Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסוואגן טי-רוק בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במקרה בדגם הנ"ל באתר של אוטומקס יבוא מקביל. 

https://automax.co.il/volkswagen-t-roc-comfortline/?media=volkswagen-t-roc-comfortline

מחיר לא תחרותי של 190000 שקל (180000 בפועל, כפי שמפורסם בקארקליק). 

רמת גימור די בסיסית שדי מזכירה את רמת הגימור של הטיגואן של צ'מפיון. 

אבל היי, הטיגואן עולה 10000 שקל פחות והוא הרבה יותר גדול! 

מערכת ההנעה זהה (1.5 150 dsg7). 

האם היצרן ממצב את הטירוק גבוה מהטיגואן למרות המימדים הקטנים (אורך 4.23 בסיס גלגלים 2.6) או שזה סתם מחיר לא הגיוני? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מבדיקה באתר האנגלי הטי רוק מתחיל ממחיר נמוך יותר, אולי אוטומקס לא הצליחו להשיג מחיר אטרקטיבי יותר.

לדעתי הוא ממצב את הטי רוק בתור אלטרנטיבה מעוצבת לטיגואן. 

פורסם (נערך)

עוד עניין שכדאי לבדוק הוא נושא החלפים. 

האם יבואן מקביל, שמוכר דגם שלא מיובא באופן סדיר לארץ, מחזיק חלקי חילוף ייעודיים לדגם זה? 

כי אם כן, זו אולי התשובה לשאלת המחיר הלא הגיוני. 

עריכה אחרונה על ידי markb205

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אאודי Q2 עם אותו מנוע מתחיל בצ'מפיון באותו מחיר של 190 אלף שקלים.

ככה שלתמחר את ה-T-Roc באותו מחיר זה ממש לא רעיון טוב - במיוחד שבאירופה הוא מתומחר בין הטיגואן ל-T קרוס.

היה עדיף לאוטומקס למכור טיגואן בייבוא מקביל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מחירי המחירון שלהם הם לרוב המלצה, רוב הרכבים נמכרים בהנחות משמעותיות.

בכל אופן מעניין לראות שהחל ייבוא מקביל של פולקסווגן לישראל, מסקרן אם יהיה מוצלח כמו במקרה של טויוטה.

פורסם
לפני כשעה, Mike808 כתב:

מחירי המחירון שלהם הם לרוב המלצה, רוב הרכבים נמכרים בהנחות משמעותיות.

בכל אופן מעניין לראות שהחל ייבוא מקביל של פולקסווגן לישראל, מסקרן אם יהיה מוצלח כמו במקרה של טויוטה.

אכן, המחיר בפועל הולך יד ביד עם המחיר של הקארוק 1.5.

האם יהיה מוצלח? אני ספציפית מכיר את הדילר שלהם באירופה היטב. מחזיק מלאי מאוד מאובזר, ואוטומקס הגישו בקשה לתקינה לרכבים מאוד מאובזרים (מערכות Dynaudio, פנסי IQ LIGHT) ככה שאם הם יביאו את הרכבים, הם יכולים לתת מכה לא קטנה לצ'מפיון.

פורסם

להערכתי ה-T-Roc נמצא באתר שלהם כדי לבדוק ולראות אם יש מתעניינים.

הדגם עדיין לא רשום במאגר משרד הרישוי = לא ייבאו אפילו לא יחידה אחת.

בנתיים ראיתי שאוטומקס כבר מכרו פולקסווגן פולו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המפרטים שלהם באתר לא מצטיינים בדיוק או בפירוט.

כרגע במפרט של הפולו שלהם אין בקרת שיוט אדפטיבית וגם לא בקרת סטיה מנתיב שצ'מפיון הוסיפו לאחרונה, מערכת עם מסך 6.5 לעומת 8 בפולו של צ'מפיון והמחיר לפני הנחה זהה לפולו 95 כ"ס קומפורטליין של צ'מפיון.

המפרט של הטי רוק דיי קמצני, במיוחד לרכב במחיר כזה. של הטי קרוס אבל בלי בקרת שיוט אדפטיבית שיש בצ'מפיון. כרגע אני לא רואה בזה בשורה גדולה, במיוחד לא עם רכבים שהיבואן הרשמי שלהם מצטייר כלא מקפיד על שירות לקוחות למי שקונה דרכו, אז לרכבים ביבוא מקביל? לא נשמע כיף.

פורסם

תתפלא - לצד הדגמים המאובזרים צ'מפיון עדיין מוכרים פולו ללא בקרה שיוט אדפטיבית ועם התקנה מקומית של בקרת סטיה מנתיב (אבל רק בדגמים הידניים.)

נראה לי שהמחיר באוטומקס די גמיש, וסביר להניח שלקוח שישים 100000 ש"ח על השולחן עבור פולו אוטומטית - לא ייזרק מהאולם.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

זכור לי שדווח שאחד הייבואנים המקבילים ייבא גם פולקסוואגן אטלס, אבל אוטומקס לא הזכירו את זה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 13 שעות, zvit כתב:

נראה לי שהמחיר באוטומקס די גמיש, וסביר להניח שלקוח שישים 100000 ש"ח על השולחן עבור פולו אוטומטית - לא ייזרק מהאולם.

צריך לשים לב שמדובר בדגם פחות מאובזר מזה שאפשר לקבל אצל צ'מפיון (לפחות לפי האתר של אוטומקס).

למשל אין בקרת שיוט אדפטיבית, רק בקרת שיוט רגילה.

גם המולטימדיה קטנה וככל הנראה לא תומכת ב-Android Auto וב-Apple CarPlay.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אכן, כרגע נראה שהביאו את הדגמים הכי פחות מאובזרים בשרשרת. בכל מקרה הם קיבלו אישור לייבא רכבים מערכות Harman ומערכות Dynaudio ממשרד התקשורת, ככה שאני מניח שנראה בקרוב את הדגמים האלה נוחתים בארץ (או ניתנים להזמנה אצלם).

פורסם

יש לא מעט לקוחות שהמחיר הזול מעניין אותם יותר מהעדרן של תוספות אלו ואחרות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 12 שעות, zvit כתב:

יש לא מעט לקוחות שהמחיר הזול מעניין אותם יותר מהעדרן של תוספות אלו ואחרות.

וחבל. אין לי בעיה לוותר על מערכת 8", אבל יש לי בעיה לוותר על מערכות בטיחות מתקדמות. לצורך העניין, פנסי מטריקס לד הם אביזר בטיחות יותר חשוב בעיניי מבקרת סטייה מנתיב.

פורסם

הלקוח המתאים לרכב כזה, הוא אחד שאין לו מושג מה מטריקס לד, בקרת סטיה מנתיב זה סתם דבר שמפריע בהיגוי אם בכלל, ועל אנדרואיד אוטו הוא לא שמע.

רוב הלקוחות שמחפשים את המחיר הזול הם בדיוק כאלה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...