Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשם למנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני מעוניין לנתק את צינור הנשם מהקרבורטור ולאטום את החור עכשיו אני מעוניין לדעת מאיפה אני מביא את הפילטר הקטן הזה שמחברים לצינור בראש המנוע או בית השסתומים .

זה מעיין פילטר קטן כסוף בדרך כלל.

למי שלא יודע אז ניתוק של הנשם המקרבורטור מונע את כניסת האויר החם מתוך הראש מנוע ובכך משפר במיקצת את ביצועי המנוע.

אז מכל זה אני רק מנסה לדעת מאיפה אני קונה פילטר קטן.

ומי שיכול להעשיר אותי בידע בעניין אני , מאוד רוצה לדעת עוד.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הזמנתי פילטר נשם מאי-ביי ארה"ב

הכל כולל הכל יצא כ-50 ש"ח.

2.5 דולר לפילטר נשם

10 דולר למשלוח

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

תודה רבה לך.

אבל יש משהו בארץ?

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

אוףףף יש רק חנות שיפורים אחת באשדוד

וגם הוא בקושי מיתעסק בשיפורים למנוע.

והוא רוצה 180

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אני הזמנתי פילטר נשם מאי-ביי ארה"ב

הכל כולל הכל יצא כ-50 ש"ח.

2.5 דולר לפילטר נשם

10 דולר למשלוח

ראיתי פילטר נשם 12 מ"מ באיביי ב3.5 דולר

האם כדאי להזמין ?

האם הרגשת שינוי כלשהו לאחר התקנתו?

ניצן

פורסם

ראיתי פילטר נשם 12 מ"מ באיביי ב3.5 דולר

האם כדאי להזמין ?

האם הרגשת שינוי כלשהו לאחר התקנתו?

ניצןאצלי הנשם מזהם את כל בית הפילטר אוויר,ואת הפילטר עצמו.

אני הזמנתי את הפילטר בשבוע שעבר, דרך האיביי.

הפילטר אדום נראה כך http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7981089299&category=38634

אשמח לעדכן אתכם בהתרשמות שלי לאחר ההרכבה.

פורסם

חברים, סליחה על הבורות...

אם אתם מנתקים את הנשם מהקרבורטור (או סעפת היניקה)

לאן בדיוק אתם רוצים לחבר את הפילטר?

לצד של יניקת האויר לקרבורטור? (במקום בו מחובר היום הנשם)

- אם כן למה לא פשוט לסגור את הפתח?

ואם לצד השני, כלומר לפתח הנשם ,

-אז באמת 3 דקות אחרי שתתניעו כניראה שהפילטר יתמלא בג'יפה

אשמח להבין על מה המדובר...

פורסם

צינור נשם מנוע אינו מתחבר לקרבורטור או לסעפת היניקה ישירות, אלא מתחבר מתחתית המנוע לבית פילטר האוויר שם הוא יונק אוויר. מטרתו היא לשחרר לחץ, ואסור לאטום אותו.

הבעיה היא שהוא פולט לעיתים שמן מזוהם וגזים לא נעימים, לכן הפתרון (אמור להיות) הוא לשים פילטר בקצה הצינור שיוצא מהמנוע, ולסגור את את פתח כניסת הצינור נשם בבית פילטר האוויר.

אני יבדוק את העניין ברגע שאקבל את הפילטר ואדווח.

פורסם

באמת שלא כדאי לכם לשים פילטר קטן פתוח בתור נשם מנוע כי הוא ממש מהר מתמלא בשמן ויחד איתו הוא מלכלך את כל סביבת המנוע פשוט חבל על ההשקעה והמעמץ.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תוך חודש הוא יהפוך לשחור משמן ויסריח לך את כל הרכב....

כל מה שהוא זרק לפילטר אויר מלפני כן - הפילטר הזה יספוג....

בקיצור,חבל על הכסף.אצלי אין כלל סימני שמן בבית הפילטר,לאחר 10K מהטיפול האחרון בדקתי את בית הפילטר באזור כניסת הנשם,חלק ונקי לחלוטין ללא שום סימני רטיבות או לכלוך.

פשוט אני רוצה למנוע את כניסת החום מהמנוע לבית הפילטר.

ניצן

פורסם

לאחר שתרכיב אותו ,מבחוץ הוא ייראה נקי אך אם תפרק אותו נניח אחרי חודש אתה תיווכח לדעת שהוא ממש מטפטף שמן וממש מסריח מאדיי שמן.

אבל מבחינת מראה -הפילטר הקטן הזה נראה סוף הדרך.

• תוכן חדש...