Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסוואגן טי-רוק בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 47 דקות, HeinanCA כתב:

וחבל. אין לי בעיה לוותר על מערכת 8", אבל יש לי בעיה לוותר על מערכות בטיחות מתקדמות. לצורך העניין, פנסי מטריקס לד הם אביזר בטיחות יותר חשוב בעיניי מבקרת סטייה מנתיב.

אני אשמח לשמוע למה פנסי מטריקס לד יותר חשובים בעינייך מאשר בקרת סטייה מנתיב, או במקרה של הפולו, ככל הנראה בקרת סטייה מנתיב אקטיבית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 3 שעות, dorsht כתב:

אני אשמח לשמוע למה פנסי מטריקס לד יותר חשובים בעינייך מאשר בקרת סטייה מנתיב, או במקרה של הפולו, ככל הנראה בקרת סטייה מנתיב אקטיבית.

מסיבה מאוד פשוטה: עם מטריקס לד, ההפרש באיכות התאורה בנהיגת לילה/מזג אוויר גרוע כ"כ הרבה יותר טובה, בכמה סדרי גודל, שהרבה פעמים יכול לעשות את ההבדל בין תאונה ללא תאונה.

בקרת סטייה מנתיב (אקטיבית), עם כמה שהיא חשובה, תעזור לך להישאר בנתיב, אבל היא לא תעזור לך להתחמק מתאונה. אם כבר, היא עלולה לגרום לתאונה במידה ומישהו נכנס לך לנתיב והרכב לא מספיק לבלום.

זו הסיבה, שבמבחני נהיגה לפני הוצאת רכב (לא NCAP), יש ניקוד משמעותי לחיוב על פנסי לד, לעומת פנסי הלוגן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הינה תגובת צמפיון ליבוא המקביל. 

תחרות בריאה בענף הרכב, מי היה מאמין. 

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/פולקסווגן-טי-קרוס-2020-עם-מחירון-חדש-ומוזל-מחיר-החל-מ-124900-שקל

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא נראה לי שזה בגלל הייבוא המקביל. לא עלה אפילו T-Cross אחד שמקורו בייבוא מקביל על כבישי ישראל. כן הגיעו ניסאן ג'וק ו-2008 שבהחלט לא יעשו חיים קלים ל-T-Cross  שלא לדבר על התחרות מבית של הקאמיק.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 2 שעות, zvit כתב:

לא נראה לי שזה בגלל הייבוא המקביל. לא עלה אפילו T-Cross  שמקורו בייבוא מקביל על כבישי ישראל. כן הגיעו ניסאן ג'וק ו-2008 שבהחלט לא יעשו חיים קלים ל-T-Cross  שלא לדבר על התחרות מבית של הקאמיק.

הקאמיק עדיפה על ה t בכל פרמטר

לא מבין מה הם חשבו

פורסם (נערך)

אז כרגע מסתבר שאפשר להוציא את ה-T רוק ב-160 אלף שקלים.

https://motodeal.co.il/deals/פלקסווגן_T_COC

ואצל צ'מפיון בשקט בשקט גרסת ה-1 ליטר של הגולף ירדה מההיצע וכרגע מוצעת רק גרסת ה-1.5

1.5 קומפורטליין - 134 אלף שקלים.

1.5 קומפורטליין פלוס - 146 אלף שקלים.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

באותו אתר מוצעת ה-T-Cross  ברמת הגימור הגבוהה ב-124900 ש"ח (המחיר של רמת הגימור הנמוכה בצ'מפיון)

עד כה ראינו רק תמונות - הרכבים היחידים שעלו על הכביש ברגע כתיבת שורות אלה הן פולקסווגן פולו עם אבזור מקוצץ בהנחה של 10000 ש"ח ממחיר היבואן (לא דיל המאה)

עדיין ממתין לראות T-Roc  או T-Cross  בייבוא מקביל לא רק במודעה...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 39 דקות, itsik170 כתב:

ואצל צ'מפיון בשקט בשקט גרסת ה-1 ליטר של הגולף ירדה מההיצע וכרגע מוצעת רק גרסת ה-1.5

הופסק ייצורה של הגולף 1.0 האוטומטית כמו גם האוקטביה והקארוק  בתצורה הזאת עקב אי עמידה בסטנדרטים העדכניים של תקנות זיהום האוויר באיחוד האירופי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

במוטודיל מופיע טי רוק ברמת גימור הייליין כשאוטומקס מביאים רמת גימור יחידה בשם קומפורטליין והמפרט המצורף מוביל אליה.

כרגע המחירים באמת לא ממש אטרקטיביים, בטח אחרי הורדת המחיר של הטי קרוס.

מסכים שהקאמיק רכב טוב יותר וחבילה מוצלחת יותר מהטי קרוס.

פורסם

נראה לי שמדובר באותו רכב, בגלל שעדין אין אוטו בארץ, אז ייתכן שכל אתר לוקח מפרט מאתרים אירופאיים, שיעלו ה-T רוק הראשונים שיעלו על כבישי ישראל אז נדע את רמת הגימור והמפרט.

לפי דעתי אוטומקס גם יציעו בשלב מסויים ג'טה אמריקאיות - בינואר ראיתי במיאמי כמות די מכובדת של הג'טה החדשה שכבר לא נמכרת באירופה.

ואולי הייבוא מקביל עוד יגרום לייבוא סדיר, כי גם ככה הייבואן צריך לספק חלפים, דוגמאות לכך אפשר לראות עם הסופרב הגיע לייבוא סדיר למוניות אחרי כמה יחידות שהגיעו בייבוא אישי, טלקאר התחילו לשווק לאחרונה משאיות קלות של קיה אחרי שכמה יחידות הגיעו בייבוא מקביל, יוניון מדברים על ייבוא סדיר של היילנדר.

פורסם

1. היבואן אינו מחויב להחזיק חלפים לדגמים שלא יובאו על ידו.

2. הסופרב הגיעה באותה תצורה כמו זאת שמשווקת בישראל לא דגם אחר, ואכן גרמה לשינוי מדיניות שיווקית של היבואן בכל הקשור לייבוא מוניות.

3. ייבוא המשאיות של קיה לא מתבצע ע"י טלקאר, אלא ע"י חברת אוטו חן.

4. אם יהיה ייבוא סדיר של היילנדר זה בגלל שהיצרן החליט לשנות מדיניות ולשווקו באירופה, לא בגלל 10 יחידות שהגיעו בייבוא מקביל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אז לגבי סעיף 3

https://kia-israel.co.il/כתבות-ומבחני-רכב/קיה-k2500-בישראל

מחיר יותר נמוך מהייבואן המקביל.

טלאקר גם משווק מסחרית סינית קלה יותר במחיר עוד יותר נמוך.

• אהבתי 1

פורסם

המסחרית הקלה היא DFSK, ולפי הכמויות המיקרוסקופיות הנמכרות לא נראה שהיבואן סגור על עצמו בנושא.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני כשעה, itsik170 כתב:

נראה לי שמדובר באותו רכב, בגלל שעדין אין אוטו בארץ, אז ייתכן שכל אתר לוקח מפרט מאתרים אירופאיים, שיעלו ה-T רוק הראשונים שיעלו על כבישי ישראל אז נדע את רמת הגימור והמפרט.

לפי דעתי אוטומקס גם יציעו בשלב מסויים ג'טה אמריקאיות - בינואר ראיתי במיאמי כמות די מכובדת של הג'טה החדשה שכבר לא נמכרת באירופה.

ואולי הייבוא מקביל עוד יגרום לייבוא סדיר, כי גם ככה הייבואן צריך לספק חלפים, דוגמאות לכך אפשר לראות עם הסופרב הגיע לייבוא סדיר למוניות אחרי כמה יחידות שהגיעו בייבוא אישי, טלקאר התחילו לשווק לאחרונה משאיות קלות של קיה אחרי שכמה יחידות הגיעו בייבוא מקביל, יוניון מדברים על ייבוא סדיר של היילנדר.

אין את הרכב בארץ, אבל אוטומקס הגישו בקשה למולטימדיה שמתאימה לדגם Highline ולא Comfortline אז לא ברור מה הסיפור. ניסיתי לברר מולם אך הבנתי שכרגע אני יודע על המלאי שלהם יותר מנציג השירות..

כמה מאכזב.

פורסם

הדגם שנרשם לשיווק בישראל, והמחיר שננקב, הוא לגירסת Comfortline.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...