Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ספטמבר שנה שעברה קיבלתי דוח על מצלמת מהירות, וביקשתי להישפט.

לפני חודשיים קיבלתי אישור על כך שההודעה שלי התקבלה ומועד הדיון יקבע  מאוחר יותר.

היום מתקשרת אלי התובעת כדי ״לתזכר אותי שמחר בבוקר יש לי דיון״ ו״לוודא שאני זוכר ויודע״. 

לא ידעתי על כלום, לא פרטים, לא מספר תיק, לא לאן להגיע ולא למי. 

ניהלתי איתה שיחה בניסיון להבין האם נשלח לי זימון, והיא אמרה שאין לה אישור שליחה אבל שהיא בטוחה שנשלח.

שאלתי היא, האם זה תקין לזמן בן אדם למשפט מהיום למחר, בטלפון, בצורה שכזאת?

כלומר בטוח שזה לא תקין, ולא לפי החוק, אבל היא איימה שאם לא אתייצב הם ישפטו אותי בהיעדרי (היא העירה שאם הם יכולים, אולי במקרה שלי לא יוכלו).

לא נערכתי למשפט הזה, לא הייתה לי שום אפשרות להיערך גם, אפילו את מספר התיק קיבלתי רק עכשיו. 

מה דעתכם, כיצד הכי חכם/נכון לנהוג כרגע?

נ.ב: מכיוון שכרגע סיימתי את השיחה, והמשפט הוא מחר אשמח לתשובות מהירות. 

תודה רבה

פורסם

על פניו נראה לא תקין.

אם אתה מיוצג על ידי עורך דין, תן לו להלחם עם התביעה.

בכל מקרה אתה מגיע לדיון הקראה בו תישאל על ידי השופט אם אתה מודה או לא. אם לא, ייקבע מועד נוסף לדיון הוכחות ויהיה לך מספיק זמן להיערך

בכל מקרה, תנסה לדבר עם התובע טרם המשפט. אם לא תמצא אותו הוא בוודאי יימצא אותך בקהל הממתינים.

אם זו מצלמה 3א והחריגה במהירות לא גדולה, תנסה לסגור עיסקת טיעון לרמה הנמוכה שהיא דוח 250 ש"ח בלי נקודות.

אם לא, ראה לעיל

בהצלחה

פורסם

לא נשמע תקין.

סעיף 95 לחסד"פ קובע שהזמנה למשפט תהיה בכתב.

עוד, נדרש להראות שהנאשם קיבל את ההזמנה.

השאלה היא מה עושים עכשיו?...

אם תופיע, תוכיח את הטענה שידעת על עניין המשפט.

אם לא תופיע, כיצד תוכל לטעון שלא התקיימו דרישות החוק?...

אני מניח שלו אני במקומך, הייתי מתייצב, אבל טוען שלא קיבלתי הזמנה, שנודע לי רק בעקבות שיחה טלפונית יום לפני, ושלא היה ניתן לי זמן להתכונן למשפט. הייתי אולי אף מוסיף ואומר שבאופן ההתנהלות נמנעה ממני הזכות הבסיסית לקבל לידי את חומר הראיות.

ומכאן - מקווה שהשופט יקבל את הדברים, ויסכים לדחיית המשפט.

פורסם (נערך)

לא יודע מה קרה שם אבל התקשרה אלי שוב התובעת אמרה שהדיון נדחה בחודש, ושהפעם אני אקבל זימון. אוף.

תודה למגיבים.

עריכה אחרונה על ידי Father Wolf
פורסם
בתאריך 16.6.2020 בשעה 16:02, Father Wolf כתב:

לא יודע מה קרה שם אבל התקשרה אלי שוב התובעת אמרה שהדיון נדחה בחודש, ושהפעם אני אקבל זימון. אוף.

תודה למגיבים.

אם יש לך את הטלפון שלה הייתי מנצל את ההזדמנות בשביל לקבל משהו בסגנון 250₪ ללא נקודות בלי אפילו להגיע למשפט

• תוכן חדש...