Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

משפחה עם 4 ילדים קטנים, מתלבט בין גראנד סניק לאאוטלאנדר 7 מקומות.

הרכב יהיה בליסינג מהעבודה.

אשמח לדעתכם

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

ל 4 ילדים - רנו בלי לחשוב יותר מדי

רק החלוקה של השורה השניה ברנו מהווה יתרון גדול למשפחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם מדובר ברמת האבזור הבכירה, אז רנו בלי לחשוב פעמיים.

אם מדובר ברמת האבזור הנמוכה שיותר אופיינית בליסינג, שזה Intense בשתיהן, אז זה תלוי מה חשוב לך יותר.

יתרונות הרנו על המיצובישי:

1. כניסה + הנעה ללא מפתח

2. מערכת התארת עייפות

3. לוח מחוונים דיגיטלי

4. תא מטען גדול בכ100 ליטר יותר במצב כסאות פתוחים לישיבה.

5. יחידת הנעה אולי רק לא בפקקים בגלל הגיר הרובוטי

6.חיישנים קדימה אחורה

יתרונות המיצובישי על הרנו:

1.בקרת שיוט אדפטיבית

2. מצלמת רוורס

3.מראת פנים נגד סנוור

4.Auto Hold

5. ג'יפון

כמובן בסוף מומלץ נסיעת מבחן לפני החלטה.

פורסם

אם אתה מתכוון להשתמש תדיר בשורה השלישית הרנו תהיה נוחה משמעותית לנוסעים.

במצב זה לא הייתי חושב פעמיים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצטרף להמלצה על הגרנד סניק, אמנם לא מכיר את הדגם מקרוב אבל מהנתונים נראה שמרווח מאוד עם תא מטען יחסית גדול.

מלבד זאת, אאוטלנדר מאוד מיושן, מנוע חלש ותיבת הילוכים רציפה.

ברנו יש מנוע 1300 טורבו בנזין שמוכר מעוד דגמים ונחשב למוצלח מאוד.

תוסיף לכל אלה רשימת אבזור עשירה ברנו ואני לא רואה סיבה לבחור במיצובישי.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

יתרונות המיצובישי על הרנו:

5. ג'יפון

כמובן בסוף מומלץ נסיעת מבחן לפני החלטה.

הגיע הזמן שאנשים יפנימו שג'יפון זה לא יתרון למשפחה.

הוא חד משמעית פחות נוח ויותר צפוף ביחס למיניוואן.

ג'יפון זה מי שאוהב להראות שהוא נוסע בג'יפון, או שיש לו ערך מוסף מאוד ספציפי (אשמח אם יפרט).

מכל יתר הבחינות - ג'יפון זה חיסרון (!). [יצא גם חרוז, אולי כדאי להתחיל לאמץ את זה...].

בנוגע לאאוטלנדר - יצא לי דווקא לשוחח עם כמה חבר'ה שסיפרו לי ששכרו אחד לנסיעה לאילת וכד', ולמעט ההתלהבות של הנסיעה בג'יפ ("גדול", "נוח", "מרווח" - [כנראה ככה זה נראה כשאתה עולה ממאזדה 3 לאאוטלנדר] ) ודיווחו שגם מחוץ לעיר הוא שתיין (1:10). ראה הוזהרת.

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מנצל את השרשור, איך הרנו ביחס לאאוטלנדר בנוגע לירידת ערך? אם אני מתעתד למכור אותו תוך 3-4 שנים, הערך ישמר בערך אותו דבר?

פורסם

מה שהוא אמר ^

פורסם

ירידת ערך מתונה זה לא התחום החזק של הגרד סניק. אם זה שיקול משמעותי, למרות שזה הרכב העדיף, האאוטלנדר יעמוד במשימה טוב יותר.

פורסם (נערך)

יותר מירידת ערך התשובה טמונה בשימוש היומיומי. אם יש שני ילדים מתוך הרבעיה גדולים (4+) , אז אפשר להסתדר עם אוטלנדר אם מושיבים אותם מאחור וקושרים את העגלות על הגג. לא הכי נח בחורף אבל אפשרי. נשאר מקום לתיק בינוני. אולי לשים על הגג ארגז אחסון .

אם צריך סידור ישיבה אחר אז כנראה שהרנו תתאים יותר. מאד תלוי כמה ציוד אתה צריך להוביל ואיזה גילאים נוסעים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ג'יפון זה מי שאוהב להראות שהוא נוסע בג'יפון, או שיש לו ערך מוסף מאוד ספציפי (אשמח אם יפרט).

מכל יתר הבחינות - ג'יפון זה חיסרון (!). [יצא גם חרוז, אולי כדאי להתחיל לאמץ את זה...].

בנוגע לאאוטלנדר - יצא לי דווקא לשוחח עם כמה חבר'ה שסיפרו לי ששכרו אחד לנסיעה לאילת וכד', ולמעט ההתלהבות של הנסיעה בג'יפ ("גדול", "נוח", "מרווח" - [כנראה ככה זה נראה כשאתה עולה ממאזדה 3 לאאוטלנדר] ) ודיווחו שגם מחוץ לעיר הוא שתיין (1:10). ראה הוזהרת.

איציק

היתרון של הג'יפון הוא למי שמחפש להיכנס לקצת שטח קל שבילים בלי לשבור את האוטו, ויש הרבה כאלה, זה יתרון, אין מה לעשות, עם מרווח הגחון שיש למיניוויאן פשוט אי אפשר להיכנס איפה שהג'יפון כן יכול What so ever.

לגבי צריכת הדלק, אתה מזהיר אותו על מה בדיוק? מדובר ברכב מהעבודה, מה אכפת לו כמה זה זולל!

פורסם

הרי הרכב לא נרכש על ידי פותח השרשור ולכן שיקולי סחירות אינם מעניינו.

פשוט יש לגשת ולבצע נסיעת מבחן על שני הרכבים.

הסניק יהיה נוח משמעותית בכל הקשור למרווח הפנים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הי

קיבלתי אפשרות גם לסקודה קודיאק, הדגם הבסיסי ביותר.

מה עדיף, רנו סניק או סקודה קודיאק?

החשיבות היא נוחות למשפחה בת 6 נפשות ובטיחות.

• תוכן חדש...