Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מובילאיי מזייף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בגלל החום הכבד שהיה בארץ לצערי המובילאיי נפל מהדבק שלו (בעצם כל עלייה לרכב ביום חם אני מוצא אותו תלוי באוויר) לאחר שהחזרתי חזרה הוא דיי מזייף, מתריע שאני עובר נתיב שאני באמצע הנתיב או שרואה רכבים חונים ומצפצף כאילו אני מתקרב אליהם במהירות וכביש הוא סתם מצפצף בתדירות גבוהה דברים שלא היו לי לפני.

לפני כשנה החליפו לי שמשה ברכב ושילמתי עבור מדבקות מקוריות שיהיו ברכב, ושהחליפו לי הם פשוט הדביקו את המובילאיי כמו שאני עשיתי (לאחר ההדבקה שלהם הוא עבד פיקס).

האם הבעיה היא בזווית מסויימת שהדבקתי חזרה או משהו אחר (אולי החום שיבש אותו לגמרי)

בנוסף במידה ואני מכבה את המוביליאיי בכל נסיעה / משאיר אותו כמו שהוא מזייף האם במצב שאצטרך את חברת הביטוח הם יוכלו להתנער מאחריות בגלל זה?

פורסם

סביר להניח שלא החזרת אותו למיקום הקודם ושהאי דיוק במיקום גורם לזיוף.

בעת ההתקנה מתכנתים את המכשיר ומזינים את מיקומו בשמשה, מרחק מקידמת הרכב ועוד אי אלו פרמטרים.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

פורסם

מערכות בטיחות דורשות כיול.

גם מערכות מקוריות של היצרן, למשל רדאר שיושב במרכז הפגוש, במידה והוחלף הרכיב או שנגיד פירקו פגוש לצביעה (אפילו אם לא נגרם נזק לרדאר), דורשות כיול לאחר הרכבה מחדש.

מעמידים את הרכב מול מעמד מיוחד עם מסך בעל מאפיינים ספציפיים שמהערכת יודעת לקרוא, מפעילים תוכנה מסוימת ברכב והכיול מתבצע אוטומטית (ברוב המקרים). מצ"ב תמונה.

יכול להיות שמיקמת את המערכת בזווית מעט שונה או משהו והמצלמה קוראת את הכביש לא נכון.

נסה לבדוק עם נקודת שירות של מובילאיי מה ניתן לעשות, יכול להיות שגם המערכת שלהם דורשת כיול מחדש.

GG_0520_2.jpg

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...