Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מאזדה 3 מנוע 1.6 ב 2014 ניגשתי למוסך מורשה לעשות יישור קו ומאז הרכב לא סוחב מלא בעיות , בעל הבית טוען שהמנוע חלש ושאני צריך מנוע 2 ליטר השאלה אם צריך מנוע 2 ליטר כדי להתחיל נסיעה ברמזור ? הבעיות הם כאלה :

1. עומדים ברמזור אני לוחץ על הדוושה של הגז מוריד מוריד מוריד הרכב עומד לא מגיב מגיע ממש לסוף לתחתית ואז מרגיש כמו לחץ כזה של גז / דלק והרכב קופץ יש רעד וסלד עולה ויש רעש חזק תחושה שהמנוע חנוק 

2. אני לוחץ על הגז עוזב את הגז ואני מרגיש שמשהו זז למטה כמו מכלול מרגישים כמו משהו משוחרר 

3. שותה דלק כמו מטורף 

4. עם מזגן ובלי מזגן הרכב מרגיש חנוק אבל ששמים מזגן המנוע מגיע למאמץ מטורף 90 - 100 אחוז מאמץ לפי ה OBD2 אי אפשר להחחיל נסיעה ברמזור עד כדי כך , אי אפשר לבצע עקיפה , אם אני לוקח 2 אנשים באוטו הרכב לא זז , ממש חלש

5. אחרי שהתעקשתי במוסך המורשה ניקו את החיישן חמצן זה לא עזר אמרו לי שאם הייתה לי בעיה בגיר , או בכל חלק אחר ברכב הייתה נדלקת נורת תקלה בלוח שעונים ואצלי לא נדלק כלום , בעל המוסך אמר לי שיכול להיות שיש בעיה במשאבת דלק / או שצריך לבצע ניקוי מצערת אבל בשיחה האחרונה הוא חזר בו ואמר שאם אין תקלה בלוח שעונים אין לו מה לעשות 

6. שאני מתחיל נסיעה יש קפיצה מהילוך 1 ל 2 משהו לא חלק כמו שקלאץ ברכב ידני שנזרק וזה עולה 1-2-3-4 אבל שההילוכים יורדים זה עושה 4-3-1 לא מוריד ל 2 ואני נמצא במהירות מאוד מאוד נמוכה 10 קמ"ש וזה עדיין מראה הילוך 3 רק שאני ממש לפני עצירה זה מוריד ל 1 אבל קשה לי להאמין שזאת הבעיה כי גם בטיפטרוניק מרגישים חוסר סחיבה

7. הייתי בכמה מוסכים אף אחד לא עלה על הבעיה , במוסך אחד אמרו לי שיכול להיות שיש לי בעיה בממיר הקטליטי וזה לא מחייב שתדלק נורת תקלה בלוח שעונים הבנתי ממנו שצריך לנתק לי את החיישן ואז אם מרגישים שיפור הממיר זאת הבעיה , מאחר והמוסך המורשה הרים ידיים הוא אמר שיזמין נציג מדלק מוטורס שיבדוק את הרכב אני בספק אם הוא יגלה משהו זה סתם כסת"ח בעיקרון אפשר לנסוע ככה אבל זה סיוט זה תחושה כאילו אני נמצא על אמברקס יש רעד ומרגישים שמשהו חנוק וגם שלוחצים על הגז זה מגיב חנוק והצריכת דלק הופכת להיות מטורפת 6-7 ק"מ לליטר , במוסך מורשה של סוזוקי שגם מטפלים במאזדה אמרו לי שיכול להיות בעיה במצערת וצריך לנקות פיח

8. הבעיה היא בעיקר במהירויות נמוכות או ביציאה מרמזור או שנותנים גז חזק לעקיפה , הרכב מסרב להדליק נורה תקלה , אף מוסך שהייתי לא ממש מבין מה הבעיה זה יכול לקרות ממש בהתחלה של נסיעה או אחרי 20 ק"מ של נסיעה תקלה שהולכת וחוזרת , יש מכשיר כזה שמראה כ"ס ומומנט בזמן אמת אי אפשר לראות דרך מחשב איפה הנפילה קוראת ?  מתי יש צניחה בביצועים ? אני פשוט לא יודע מה לעשות אני מיואש יש מישהו פה שיכול לתת עצה ?

פורסם

בקר טוב אליהו!

5.5 שנים אחרי שהתלוננת לראשונה על אותן 'תקלות', נזכרת פתאם שהרכב אינו פאר היצירה?!

רוב התקלות(אם לא כולן) שהנך מתאר יכולות לנבוע מת"ה תקולה(הילוכים מחליקים).

מאיזה אזור בארץ אתה? אולי נוכל להפנותך למוסך אשר יבצע ברכבך נסיעת מבחן, יאמת או ישלול את תחושתך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם (נערך)

אני חייב לדייק למשל ברמזור שאני לוחץ על הדוושה הרכב מתקדם נורא לאט 10-20 קמ"ש וכדי להגיע למהירות נורמלית כמו כל רכב אני צריך להגיע עד לרצפה ואז מרגישים כמו משהו חנוק / דלק / גז זה לא שהרכב נשאר על 0 קמ"ש פשוט נוסע נורא לאט כמו תחושה שהוא נמצא על אמברקס , לפעמים אני מתחיל נסיעה מגיע ל 30-40 קמ"ש ואז הרכב מאבד את הכח ממש בבת אחת עם מזגן אין מה לדבר הרכב לא מגיב לדוושה גז , בקשר לטיימינג אתה מתכוון לשרשרת ? אני יודע שבמאזדה זה שרשרת לא מחליפים , אבל במוסך המורשה עשו הכול פלאגים , מסנן אויר , שמן , דלק כל מה שצריך הרכב שקניתי היה מטופל במוסך כללי לפני לקחתי אותו לבדיקה במכון מורשה קומפיוטסט הכול היה תקין מבחינת מנוע + גיר לא היו הערות מיוחדות הרכב היה 100 אלף ק"מ אני ב 135 עכשיו אני מרגיש כאילו הוא 400 אף אחד לא יודע מה לעשות זה מתסכל במוסך המורשה אמרו לי אם אין תקלה בלוח שעונים מבחינתם אין מה לעשות זאת לא תקלה , אבל מה לעשות שהרכב לא סוחב ? הבנתי ממוסך כללי ליד שאם יש תקלה בממיר הקטליטי זה לא מחייב שתדלק נורת תקלה , בעיקרון אני יכול לנסוע ככה אבל זה באסה שאין דברים כאלה 

בקשר ל 5.5 שנים אז אני 5.5 שנים מתלונן במוסך המורשה , דלק מוטורוס ואין פיתרון , הייתי בכמה מוסכים כלליים וגם הם הסתבכו זאת כנראה תקלה שקשה לעלות עליה .

אם יש תקלה בגיר אמור להידלק AT ? השמן לא שחור ! שקוף נראה בסדר 

בחצי סוויץ נדלקות כל הנורות ואז נכבות בהנעה , הרכב מ 2014 מטופל במוסך מורשה והוא מרגיש כאילו היה במוסך מדרכה פשוט נוסע חרא אבל לפרקים פעם נוסע בסדר ויכול אחרי 20 ק"מ או ממש בהתחלה נסיעה להרגיש חנוק לפני הכניסה למוסך המורשה הוא נסע טוב יותר בהרבה היו כאלה שאמרו לי שהפלאגים המקוריים של מאזדה הם הסיבה ושעדיף לשים פלאגים NGK BOSCH ואחרים , אני מחכה לנציג של דלק מוטורוס מקווה שזה לא הצגה / כסת"ח ושהוא יעלה על התקלה יש למכונאים נטיה לעשות סיבוב של 2 דקות ולהגיד הכול תקין הכול חאפר בארץ ראיתי בחו"ל שיש מכונה שבזמן אמת בודקת כ"ס מומנט ואם יש בעיה בסחיבה רואים את הנפילה בזמן אמת בגרף 

עריכה אחרונה על ידי Moss Travel
  • תוכן חדש...