Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן פיקאסו 2015 אקסקלוסיב, התרעת סטייה מנתיב הפסיקה לעבוד לפתע. כשאני מנסה להפעיל אותו חזרה דרך התפריט מופיע סימן קריאה כתום ליד הציור בלחצן.

 

מה יכולה להיות הבעיה?

 

תודה

 

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

גם לי יש פיקאסו אקסלוסיב 2015 וההתראה הפסיקה לעבוד. מוסך מורשה לא הצליח להבין למה זה קרה ואיך פוטרים את זה.

בינתיים מוותר על המערכת לצערי.

אם תמצא פיתרון, שתף אותנו בבקשה...

 

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

טוב, שאלתי בפורום בריטי באתר C4 owners ובחור אירי ענה לי שהיתה לו אותה בעיה והמקור היה בחגורת הבטיחות שהיתה תקולה והרטט לא עבד בה.

היה צריך להחליף חגורת בטיחות.

הסביר גם שאין קשר למותחני חגורה שמתהדקת בתחילת הנסיעה.

עוד לא ביררתי, אבל אני מניח שזה סיפור לא זול. אבדוק במוסך מורשה ואעדכן

 

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

  • 4 חודשים מאוחר יותר...
×
×
  • תוכן חדש...