Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 5.8.2022 בשעה 22:39, פריג'י כתב:

כבוד למגזר (הטריפוליטאי). זה בעצם שניצל איילה המקורי. 

איילה התדרדרו באיזשהו שלב אבל נראה שחזרו לרמה הגבוהה.

בכל אופן אם בשניצל נתנייתי עסקינן, אני ממליץ ממש על באני. ה-שניצל של נתניה.

האמת שלא הכרתי. אדגום פעם הבאה כשאקפוץ להורים. תודה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתאריך 5.8.2022 בשעה 21:07, Derish כתב:

ההדרדרות הקולינרית של ישראל התחילה עם שווארמה בבגט

אני לא יודע אם היא התחילה עם שווארמה בבאגט, הרי היו לנו קרם בוואריה וסטוק 88 נניינטיז. אבל שווארמה בבאגט ללא ספק הייתה רגע מכונן והציבה רף חדש שהיה אחד הדברים (אם לא הדבר) שפתח את הדלת לדברים כמו שווארמה בטורטיה, או הקרואסוני שקית ניילון האלה בתחנות דלק 🤢

באמת, איך אנשים ראו את שני הדברים האלה ואמרו "לחבר ביניהם יהיה אחלה רעיון" ואשכרה המשיכו לחשוב ככה אחרי הפעם הראשונה שניסו את זה. שווארמה היא הדבר שצריך הכי הרבה עטיפה מהלחם שלו. לא פאקינג סביר לשים אותו בלחמניה, שכל ביס שאתה נותן פשוט מגליץ' החוצה את כל התוספות והבשר ומשאיר אותך עם פה מלא בצק ומכנסיים מלאים במה שהיה אמור להיות לך בפה (לא, לא זין. סלטים ושווארמה). למה? למה?! למהההההה?!?!?!?!?!

בתאריך 5.8.2022 בשעה 23:39, Potato כתב:

טריק שיווקי זול.

לא טריק ולא זול. שיווק פר-אקסלנס, ומהסוג הטוב ביותר בו חיילים מרוויחים צ'ופר חינמי ו(בעיקר)הרגשה טובה, המקום מרוויח פרסום, וזה לא עולה לאף אחד אקסטרה כסף. תחשוב שהאופציה השניה היא לשפוך מלא כסף על תחזוקת עמוד פייסטגרם, לשלם ל"משפיענים" ו/או חוות פרופילים פיקטיביים כדי לפרסם את העסק שלהם בקבוצות אוכל, ולהעמיס את כל העלות הזו על השניצלים שאותם חיילים קונים? לא עדיף לנתב את התקציב הזה למקום שאשכרה עושה טוב לאנשים? כאילו, אני שם סימני שאלה, אבל המשתמש נחסם מהעוף כי הוא ניצל את כל נקודות החסד שהיו לו אצל המנהלים אז הוא לא יוכל לענות לי.

בתאריך 6.8.2022 בשעה 10:05, Mech Morphix כתב:

אתה באמת מלוח

:rofl::LOL::rofl:מלוח. מעולה, פעם ראשונה שאני שומע את זה בעברית. זה מצוין.

• אהבתי 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני שעתיים, פבל כתב:

כאילו, אני שם סימני שאלה, אבל המשתמש נחסם מהעוף כי הוא ניצל את כל נקודות החסד שהיו לו אצל המנהלים אז הוא לא יוכל לענות לי.

ממש איש החול אתה.

ציטוט

I walk across the dreaming sands under the pale moon: through the dreams of countries and cities, past dreams of places long gone and times beyond recall.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

במקרה נקלעתי לעפולה היום ; שיפודי עמוס (המומלצים) לדאבוני היו סגורים בשל שואה באב אז קפצתי לבגט ניר - מינוס 5 מתוך 10 במדד של ניב גלבוע זו מחמאה למקום הזה אבל היתה לי דודא לבשר. מטר משם יש פלאפל שנראה שפוקדים אותו בכמויות, לא זוכר את השם, אבל משער שיש לכך סיבה. המחירים - כמעט ת"א.

ובלי קשר לחוויה הקולינרית הקלוקלת שחוויתי היום בעיר, לאלו מכם שמחפשים ציוד לרכיבת כביש/שטח - מוטוליין הותירו עלי (ובעיקר על מכר שחיפש לרכוש שם קסדה עבורו ועבור הבת שלו) רושם חיובי למדי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לפני 17 דקות, ALÞћÃ כתב:

בגט ניר

מובן לי למה אתה כותב את מה שאתה כותב. קופץ לדוד גוגל ורואה שיש למקום 2 עמודים על אותה כתובת (מילא על הכתובת הישנה של העסק אבל מדובר על 2 עמודי עסקים על אותה כתובת). בשני העמודים של העסק קיימים ביקורות שליליות של כוכב אחד. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 שעות, ALÞћÃ כתב:

במקרה נקלעתי לעפולה היום

בטעות או בכוונה ?

קטעים,יש פה הרבה מעפולה והאיזור אני מבין,אולי איזה מפגשון יהיה נחמד

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ ומעדכן.

אנחנו בשנת בחירות ופתאום (כן הא, פתאום) יש תנופת בנייה מטורפת באזור המגורים שלי ובכלל.

1. בונים לנו פארק מים כ-500 מטר אווירי מהבית שלנו (לא שמו בריכות בהדמיה חחחח)

מתחם המגלשות

2. יוצרים לנו המון פארקים ירוקים באזור השכונה שלנו

3. מתחילים לחבר את הכניסה המהירה מהשכונה לכביש עוקף עפולה

image.thumb.png.ed7ce36e46d4a9c9b524efa1270a9481.png

4. בניית בתי הקולנוע ומבנים מסחריים חדשים תושלם בקיץ

5. נבנים עוד מספר מבני היי-טק

6. נבנים עוד לא מעט מבני מגורים בעפולה

עפולה הולכת לכיוון חיובי. 

• אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ומה עפ האופרה ? 😉

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, Shmulik_Miata כתב:

מקפיץ ומעדכן.

אנחנו בשנת בחירות ופתאום (כן הא, פתאום) יש תנופת בנייה מטורפת באזור המגורים שלי ובכלל.

1. בונים לנו פארק מים כ-500 מטר אווירי מהבית שלנו (לא שמו בריכות בהדמיה חחחח)

מתחם המגלשות

2. יוצרים לנו המון פארקים ירוקים באזור השכונה שלנו

3. מתחילים לחבר את הכניסה המהירה מהשכונה לכביש עוקף עפולה

image.thumb.png.ed7ce36e46d4a9c9b524efa1270a9481.png

4. בניית בתי הקולנוע ומבנים מסחריים חדשים תושלם בקיץ

5. נבנים עוד מספר מבני היי-טק

6. נבנים עוד לא מעט מבני מגורים בעפולה

עפולה הולכת לכיוון חיובי. 

בעפולה יודעים לשרוף את הארנונה על גינון שמחזיק כמה חודשים וגם מתחזקים בדשא סינטטי. חבל זה לא היה כך בעבר.

אני מתכנן ומנהל גינון ציבורי.

פורסם
לפני 8 שעות, Shmulik_Miata כתב:

בונים לנו פארק מים כ-500 מטר אווירי מהבית שלנו (לא שמו בריכות בהדמיה חחחח)

מתחם המגלשות

שאפו למי שעשה את ההדמיה, אחד המצחיקים והמביכים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תעמולה של ישראל מתייבשת

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פארק מים? עוד מקום עם ילדים צורחים, ערמות של זבל וערסים עם כסאות כתר, אני יוותר.

פורסם
לפני כשעה, arik100 כתב:

זה והיעדר תחבורה מתוקתקת

למה להשמיץ? שנת בחירות ועכשיו מטפלים בבעיה הזו..

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...