Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר מפסיקה את פס יצור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכוניות האחרונות שהם עשו היו משמעממות וחסרות כל ייחוד או משמעות אבל בכל זאת אני לא יכול שלא להרגיש קצת עצוב מזה

:???:...

ממש שעמום

556.jpg

558.jpg

561.jpg

אייל

פורסם

מה???? לא חבל על רובר? היו להם כמה מכוניות טובות שאני ממש אהבתי וגם ההברקה האחרונה שלהם (ראו תמונות למעלה) הייתה ממש טובה וממש משכה אותי (לפחות) אין לי מה להגיד חוץ מחבל מאוד שדווקא חברות כאלה נעלמות במקום כל החברות המסריחות האחרות... לדוג': דייהטסו בשביל מה הם פה??? או סאנג יונג או טאטא מה זה החברות האלה??? במקום שהם ייעלמו דווקא רובר נעלמת!? חבל!!!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
לא הייתי ממהר לאהוב מכונית שלוקחת פנסים של פונטו.

אוי באמת פנסים של פונטו

או שאולי הפונטו לקחו מהם את הפנסים

וגם אם הם לקחו אז עליהם זה יושב הרבה יותר טוב מעל הפונטו

אני אישית דווקא די אהבתי את רובר הייה להם איזשהו יחוד מסויים אצלי

אומנם זה עוד לא סגור כל הפשיטת רגל הזאת

אבל חבל לישמוע שמכוניות עם יחוד מפסיקות פס יצור

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
או שאולי הפונטו לקחו מהם את הפנסים

תזכיר לי איזה מכונית יצאה לאור ראשונה.

חוץ מזה ג'רמי קלארקסון דיבר על זה של-MG היה תקציב דל מאוד להכנת המכונית והם השתמשו רק בחמישה אנשים בשביל לבנות אותה.

לדעתי דיי חבל שהפסיקו לייצר אותה כי היה בתכנון להוציא אותה עם גרסת נייטרוס של 1000 כ"ס.

פורסם
ממש שעמום

556.jpg

558.jpg

561.jpg

טוב חוץ מה-sv...

היא באמת הצילה את כבוד החברה מבחינתי אחרי הסיטי רובר הזוועתית ומתיחת פנים נוספת ל-75.. אבל זה בא קצת מאוחר מידי.

עכשיו אני עוד יותר עצוב... תודה! :???:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

חבל לשמוע חדשות אלו על רובר.

אף פעם לא הייתי בעלה של אחת וגם לא נהגתי בה, אבל כבוד תמיד היה לי אליה וכמובן למורשת שלה.

הם נאבקים על קיומם כבר לאורך הרבה מאוד שנים וזה מה שאהבתי בהם - הם לא וויתרו! והמשיכו להיאבק!

rover_logo.69654.full.jpg

"יהי זכרך ברוך"

נ.ב.- שכחתם את מנוע ה V8 שרובר יצרה...

• תוכן חדש...