Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנמכת רכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

יש לי סובארו מודל 79 ואני מעוניין להנמיך אותה ב 3 עד 5 ס"מ. המליצו לי לחתוך קצת מהקפיץ אבל זה עלול לפגוע בקפיץ בחוזק שלו ובמבנה שלו כך שזה לא בא בחשבון.

אם יש הצעות אחרות מעניינות אשמח לשמוע.

תודה:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שאלה ברשותך, בלי שום ציניות או משהו:

למה אתה מעוניין להנמיך את הרכב הנ"ל ב3-5 ס"מ?

בברכה:wink:

שי

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

שלא תעיז לחתוך את הקפיץ!!

קפיץ בנויי בצורה מסויימת ובחוזק מסויים!

אתה לא יכול לחתוך אותו ולעשות מה שבא לך.

קוראים לזה חוזק חומרים ואנרגייה אלסטית או KX2\2

אם אתה מעוניין להנמיך(למרות שאני לא מוצא בזה טעם)

קנה סט קפיצי הנמכה יעודיים+סט בולמים מתאימים.

פורסם
שאלה ברשותך, בלי שום ציניות או משהו:

למה אתה מעוניין להנמיך את הרכב הנ"ל ב3-5 ס"מ?

בברכה:wink:

שי

הרכב עומד להיכנס לשיפוץ כללי תוך כדי השיפוץ אני מתכון להוסיף מגנזיום. לשנות את מערכת הפליטה. להחליף את סעפת היניקה ועוד כמה דברים קטנים שיוסיפו מראה עצבני יותר לרכב וקצת כוח...

ד.א.

אני מחפש סט ג'נטים צלב של סובארו במחיר הגיוני (2000 ש"ח באוטו דיפו קצת יקר לטעמי.). וסעפת יניקה ל 2 קרבורטורים.

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם
שלא תעיז לחתוך את הקפיץ!!

קפיץ בנויי בצורה מסויימת ובחוזק מסויים!

אתה לא יכול לחתוך אותו ולעשות מה שבא לך.

קוראים לזה חוזק חומרים ואנרגייה אלסטית או KX2\2

מהסיבה הזו כתבתי בהודעה הראשונה שחיתוך הקפיץ לא בא בחשבון.

Moshe Azulay

פורסם
הרכב עומד להיכנס לשיפוץ כללי תוך כדי השיפוץ אני מתכון להוסיף מגנזיום. לשנות את מערכת הפליטה. להחליף את סעפת היניקה ועוד כמה דברים קטנים שיוסיפו מראה עצבני יותר לרכב וקצת כוח...

ד.א.

אני מחפש סט ג'נטים צלב של סובארו במחיר הגיוני (2000 ש"ח באוטו דיפו קצת יקר לטעמי.). וסעפת יניקה ל 2 קרבורטורים.

משה אזולאי.

בהצלחה בפרויקט.אני גם רק לא ממזמן עשיתי משהו דומה לרכב שלי.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
יש חברות אשר מוכרות בולמי גז מתכווננים עד 6 ס"מ, אבל לצערי לא מצאתי לדגם שלך

תבדוק את ההשלכות של קיצור קפיץ

בלומים לא יכולים להתכוונן לפי גובה כי לא הם קובעים את גובה הרכב , הרכב יושב על הקפיצים לכן כיוונון קפיצים יתבצע ע"י קויילאובר . וכיוונון בולמים לא יהיה לפי גובה אלא לפי שיכוך (רך יותר או קשה יותר).

JDM :twisted:

• תוכן חדש...