Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר ראיתי כמה פתרונות יצירתיים: בכפתור ווליום, בג'ויסטיק כיוון מראות, על ידית ההילוכים... 

לפי דעתי, המסיכה צריכה להיות גלויה לעין כדי לא לשכוח אותה חלילה, אבל גם לא במקום מזוהם מדי כדי לגמרי לאבד את הייעוד שלה.

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

פורסם

אותי זה משעשע לראות את כל אלה שתולים את המסיכה על המראה, כאילו הייתה דיסק בנייטניז שתלוי על המראה של במוו שחורה (כן, זאב נחמה אני מדבר עליך). אני, אישית, שם את המסיכות בתא הכפפות.

• מעניין 1

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

פה.

1228662824_.thumb.png.bbd8dd8328038ad44de7f014cacf2309.png

ולראשונה היה לי כפפות בתא כפפות לתקופה קצרה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

יש לי גלאי רדאר של אירואד, אם הוא נשאר על השמשה בשמש הוא מפסיק לעבוד. אני שם את המסיכה בחיבור טעינה של המצלמה וזה משמש אותי לשני דברים: קודם כל אני לא שוכח לנתק את המצלמה או את המסיכה, ודבר שני זה שאני יכול בקלות לנער את המסיכה לעבר אנשים ברחוב כדי שיעטו את המסיכות שלהם.

פורסם

יש לי סטוק קטן בתיק.

לתלות ברכב? אחרי כמה שעות המסיכה מסריחה ברמה שמקומה בפח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי מסיכה שנשארת קבוע ברכב,חוץ מזה אני לא משתמש בהן,רק כשנוסע לאנשהו.

נמצאת בתא חפצים איפה שהבלם יד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 1 שעה, eyalkar כתב:

לא תולה את המסכה ברכב.

המסכה נמצאת על פרצופי
כשם שהיא נמצאת עליו במרחב הציבורי.

בשביל מה? אם אתה לבד ברכב עם חלונות סגורים אין הרבה הגיון בלעטות מסיכה. מה שכן, אני רואה אנשים בכלי רכב פתוחים (קרביולט, ג׳יפים וכו׳) בלי מסיכה וזה ממש מרגיז.

פורסם

גם אלה לא משמעותיים. הרוח מפזרת את הטיפות לרמות לא משמעותיות, בודאי במרחק מטרים רבים, ברכב השכן. חוץ מזה הטיפות מתייבשות ונושרות ארצה מהר מאד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, dani666 כתב:

הרכב שלי לא משתמש במסיכה, אז השאלה לא ברורה.

אם היתה לי BMW חדשה הייתי שם עליה מסיכה כדי להסתיר את הכיעור הנוראי בחזית.

spacer.png

לפני 17 דקות, sperial כתב:

גם אלה לא משמעותיים. הרוח מפזרת את הטיפות לרמות לא משמעותיות, בודאי במרחק מטרים רבים, ברכב השכן. חוץ מזה הטיפות מתייבשות ונושרות ארצה מהר מאד.

מה קורה שהרכב עומד ראשון ברמזור והולכי רגל חוצים את הכביש?

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

קודם כל, השמשה הקדמית עוצרת את זרם הפליטה מהפה. שנית עדיין נשמר מרחק של כמה מטרים מהולכי הרגל.

זה לא יותר מסוכן מהליכה על חוף הים בלי מסיכות, שבארץ מותרת וכנראה לא היא שהביאה להתפרצות בארץ. בכלל, הבעיה המרכזית היא מקומות סגורים, במקומות פתוחים הסיכון להדבקה כנראה הרבה יותר קטן, אלא אם מדובר בתקהלויות גדולות וצפופות.

אני סקרן אם יש איזה שהוא רמז להדבקות בהפגנה שהיתה לפני שבועיים - שלושה בכיכר רבין. בתמונה הבאה ודומותיה נתקלתי כבר בלא מעט אתרי אינטרנט ברחבי העולם כדוגמא איך צריך להפגין בימי קורונה (אם כי אני מניח שהאוכלוסיה המשתתפת גם הקפידה על עטית מסיכות כהלכתה):

image.png.16b1bf80aa71cf014dfa1fb200829c3f.png

• תוכן חדש...