Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתאריך 2/10/2019 קיבלתי דוח חניה מעיריית תל אביב שהושאר לי על השמשה, הדוח על סך 100 שקלים ובו נכתב שהעבירה היא:

"81 – סעיף 4 (ב) 6(ב)(1) לחוק עזר לתל אביב-יפו (העמדת רגב וחנייתו) התשמד 1983– העמדת/החנית את הרכב בניגוד להוראות תמרור המתיר חניה לכלי רכב מסויימים ובשעות המסויימות כפי שפורט בו (חניה מועדפת).

מה שכמובן לא קרה, השלט היה חסר והשלט הבא בהמשך הרחוב, בנוסף לשלטים מצידו השני של הכביש, בכולם לא נכתבה מילה על תו חנייה, נכתב שהתשלום הוא עד שעה 19:00 (קיבלתי את הדוח ב21:46) וכמו כן, המדרכה הייתה צבועה בכחול לבן בלבד.

אם כן, חשבתי שבידיי קייס ממשי ושחוסר הצדק הזה לא יכול להכות בי כך, גם ככה אני סטודנט תפרן ואין לי כסף מיותר, מה יש לי להפסיד? הגשתי ערעור מרשים עם תמונות באתר העירייה כבר יומיים אחרי.

לאחר חודשיים של ציפייה ומעקב ללא שום תגובה כבר התחיל להגיע זמן התשלום, אז פניתי לנציב תלונות הציבור ושם נאמר לי שעד שלא תימסר תגובה לא תהיה שום תוספת פיגורים או ריבית. (!)

ב5/3/2020, כלומר 5 חודשים בדיוק אחרי הגשת הערעור, הגיע מייל בו נאמר לי בדיוק כך:

ציטוט

במענה למכתבך שבנדון, ברצוננו להודיע לך שהתובע המוסמך שבדק את פנייתך החליט לדחות את בקשתך לביטול הדו"ח.
הודעה חדשה לתשלום הקנס תישלח אליך, באמצעותה תוכל לשלם את הקנס או לבקש להישפט עליו.
לנוחותך, ניתן לשלם דו"חות חניה בכרטיס אשראי בטלפון רב קווי שמספרו 3013 , *שלוחה מספר 2 .
לשירותך בכל עת.

אז אני, שמעולם לא קיבלתי דוח חניה בעבר, הבנתי מהמשפט המודגש שכעת עליי לחכות שתגיע הודעה חדשה ואז אגש לשלם, מה לעשות.

הרכב שלי מושכר מהחברה של אבא שלי, אז מה שקרה זה שההודעה הגיעה לאויס, אויס הפנו את זה על שם החברה ו.. זהו.

ההודעה החדשה הזאת לא הגיעה מעולם, לא אליי ולא לחברה. מה שהגיע זה חיוב של אויס השבוע על "טיפול" בקנס, מה שגרם לי להיזכר שזה בכלל קיים.

התחלתי לשאול אנשים ומישהו אמר לי שאפשר לשלם באתר עם הדוח המקורי, מה שלא ידעתי ולא נאמר לי בשום צורה מהעירייה, ולהפך.

אז נכנסתי ועכשיו הדוח הוא 150 שקל, לא קיבלתי התראה ולא קיבלתי גם דוח חדש לאחר שהעלו ל150 ש"ח. אני אפילו לא יודע מתי זה קרה.

אז כרגע אני תקוע עם קנס של 150 שקל שלא קיבלתי בעצם מעולם ועוד חיובים הזויים מאויס על "טיפול" מומצא כלשהו בדוח שבכלל לא הגיע לי מלכתחילה.

השאלה שלי בעצם היא, האם יש טעם לפחות להתקשר לעירייה, להסביר את עצמי ויכולים שם להוריד את סכום הדוח בחזרה, או שמא עליי לבלוע רוק ופשוט לשלם?

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

דין פרוטה כדין מאה

השאלה אם אתה מוכן להשקיע זמן ועצבים כדי ללכת להישפט ולצאת אולי זכאי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין לי מושג במה זה כרוך והאם אני באמת יכול לצאת זכאי. עד כמה זה נורא?

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

שה יום עבודה. שווה לך 150 שקל תאורטיים, ואולי בזבוז שלם מעשי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא.

אוותר על משפט, אך מה בנוגע לשאלה ששאלתי שם בסוף?

פורסם

מהנסיון שלי עם דוח משמעותית כבד יותר בנסיבות דומות לשלך - שילוט לא קיים וכ׳ו הגשתי ערעור וכמובן שלא זוכתי...
ממליץ לך לבלוע את הגלולה ולשלם פשוט, המערכות האלה בנויות כדי להתיש אותך ואין להם שום עניין בלעזור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

דוח חניה של עיריה שילמת נסגר הסיפור אין שום השלכות נוספות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טוב, אני מבין שכמות הקללות והאיחולים הלבביים שפלטתי בעקבות הדוח הזה יותר גדולה מהסיכויים שמישהו יבוא לטובתי שם.

אני מנסה להרגיע את האגו בלהאמין שהם מפסידים מזה, אני לא מתכוון להיכנס לתל אביב יותר אלא אם אין אף אלטרנטיבה אחרת.

שילמתי, תודה לכם.

פורסם

חברות השכרה בדרך כלל לוקחות עמלה כלשהי על טיפול בדו"חות. מה שמוזר זה שהדו"ח לא הגיע בסופו של דבר לאבא שלך ושווה לעשות בירורים מול הקצין רכב של החברה שזה לא יקרה שוב. 

אישית הייתי מבקש להישפט כדי לבטל את הדו"ח. רק על העיקרון. 

בנוסף ישנה כאן שאלה מעניינת, אם הדו"ח ניתן שלא כדין ובוטל במשפט, האם אפשר לדרוש מעיריית ת"א לשלם את העמלה שגבתה חברת ההשכרה על הטיפול בדו"ח. שווה לציין את זה מול השופט (להביא את פירוט החיוב מחברת ההשכרה איתך) ולדרוש פיצוי.

פורסם

במקרה אבא שלי הוא גם מי שמטפל ברכבים בחברה, הדוח פשוט לא הגיע וזה לא שהוא נתקע אצל מישהו בחברה.

אני סטודנט ויותר משאין לי כסף - אין לי זמן, לכן שילמתי וזהו. אחרת הייתי הולך להישפט, אני גם מאוד אוהב להתעקש על עיקרון.

לדעתי אם אכן יצאת זכאי אפשר בהחלט לדרוש מהעירייה לשלם את העמלה של חברת ההשכרה. זה מאוד הגיוני, הרי זו הוצאה נלוות ישירה.

פורסם
לפני 19 דקות, Adani כתב:

במקרה אבא שלי הוא גם מי שמטפל ברכבים בחברה, הדוח פשוט לא הגיע וזה לא שהוא נתקע אצל מישהו בחברה

שיעשה בדיקה מקיפה מול החברת השכרה מה הסיבה לתקלה כי עכשיו זה ריבית קטנה של 50 שקל, במקרים אחרים זה יכול להיות מאות/אלפי שקלים ואולי אפילו זימון למשפט. בנוסף אולי אפשר להוציא מהם את הריבית של הקנס גם על הדרך :D 

פורסם

הוא לא יתעסק בזה, בשבילו זה באמת בזבוז של זמן. הוא גם אמר לי מההתחלה לשלם ישר כדי להימנע מבלאגן, בדיעבד הוא לגמרי צדק.

לפעמים כדאי להקשיב להורים... 😅

• מצחיק 1

פורסם

הטעות מלכתחילה היתה, שלא בקשתם לבצע הסבת דו"ח על-שמך, כך הייתם 'מרוויחים' פרק זמן נוסף בהתנהלות מול הרשות העירונית וגם לא היתה נגרמת הסחבת וה'טיפול' של חב' ההשכרה/ליסינג.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...