Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם 

יש לי הונדה סיוויק 2010 עם מראה חשמליות

ויש לי מראה חשמלית בצד ימין שהייתה פעם עובדת ופעם לא ופתאום הפסיקה לגמרי

פתחתי את המראה ולא ראיתי שבר או משהו חשוד 

אני רוצה לציין שמראה שמאלית הייתה גם לא עובדת אבל עדיין שמעתי את המנוע שלה פועל וסידרתי אותה בזה שהחלפתי גלגל שיניים והיא עובדת

אז מראה שמאלית עובדת תקין ומראה הימנית לא 

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם (נערך)

בסיוויק 2009 שהייתה לנו אחת המראות הייתה מתקפלת לאט, או חצי דרך. הבעיה נפתרה ע"י החלפה של אחד הנגדים במראה.
אם אתה לא שומע את המנוע החשמלי בכלל, נסה לתת לו מתח ישיר ותראה אם הוא מגיב, אם לא - תחליף מנוע.

עריכה:
סרטון:

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי יש הונדה סיוויק 4 דלתות וזה נראה לי קצת שונה כי אין אצלי כמו בסרטון 

אני קצת חושש לתת מתח ישיר למנוע כדי שלא ישרף 

השאלה מה יכולה להיות הבעיה 

כרגע ברגע שאני לוחץ על כפתור קיפול המראות אני שומע כמו רעש קטן של ניסיון או חשמל ושום דבר לא זז

בהתחלה פעם הייתה עובדת ופעם לא עד שהפסיקה לגמרי 

רציתי לציין שלצמה של המראה מגיע חשמל

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם (נערך)

למה שישרף המנוע אם תתן לו 12 וולט? שואל ברצינות כי אולי אני מפספס משהו?

מהסרטון הזה נראה שזה באמת שונה, אשכרה כאילו הונדה בנו שני רכבים שונים שהקשר ביניהם הוא הסמל וזהו.

נ.ב

האוטו נפוץ, אולי מראה מפירוק (והעברה של הפלסטיקים הצבועים מהמראה שלך)?

עריכה אחרונה על ידי shellcase

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נכון הם ממש שונים בדיוק לפי הסרטון הזה טיפלתי במראה השמאלית הלך שם גלגל השיניים אבל במראה השמאלית עדיין היית שומע את המנוע אפילו שהיא לא זזה 

כי זה מנוע מאוד קטן ויכוליות שיש לו מנמיך מתח בפנים ואם תתן לו ישירות 12 וולט הוא ישרף 

מה יכולה להיות הבעיה?

והאם מישהו נתקל בכזאת תקלה?

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, shellcase כתב:

בסיוויק 2009 שהייתה לנו אחת המראות הייתה מתקפלת לאט, או חצי דרך. הבעיה נפתרה ע"י החלפה של אחד הנגדים במראה.
אם אתה לא שומע את המנוע החשמלי בכלל, נסה לתת לו מתח ישיר ותראה אם הוא מגיב, אם לא - תחליף מנוע.

בסרטון שצירפת מדובר על מודול הנקרא בשפה של הונדה "Shut Off Device" הכוללת רכיב הנקרא PPTC /פוליסווי'ץ/פוליפיוז ולא נגד.

הרכיב די דומה לטרמיסטור PTC כלומר כאשר הזרם הזורם דרך הרכיב גבוה מהמתוכנן ההתנגדות של הרכיב גדלה מאוד עד שהוא נהפך להיות כמעט נתק במעגל מה שגורם למנוע של הקיפול להפסיק לעבוד.

לפני 15 שעות, יוני בשארי כתב:

נכון הם ממש שונים בדיוק לפי הסרטון הזה טיפלתי במראה השמאלית הלך שם גלגל השיניים אבל במראה השמאלית עדיין היית שומע את המנוע אפילו שהיא לא זזה 

כי זה מנוע מאוד קטן ויכוליות שיש לו מנמיך מתח בפנים ואם תתן לו ישירות 12 וולט הוא ישרף - אין שום רכיב שמוריד את המתח.

מה יכולה להיות הבעיה?

והאם מישהו נתקל בכזאת תקלה?

אם במראה ברכבך לא קיים רכיב הנקרא "Shut Off Device"  (ראה קובץ מצורף) כנראה תצטרך להחליף את המנוע/יחידה כמובן לפני הכול לבדוק שבאמת הבעיה במנוע.

אתה יכול בהחלט לתת מתח של 12 וולט ישירות למנוע אחרי שניתקת את כול הכבלים בכדי לבדוק האם המנוע עובד. שים לב לא להפעיל את המנוע לזמן ממושך.

HONDA-Powered Door Mirrors Do Not Fold.pdf

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

נכון, ויש שם נגד שמתעייף ואם מחליפים אותו הכל מסתדר.
תקלה לגמרי מוכרת וידועה (לפחות בחו"ל).

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הבעיה לא בנגד ואתה לא החלפת את הנגד. הבעיה ב-PPTC שהוא החלק הדומיננטי במעגל.

* גם אני קראתי את מה שקראת פשוט אנשים קוראים לרכיב PPTC נגד בגלל שהם לא מבינים.

פורסם

בסיויק במודלים האלה קיימת בעיה שהמראה מפסיקה להתקפל בגלל שבר בחלקי הגיר מפלסטיק,בזמנו הזמנתי לחבר את החלקים מפלסטיק.

פורסם

בוקר טוב 

זה נכון היה לי את המקרה הזה במראה השמאלית שהיה שבר באחד הגירים מפלסטיק וסידרתי את זה

הבעיה היא שפתחתי את המראה הימנית מבחינת הגיר והפלסטיקים הכל שלם אבל לא זזה ולא עובדת

מישהו נתקל במקרה כזה?

פורסם
לפני 21 שעות, יוני בשארי כתב:

ברכב שלי יש מעגל כזה שהוא מחובר ישירות למנוע 

והמנוע הוא זה

השאלה היא מה הסיכוי שהבעיה היא במעגל?

והאם מישהו נתקל בתקלה כמו שלי?

20200719_150220.jpg

20200719_145853.jpg

אם קיימת יחידה כזו ברכבך נתק אותה וחבר מתח של 12 וולט ישירות למנוע לזמן קצר ובדוק האם המנוע זז.

• תוכן חדש...