Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

קיבלתי את המגבר של JBL מהדיוטיפרי

הכוונה ל GTO 75.4

יש לי כיום רמקולים 6 על 9 של פיוניר 330W..

אני רוצה לקנות קומפוננט וסאב..

חשבתי על פולס של מורל וסאב של פיוניר..

השאלות:

1. האם שווה להשקיע פי 2 כסף ולקנות את הדוטק במקום הפולס (עם המגבר הזה אני אנצל את ההבדל??)

2. האם הסאב יספק את הסחורה? (הוא עולה בערך 400. האם שווה לשלם פי 2 ולקחת למשל ב 850 שקל את הזה של קיקר?)

3. האם שווה להשאיר את הרמקולים 6 על 9 באוטו או בכלל להוציא אותם? הם היום יושבים כמובן על המגש האחורי..

אהה ושכחתי, יש לי את ה premier770

פורסם

לשלושת השאלות התשובה תהיה כן מבחינתי...

סאב לא חושב שהייתי לוקח לא פיוניר ולא קיקר אולי משהו אחר אני גם לא חושב שקיקר מתקרב למחיר של 850 אבל אם אתה אומר אני מאמין שזה מבירור וסקר שוק שעשית

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

סליחה על היציאה מההקשר של הת'רד...אך רציתי לשאול מתי המגבר נרכש? האם בשבועות האחרונים?

אני מאמין שהתשובה תעניין פה מספר אנשים ולכן כתבתי על גבי הפורום ולא בה"פ.

ג'ניה

:king:

פורסם

אז ככה:

המגבר נרכש אתמול בדיוטיפרי (כלומר ב 30 למרץ). אני אקבל אותו ביום ראשון..

אני לא סגור על הדגם המדויק של הסאב של קיקר, אבל אני חושב שזה זה.

אני מתכוון לקנות אותו (ואת הקומפוננט) דרך soundblasters.. מפ"ת..

אתם יכולים לפרט יותר על ההבדלים בין הרמקולים, כי אני פשוט לא מבין.

כלומר:

- מה ההבדל בין הקומפוננט פולס והדוטק

- מה ההבדלים בסאב בין הפיוניר לקיקר?

- למה הכוונה שנרשם שאולי המגבר יפתח אותו (את הסאב?) וכמובן למה זה רע..

כמו כן, בקשר למגבר, האם הוא נחשב טוב? הבנתי שהוא בסדר, לא יותר. לכן לא ברור לי למה נרשם שהוא יהיה יותר טוב (הסאב) ביחס להגברה שלי..

נ.ב.

תודה!@

פורסם

אישית אני ממש לא אוהב את הסאב של פיוניר .... האיכות שלו לדעתי על הפנים וזה מצדיק ת'מחיר

והמגבר שלך הוא יוציא בבריג' 150RMS שגם הסאב של קיקר 150 RMS אז הוא אמור לפתוח אותו מצויין

והמגבר שווה ת'מחיר לא להגזים ואני לא חושב שאתה תתאכזב ממנו

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

כמה דברים:

- מה הכוונה שאתה אומר שמהגבר "יפתח אותו מצויין"????

- שאתה אומר שהאיכות של הסאב על הפנים, כלומר כאשר מגבירים חזק הוא מתחיל לעוות את הצליל? או גם בנמוכים....

- אני לא ממש נעול על מורל, אבל אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד מה ההבדל בין הפולס לדוטק..

פורסם
כמה דברים:

- מה הכוונה שאתה אומר שמהגבר "יפתח אותו מצויין"????

- שאתה אומר שהאיכות של הסאב על הפנים, כלומר כאשר מגבירים חזק הוא מתחיל לעוות את הצליל? או גם בנמוכים....

- אני לא ממש נעול על מורל, אבל אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד מה ההבדל בין הפולס לדוטק..

הוא אומר שאם היית דוחף הזרם שהמגבר 150w מוציא לתוך הסאב 400w של פיוניר לא תהיה מספיק דחיפת זרם לממברנה של הסאב וזה לא ינצל אותו במלוא העוצמה זאת פתיחה

דבר שני:

לא שהסאב יעוות את הצליל אלא הוא לא ייתן את הצליל המדוייק ,כלומר הריסון של הממברנה לא תהיה טובה דיו כדי לקבל באס נקי מספיק

תקנו אותי אם אני טועה

איציק

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

zak-rs200, בדרך כלל כשאתה מחבר הגברה דלה לאלמנט שיכול לקבל הספקים בריאים.. אז אתה מעוניין לנצל את מה שיש לך.

ולכן אתה מכניס את ההגברה לקליפינג גבוה ושמיע - במילים אחרות, הסאונד שתקבל ברמה מסויימת באמת יהיה "לא איכותי" בעקבות תוספת עוצמה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אישית אני ממש לא אוהב את הסאב של פיוניר .... האיכות שלו לדעתי על הפנים וזה מצדיק ת'מחיר

והמגבר שלך הוא יוציא בבריג' 150RMS שגם הסאב של קיקר 150 RMS אז הוא אמור לפתוח אותו מצויין

והמגבר שווה ת'מחיר לא להגזים ואני לא חושב שאתה תתאכזב ממנו

איך הגעת למסקנה שהוא יוציא 150 RMS בברידג?

הוא מוצהר 284 RMS ב 4 אוהם.

מגאן 265

פורסם

אני רק רוצה להבין,

למרות שהסאב של פיונייר עולה חצי מקיקר,

הוא כאילו טוב יותר? כלומר אתם אומרים בגלל שמהגבר שלי לא מספיק חזק, קח את הקיקר. אם היה לי מגבר של 400W(עזבו את הנתון המדוייק, הכוונה למגבר חזק יותר) אז היה עדיף לקחת את הפיונייר????

נשמע לי מוזר....

• תוכן חדש...