Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

03-9533333

תבדקו אותי.

לא הבמנתי, הייתי צריך מכתב זכויות לנכס.

איזה שירות. מציעים לי לשלוח בדואר, מציעים לי לבוא לקחת מתחנה מרכזית. מקשיבים לך, נותנים פתרונות. שואלים למה צריך את זה?

אומרים לך להתקשר אליהם אם אני בבעיה שאני מגיע לאסוף את החומר.

שואלים אם צריך לעשות שיחת ועידה עם הבנק או העורך דין לגבי האישור זכויות.

חבל שהשיחה לא הוקלטה.

שירות א א

משרד התחבורה, בבקשה תלמד מהם!!!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לא חריג. ראיתי לא מעט פקידים בשירות הממשלתי ובשירות הציבורי שמתאמצים לתת פתרון לבעיות. אני תמיד חוזר 10 שנים לאחור, כאשר ישבתי בתור במשרד הפנים בבניין הטיל בחיפה והמתנתי לתורי לחדש דרכון. אחת הפקידות ישבה עם אזרח הרבה מאד זמן, ובקהל הממתינים היו לא מעט קיטורים. אבל בסופו של דבר קלטתי שהפקידה הזו התאמצה וחסכה לאיש נסיעה לאשקלון. אז אולי מישהו אחר הפסיד 15 או 20 דקות, אבל אותו אדם, כנראה עם בעיות רציניות, הרויח לפחות יום שלם. וזה בהחלט לא ארוע יחיד. כדוגמא נוספת - באותה קומה, לפני כחצי שנה, שוב חידשתי דרכון. הפקיד היה יעיל מאד, שאל האם אני מתכוון לצאת לחו,ל בקרוב, ובהתאם לכך לא ביטל את הדרכון הישן, ובשעה שבה הייתי מוזמן כבר הייתי בדרכי חזרה למכונית.

יש לנו איזו נטיה לזלזל במשרתי הציבור. חלקם בהחלט לא משרת את הציבור כראוי, אבל הרוב כן. ובחלק גדול מהמקרים בהם השירות גרוע זה לא תלוי באנשים עצמם אלא בעומס המוטל עליהם. בדיוק כפי שמחסור בכבישים ובתחב"צ גורם פקקים, כך גם מחסור בכח אדם ובאמצעים למתן שירות אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לא מעט נותני שירות בשיראות הציבורי שצריך להוריד בפניהם את הכובע אבל באותה המידה יש כאלה שצריך להוריד להם את הראש. הבעיה היא חוסר האחידות שמעיד על כך שזה לא עניין שמנוהל מלמעלה.

דוגמא קצרה מלפני כחודש. הייתי צריך לשחרר משלוח מחול והייתי צריך למלא תצהיר ספק (יש לי חתימה דיגיטלית של העסק מחברת קומסיין ימ"ש). מנסה חתום דיגיטלית והחתימה לא עוברת בטענה שאין בה הרשאה לחתום בשם החברה. מתקשר לקומסיין שטוענים שהבעיה במכס, מתקשר למכס שטוענים שהבעיה בקומסיין שצריכים לשלוח להם קובץ עדכו, חוזר לקומסיין שטוענים שאין בעיה ושהם לא שולחים קבצים, חוזר למכס שמתעקשים, חוזר קומסיין שגם מתעקשים ולבקשתי שידברו אחד עם השני נענה שאין הם שיחות יוצאות, חוזר למכס בבקשה שידברו ישירות עם קומסיין וגם הם מסרבים, פונה להתאחדות התעשיינים שאומרים שאני לא היחיד ושם נתנו לי טיפ מה לעשות עם החתימה כדי שיעבור (יש בכרטיס מספר הרשאות וצריך לנסות את כולן).

וכל זה בא כשלכל מי שיש ת.ז. ביומטרית יש למעשה כרטיס חתימה דיגיטלית אבל המדינה לא מוכנה לשייך אותו לחברות וכולנו נאלצים לשלם לדואופול של החתימות הדיגיטליות ים של כסף כדי שיחרבנו עלינו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז רגע, איפה הבעיה?

בשירות הממשלתי (מכס)?

בחברה פרטית (קומסיין)?

או שאורי גלר התערב?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שני גופים מונופוליסטים שכופים על הציבור לעבוד איתם ושניהם יחד משתינים בקשת על הלקוח ללא כל תיאום ביניהם.

ושתבין, על כל יום אחזון עד שהסחורה תשוחרר אתה משלם גם במחסור החומר וגם באחסון בנמל.

עריכה: הבעיה יכולה היתה להיפתר בקלות הן על ידי התמיכה של קומסיין והן על ידי המכס. כל אחד מהם יכול היה לראות מיד אצלו במערכת מה הבעיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני נתקלתי בקומסיין, למזלי במקרה שלי הם פחות קריטיים.

• תוכן חדש...