבל אם לרוב מחייבים, ורק אחת- שתיים לא דורשות ( אבל מחיר יקר יותר ) לדעתי כדאי להתקין.

תודה רבה :)

מה עושים בנוגע למצלמת דרך, אם מזמינים דרכם הם מרכיבים את זה במפעל או שאת זה מבצעים בארץ ופותחים פלסטיקים כדי להעביר את כל החיווט ?
ברכב הנוכחי, אני הרכבתי בעצמי את המצלמת דרך ולצערי הפלסטיק בקורה הימנית ברכב לא הצליח לחזור למקומו והוא קצת רופף מאז :(.

• תוכן חדש...