Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפטופ "15.6 בסיסי עד 2000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טאבלט לא בא בחשבון,

אנסה להציע הגדלת תקציב.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

4 ק"ג - זה כבד גם לגבר בן 20. זה לא מחשב באמת נייד.

השימוש הצפוי לא ברור. האם המחשב יהיה במקום קבוע או יתנייד? האם הכוונה לצפות בסרטים כאשר המחשב על השולחן או באמצעות מסך חיצוני? האם המחשב יהיה במקום קבוע, יתנייד בתוך הבית או גם מחוצה לו? כל אלה מדדים לבחירת המחשב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מצטער לאכזב אבל בתקציב כזה אתה מתפשר מאוד (אבל מאוד) על כמה מהקריטריונים:

מסך, סוללה, איכות חומרים, מפרט.

מפרט הכי קל לראות אבל איכות מסך, סוללה וחומרים אלה דברים שצריך לקרוא reviews כדי לדעת.

גם אם יש לך i9 במחשב, הסוללה החלשה והמסך המנוון ישפיע על החוויה הרבה יותר.

לא הייתי קונה היום שום מחשב windows חדש בארץ בפחות מ-2500₪, פשוט כי בפחות כסף החברות חייבות להתפשר מאוד ואתה לא קונה מחשב budget טוב, אלא מחשב גרוע שעל הנייר נראה מדהים.

בשביל הגברת אכן הייתי הולך על טאבלט איכותי או chromebook איכותי שלא דורש משאבים גדולים ועולה פחות משמעותית.

גם בטינקפד X395 יש דגמים עם פאנל TN וזה לא דגם זול. הביקורות על הוסטרו בסדר גמור, למעט המסך שכנראה TN אבל גם הפנאלים האלה השתפרו.

פורסם

מודעה שנתקלתי בה בפורום צרכנות של רוטר, המוכר ידוע בפורום, בעל חנות מחשבים, מומלץ ואמין מאוד.

אתר ההזמנה:

https://app.icount.co.il/m/fc45c/c15452p26u5d6e17b97

לסמן את המחשב בצבע הרצוי (990 ש"ח), להוסיף את כל 3 השדרוגים (500 ש"ח), לבחור משלוח עם שליח ויצא 1490 ש"ח.

מפרט המחשב:

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1021086

בהמשך להודעות הקודמות, מי שמחפש מחשב מודרני בתקציב שכזה, לא יקבל איכות.

יחד עם זאת, המחשב הזה לשימושי אינטרנט וסרטים בסביבה ביתית, מספיק לחלוטין.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אנחנו עכשיו עם דור 8 של מעבדים.

כאן זה דור 5, זאת אומרת המחשב מלפני 3 שנים - סבא רבא במונחים של מחשבים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עתיק יומין, לא זמין, ותוסיף למחיר גם את כרטיס הטיסה :-D

אם אתה או מישהו ממכריך מזמנים לאילת תוכל למצוא מחשב במסגרת המחיר שציינת או טיפה יותר. אחד הבנים שלי קנה השבוע מחשב אם i5 מדור שמיני ומסך "14 (שמייקר את המחשב) במחיר כ-2500 ש"ח. עדיין לא ראיתי את הצעצוע, אבל הכיוון הדרומי נראה מבטיח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נראה שהמחשב הזה עונה על הדרישות.

https://ksp.co.il/m/uin/63908&ref=select

i3, דור 8, ssd 256

יכול להיות שפיספסת את ההצעה שלי

המחיר שלו 1790 שח

אני חושב שעם המפרט שיש לו במחיר שלו עונה בדיוק על הצרכים שלה.

לגבי מערכת ההפעלה אני בטוח שמישהו מהפורום יוכל לעזור לך עם ההתקנה ללא עלות(כולל אני אם אתה מאזור תל אביב)

טל.

פורסם

אני מסופק אם יש טעם לקנות מחשב כה מיושן - שכן הוא לא רק מיושן אלא גם ישן. וזה מתבטא, למשל, בסוללה שתהיה חלשה מיומה הראשון.

הוצאה נוספת של 500-1000 ש"ח אולי נראית גדולה, אבל כיון שיש סיכוי גבוה שתמורת זה המחשב יחיה שנתיים שלוש יותר מדובר בהשקעה, לא בבזבוז.

שלא לדבר על כך שהמחשב בכלל לא זמין לרכישה.

פורסם

הראשון נראה עסקה טובה

השני הוא מפרט שמתאים ל-2017 (אני משתמש במחשב עם מפרט דומה, עם תוספת 8 ג"ב ל-RAM באדיבות בני, המחשב נרכש באוקטובר 2017).

פות"ש - האם יש לך מקור להשגת מערכת הפעלה בחינם\בזול כגון מוסד אקדמי או מערכת החינוך?

פורסם

אין לי גישה למשרד החינוך וכו.

יש לי דיסקים מקוריים של 7.

אפשר איכשהוא להתקין 7 ולקבל שדרוג ל-10 בחינם?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...