Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עומד לפני רכישה של קופרה ומנסה להבין איך את מתארגן לקראת שימוש בדלק 98.

אני גר בפרדס חנה ונוסע בכביש 6 ו-4 ועכשיו שאני שם לב, בהרבה תחנות אני בכלל לא רואה שיש אופציה ל-98.

אני מבין שאפשר להזמין כרטיס תדלוק מאלון אבל לא נתקלתי בתחנות שיש בכלל 98.

אשמח לעזרה למי שמכיר.

תודה

רועי

פורסם (נערך)

לכל חברות הדלק הגדולות יש 98 בתחנות שונות. המחירים לא תמיד תחרותיים, אבל יש מבצעים שונים. לא מכיר מחירים בצפון. יש לך בחדרה שתי תחנות עם 98 ראה בקובץ.  באזור המרכז אין בעייה למצוא 98. יש קבוצת ווצאפ של בעלי קופרה, תוכל לקבל שם אינפורמציה עיניינית ועדכנית. 

צרפתי לך את אלו של דור אלון. אני מתדלק למשל בפתח תקווה בתחנה ברחוב בזל 6.43 שקל ליטר, לעומת התחנה בקיבוץ עינת שם המחיר  7.50 ו 8.50 בשרות מלא . 

יש תחנות עצמאיות שגם שם די זול. 

תחנות תדלוק של דור אלון 98.xls.xlsx

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

עשיתי מפה פעם עם התחנות של סונול שיש בהן 98 ועוד כמה שהמליצו לי עליהן ושאני מתדלק בהן. 

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1H_yPHcYGt8Omn5qnHGycg76awUvuI6LR&usp=sharing

מתישהו אני אשב על מחשב ואוסיף את התחנות מהאקסל של @zaf פה שלא הכרתי, או אם מישהו רוצה הרשאות עריכה אני אתן לו ושיוסיף. 

פורסם

יש רשימה של סונול 
https://www.sonol.co.il/?catid={3C935011-85F3-44B5-BCC4-4C697EE0939F}

אצלי מופיע בפיד מפעם לפעם מחיר מבצע לתקופה מסויימת, למשל השבוע מחיר ליטר 6.50 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...