Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על פונטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה אני חדש באתר..

רציתי לשאול אותכן חגבי רכישת רכב..אני רוצה לקנות אוטו אמין בלי פוזה קטן שלא יעשה לי בעיות ויהיה זול לתחזוקה..יש לי בערך 22 אלף..

הרבה ייעצו לי על פונטו, אך מנגד אני שומע גם על הרבה בעיות בה..

רציתי לשאול ולהתייעץ עם המומחים האמייתים..:)

אשמח לקבל עצות!

פורסם

לי אישית יש פיאט מריאה (ירשתי מההורים) וזה אחד המכוניות הכי לא אמינות שיש! תמיד יש איתה סיפור אז אני מתאר לעצמי שלפונטו יהיה סיפור דומה..

FIAT = Fix It Again Tony

פורסם
לי אישית יש פיאט מריאה (ירשתי מההורים) וזה אחד המכוניות הכי לא אמינות שיש! תמיד יש איתה סיפור אז אני מתאר לעצמי שלפונטו יהיה סיפור דומה..

FIAT = Fix It Again Tony

ולדוד של אבא של סבתא שלי יש מאזדה לאנטיס שעושה להם בעיות וזה אחד המכוניות הלא אמינות שיש תמיד יש איתה סיפור אז אני בטוח שגם במיאטה ובמאזדה 6 יהיה סיפור דומה..

MAZDA = Most Always Zipping Dangerously Along

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

ברוך הבא לפורום!

האם ביצעת חיפוש בפורום?!. אם לא בצע חיפוש ותמצא תשובות - דובר עליה הרבה מאוד בפורום.

בקיצור - אוטו עם שוק טוב , מחיר נמוך, והרבה מאוד התחממויות בדרך......

פורסם

רציתי לשאול אותכן חגבי רכישת רכב..אני רוצה לקנות אוטו אמין בלי פוזה קטן שלא יעשה לי בעיות ויהיה זול לתחזוקה..יש לי בערך 22 אלף..

אשמח לקבל עצות!

אמין בלי פוזה ושלא יעשה הרבה בעיות

לי אישית עולה בראש

פג'ו 205 , תנסה למצוא עם ק"מ נמוך ומספר ידים קטן

חוץ מי זה אתה יכול להיכנס למחירון רכב של יצחק לוי ולעשות שם חיפוש לפי תקציב.

בהצלחה

פורסם

א. באמת כדאי שתבצע חיפוש.

ב. עברו תחת ידי המשפחה שלי כמה פונטואים, וכולם הפגינו אמינות סבירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל אוטו ששמור הוא בעצם לא רע.

שמתי לב שכאלו משנת 95 נמכרות בסביבות ה15 אלף ש"ח. אני חושב גם לקנות אחת אחרי שהמסוכניק שלי ייעץ לי לרדת מהאיביזה.

לחבר שלי יש פונטו הוא מתעלל בה והיא ממשיכה לחיות בלי תקלות (מתעלל - היא לא מלוקקת ומצידו הוא נוסע בה רק שיש תקציב לדלק, ומטפל רק במה שהכרחי ומיידי).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
ולדוד של אבא של סבתא שלי יש מאזדה לאנטיס שעושה להם בעיות וזה אחד המכוניות הלא אמינות שיש תמיד יש איתה סיפור אז אני בטוח שגם במיאטה ובמאזדה 6 יהיה סיפור דומה..
אתה רציני?

אמירה "קצת" יותר מדי גדולה בשביל ילד שעדיין אין לו רישיון. (בדקתי תאריך לידה בפרופיל)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אשמח לקבל עצות!

הבעיה עם רכב משומש, כמו גם הפונטו, היא צורת אחזקה לקויה שגורמת לך, בסופו של דבר, לחיים קשים עם האוטו ואכזבה.

אם מצאת מכונית ממש שמורה (ואני לא מדבר על פח וצבע) ויש לך ספר טיפולים עם מינימום תקלות ו/או דברים חשודים - כדאי לקנות.

בכל מקרה אחר אתה לוקח סיכון גדול שבתמורה לסכום מסויים (של כמה אלפים) אתה תוכל לבצע יישור קו עצבני ולחיות בשקט עם האוטו. מה שמומלץ לעשות לכל אוטו משומש עם עבר לא ידוע או לא וודאי הוא בראש ובראשונה טיפול ובדיקה למע' בלמים, מע' קירור (טרמוסטט, רדיאטור, צינורות), מע' הגה וטיפול במנוע והגיר (החלפת שמנים ומסננים, בדיקת טיימינג וכד'). כל זה עולה הרבה כסף - אבל איך אומרים, שווה זהב.

לפיאט ניתן להשיג את רוב החלקים המתבלים באופן חליפי (וזה כולל חלקי פרונט ומשולשים, צינורות מים, מסננים, צינורות בלם, צלחות בלם, רפידות בלם וכיוצ"ב) ואין שום בעיה לבצע טיפולים בזול יחסית.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי פונטו 1600 5 וחצי שנים,דגם שנחשב קצת בעייתי,ולמען האמת לא היו לי בעיות מיוחדות עם האוטו למעט התחממות הרכב כמו שאמרו אבל גם בזה למדתי לטפל עם הזמן.

וסתם לידע כללי,האוטו שלי לא מטופל ולא מושקע יותר מידיי לצערי (יש הרבה סיבות לכך).

סביר להניח שאתה תקנה פונטו עם מנוע יותר קטן ככה שהתצרוכת דלק שלך לא תהייה גבוהה,מחירי חלפים דיי זולים.

• תוכן חדש...