Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללה ברכב היברידי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השאלה מופנית לבעלי הרכב ההיברדים וכל מי שיודע, האם הסוללה אמורה להיות מלאה מתישהו?שכן ,קניתי רכב היברדי ועד כה לא יצא לי לראות שהמחוון של הסוללה מראה שהיא מלאה , תמיד חסרים מספר פסים.

תודה

• אחראי פורום
פורסם

לא חושב שהגעתי למצב של סוללה מלאה לגמרי, אבל כן ברמה של פס-שניים לפני.

מניח שבכביש 1 מירושלים למטה יש מצב שזה יקרה, גם כתלות בכמות הבלימה (הרגנרטיבית), אבל לא יצא לי לנהוג עם הנירו שם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אצלי בפריוס בירידות ארוכות (לדוגמא ירידה מהכרמל) תמיד הסוללה מתמלא עד הסוף כבר באמצע הדרך.

וגם בשיוט ארוך במהירות קבועה על כביש מהיר היא מתמלאת עד הסוף.

אם זה רכב חדש הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא נהיגה קצת אגרסיבית עם הרבה תאוצות שלא נותנות לה להתמלא, אם מדובר בטויוטה בת יותר מ 5 שנים אני מציע לעשות הרחבת אחריות לסוללה בהקדם האפשרי.

פורסם

הסוללה תהיה מלאה רק בירידות ארוכות מאוד.

בנסיעות רגילות מצב הסוללה יהיה תמיד בין רבע לשלושת-רבעי.

במאמץ או בעליות ייתכן מצב שהסוללה תרד מתחת לרבע ובמצבי קיצון גם תראה בצג שהיא ריקה.

מבחינתך כנהג אין לך השפעה על כך ואין לך שליטה על מצב הסוללה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...