Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר סיפור גירושין שנגמר בבית המשפט, בו אישה בגדה בבעלה עם שכנה בבניין. מה הפאנץ'? גם בעלה בגד בא עם אותה השכנה... עולם טרלול.

פורסם

יכלו לעבר לגור יחד בתור שלישייה, ליהנות ולהשכיר דירה אחת, במקום להפסיד כסף בבית משפט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יצא לי להכיר כמה אנשים שהתגרשו מהסיבה שבן או בת הזוג נמשכו פתאום לבני אותו המין.

לא נשמע כמו חוויה כיפית למרות הפנטזיות של P***HUB

פורסם

זה מה שקורה כשמדחיקים רצונות מיניים כמו ילדודס, אני מאשים את האופי הדתי של המדינה. צרפו גבר/אישה מידי פעם כולם יהנו יותר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
גבר עם גבר עפי ההלכה זה מעשה עריות.

אין ,מכניס כמכחול בשפופרת.

"אשת איש, אל תכיש".

כה אמרו חז"ל.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...