Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה הפורום הנכון,וזה לא נשמע מטופש, אני יכול לראות איזה הגיון אם כן

האם לרכב שנסע בעיקר בירושלים ( עליות ירידות) יהיה שחיקה גבוהה יותר במנוע/גיר ? תתעלמו בלמים.

בבקשה לענות ברצינות ובמקצועיות בלי קטילות :-)

פורסם

מנסיון שלי אין, המיצובישי ספייס סטאר של אישתי בת 5.5 עם 107 אלף נסיעה בעיקר הררית - אין משהו חריג.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשום אופן לא לקנות רכב עם גיר רובוטי חד-מצמדי, זה אני יודע להגיד בוודאות, הייתה לי בעבר גרנדה פונטו רובוטית וזה לא נעים בירושלים..)) הפוקוס דור 2 שהחלפתי לאחרונה עברה את ה-300 אלף ק"ם אצלי והמנוע עוד חי ובועט. גיר הוחלף אי שם באיזור 220 אלף ק"ם, לא מאמין שיש קשר לסביבה הררית. הגיר ה"חדש" לא עשה שום בעיות בכלל, גם לא סימנים שיהיו בעיות.

• תוכן חדש...